ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ AVCLUB!!!

Re: ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!

Χρόνια πολλά AvClub και πάντα στην κορυφή!!! Για πολλά χρόνια η καλύτερη παρέα!!!

Απάντηση: Re: ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!

Χρόνια πολλά,στην σχεδόν καθημερινή μου παρέα,τα τελευταία 7 χρόνια.
Να είμαστε όλοι καλά.

Χρόνια Πολλά παιδιά ....και ένα μεγάλο Μπράβο στους εμπνευστές δημιουργούς και συντελεστές αυτού του υπέροχου forum. :worshippy::ernaehrung004:

Χρόνια πολλά σε έναν από τους καλύτερους ιστότοπους και συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές:ernaehrung004:

Χρόνια μας πολλά, 10 χρόνια avclub, εγώ έκλεισα τα 8 τον Μάιο. Απίστευτη διαδικτυακή προσπάθεια η οποία συνεχίζει να μεγαλώνει χάρη στην προσπάθεια πολλών ανθρώπων αυτήν τη δεκαετία, ανιδιοτελή και ορμώμενη μόνο από αγάπη για τα χόμπυ αλλά και για τους συνανθρώπους που γνώρισαν εδώ μέσα.
Κι εγώ γνώρισα ανθρώππους εδώ που η φιλία τους με τιμά, χρόνια μας πολλά και να τα εκατοστήσουμε.

Καλα να ειμαστε να δουμε το χωρο αυτο και 100χρονο.

Χωρις εριδες, χωρις Κασσανδρες, οπως πολυ σωστα ειπε ο Γιαννης.

Προβληματα παντα θα υπαρχουν αλλά, οπως ειπε και ο Thomas Wayne στον Bruce Wayne... "And why do we fall, Bruce? So we can learn to pick ourselves up."

Στο χερι μας παντα ηταν και θα ειναι.

Παντα καλα.

Απάντηση: ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!

Χρονια πολλα και δυνατα!

Μολις ειδα οτι ειμαι απο τους παλιουρες εδω μεσα. :BDGBGDB55:

Xρονια πολλα στο φορουμ (αν και με καθυστέρηση), και ενα μεγαλο μπραβο στους ανθρωπους που το δημιουργησαν και σε αυτους που το στηρίζουν. :fahne90:

Απάντηση: ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!

Χρόνια πολλά AVClub, με πολλά και καλά νέα μέλη!
Και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους τόσα χρόνια δίνουν και μόνο δίνουν.

Χρόνια μας Πολλά παίδες !!! :ernaehrung004:

Σαν χθες μου φαίνεται το καλοκαίρι του 2008 που πρωτοανακάλυψα το avclub.gr και ο ακόλουθος Σεπτέμβρης που αποφάσισα να γίνω μέλος...

Το θυμόσαστε το παλιό logo; :p

cap041-1.jpg

Θυμαμαι οταν το εβλεπα οτι εμοιαζε πως εχει πιασει παγο. :flipout:

Απάντηση: Re: ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!

Χρόνια μας Πολλά παίδες !!! :ernaehrung004:

Σαν χθες μου φαίνεται το καλοκαίρι του 2008 που πρωτοανακάλυψα το avclub.gr και ο ακόλουθος Σεπτέμβρης που αποφάσισα να γίνω μέλος...

Το θυμόσαστε το παλιό logo; :p

παλι καλα που δε περασε και χρονος μεχρι να ευχηθεις!