Δείτε το μέχρι το τέλος!

Μου το έστειλαν το πρωί. Με το ζόρι άντεξα να το δω μέχρι το τέλος
και πραγματικά ήταν το τελευταίο πράγμα που είχα φανταστεί...:bang:

Μαζί μου έστειλαν και το εξής κείμενο:

Koita ti vrika!

Einai ena site me LIVE eikones apo kameres kapoias etairias.
Kane klik sthn othoni pou fainetai mia kopela. Einai
kleidomeni se ena domatio kai zhtaei voitheia!

-bye-

Εντάξει από την ώρα που σου λέει να μπεις στο site, το πιάνεις το νόημα...

Πάντως, όχι ευχαριστώ, έχω άλλο πάροχο...

Ετοιμαστείτε για πολύ sms ,και όχι μονο, spamming όσο κάνετε το λάθος και δώσατε το κινητό σας!!!

Σιγα μην δωσω το κινητο μου. Εδωσα εκει 1 νουμερο οτι να ναι αλλα δεν ειδα τι γινεται στο τελος φυσικα. Who cares anyway

Απάντηση: Re: Δείτε το μέχρι το τέλος!

Σιγα μην δωσω το κινητο μου. Εδωσα εκει 1 νουμερο οτι να ναι αλλα δεν ειδα τι γινεται στο τελος φυσικα. Who cares anyway

Ομοίως...

Αν δώσεις το κινητό σου, σε παίρνει τηλέφωνο και σου λέει ότι της τελειώνουν οι μονάδες και να μπεις στη vodafon να τις ανανεώσεις. Στο τέλος ζητάει το e-mail σου και τα στοιχεία (ονόματα, e-mail και τηλέφωνα) 5 φίλων σου. Αν τα δώσεις, τους στέλνει e-mail με το link και την ώρα που βλέπουν το video τους παίρνει τηλέφωνο (χωρίς να τους ζητήσει το νούμερο).

Όλα αυτά τα ξέρω γιατί κάποιος έδωσε το νούμερό μου.

Re: Απάντηση: Δείτε το μέχρι το τέλος!

Αν δώσεις το κινητό σου, σε παίρνει τηλέφωνο και σου λέει ότι της τελειώνουν οι μονάδες και να μπεις στη vodafon να τις ανανεώσεις. Στο τέλος ζητάει το e-mail σου και τα στοιχεία (ονόματα, e-mail και τηλέφωνα) 5 φίλων σου. Αν τα δώσεις, τους στέλνει e-mail με το link και την ώρα που βλέπουν το video τους παίρνει τηλέφωνο (χωρίς να τους ζητήσει το νούμερο).

Όλα αυτά τα ξέρω γιατί κάποιος έδωσε το νούμερό μου.

Εν γνώση σου ή στην τύχη;;;;

Φίλος μεν (δηλαδή όχι στην τύχη), αλλά όχι εν γνώσει μου.
Το έδωσαν στα στοιχεία φίλων.

Σκεφτόμουν να τους στείλω ένα e-mail, ότι επειδή δεν έχουν τη συγκατάθεσή μου, να σβήσουν τα στοιχεία μου από τη βάση τους. Έχω νομικό πάτημα;

Νομίζω πως ναι... Αλλά ας μας απαντήσει κάποιος δικηγόρος καλύτερα...

Καλά ρε παιδιά, αν ήθελε η εταιρία να βρεί τα νουμερά σας θα είχε πρόβλημα; μην τρελαθούμε τωρα ρε σεις. Αυτό περίμενε να κάνει για να μαζέψει νούμερα. Δείτε το πιό χαλαρά ρε σεις, πανέμορφη διαφήμιση και πολύ έξυπνη. Αυτό. Χαλαρώστε ρεεεεεεεεεεεεε.

:Banane0:

Καλά ρε παιδιά, αν ήθελε η εταιρία να βρεί τα νουμερά σας θα είχε πρόβλημα; μην τρελαθούμε τωρα ρε σεις. Αυτό περίμενε να κάνει για να μαζέψει νούμερα. Δείτε το πιό χαλαρά ρε σεις, πανέμορφη διαφήμιση και πολύ έξυπνη. Αυτό. Χαλαρώστε ρεεεεεεεεεεεεε.

:Banane0:

Αυτό το μήνυμα περίμενα για να απαντήσω γιατί νόμιζα ότι έκανα κακώς που το έβαλα στο forum. Κι εγώ έτσι το είδα και το έβαλα. Σαν μια πολύ έξυπνη διαφήμιση. Θα συμφωνήσω ότι τα τηλεφωνά μας τα βρίσκουν ότι ώρα θέλουν... Αβασάνιστα :antlers:

Πολύ σωστά.
Εδώ το βρίσκουν όλα τα μπουζουξίδικα, τα club και οι τσιγαροβιομηχανίες
και μας βομβαρδίζουν με μηνύματα, η Vodafone θα είχε πρόβλημα?

Όπως είπε και ο Κυριάκος, χαλαρώστε .......

-bye-