Δειτε τους U2 με τους Green Day!!!

Σχημα λογου ηταν..
Παντως σε καθε περιπτωση περι ορεξεως κολοκυθοπιτα..
Εγω προτιμω εναν Bono με Liar Jet που ομως οργωνει τον κοσμο για να τον αφυπνησει παρα εναν μουσικο, εξισου πλουσιο, αλλα διακριτικοτατο και χωρις κανενα φιλανθρωπικο ενδιαφερον και με μοναδικο ενδιαφερον την ζωουλα του και την οικογενειουλα του..

Οπως πολυ σωστά επεσήμανε ο κ. Σούρλας και η Μαριάννα Βαρδιογιάννη τυγχάνει φιλάνθρωπος . Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και καλή μουσικός ή συνθέτις . Εμάς αυτό τουλάχιστον μας ενδιαφέρει κατ' αρχήν . Οι παράλληλες δραστηριότητες έπονται .
Επίσης επειδή είμαι και ελαφρώς άσχετος περί τα εξωκαλλιτεχνικά , θα ήθελα να μου υποδείξει κάποιος γνώστης το ουσιαστικό αποτέλεσμα των αφυπνίσεων του κ. Bono.
Τέλος θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι η λογική της φιλανθρωπίας είναι η λογική του δεξιού συντηρητικού πολίτη . Η εξάλειψη της φτώχειας δεν είναι ζήτημα φιλευσπλαχνίας και ελεημοσύνης , αλλά πολιτικής βούλησης .

Stellios papa said:
Προτεινω να διαγραφει το ανωτερω thread βαση των κανονισμων του AVCLUB
δεν μπορει καποιος να λεει καραγκιοζηδες ολοκληρο τον λαο της Αμερικης επειδη του αρεσει η DOLLY PARTON..

εχω άλλους 3.678 λόγους για να τους αποκαλώ καραγκιόζηδες . Αυτός ήταν ο ένας .-bye-

Οι U2 κατα την ταπεινη μου αποψη ειναι η μεγαλυτερη ροκ μπαντα αυτη την στιγμη. Και ευτυχως ειναι μετα απο 30 χρονια ακομα δημιουργικοι. Μακαρι η τελευταια τους sold out world tour να περνουσε και απο την Ελλαδα. Απολαυστε υπευθυνα !! http://www.youtube.com/watch?v=O5i-AhyQDTc

Νομιζω οτι υπαρχει μια ταση οταν ενα συγκροτημα γινει supergroup αυτοι που το ανακαλυψαν στα πρωτα βηματα του, να το διαγραφουν αυτοματως απο την καρδια τους.
Μερικες φορες εχουν αδικο....τις πιο πολλες ομως ,απολυτο δικιο!!!!