Δέκα λόγοι που μου αρέσει η οικονομική κρίση!

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Δέκα λόγοι που μου αρέσει η οικονομική κρίση!

Εδω ο αλλος εγραφε "εγω ειμαι ανθρωπος με Α κεφαλαιο"... Τι να κανεις ομως.

Γράφηκε όντως στο φόρουμ τέτοιο πράμα; Από ποιον? Να ξέρουμε τον συνάνθρωπό μας τουλάχιστον.... σόρρυ, τον συνΆνθρωπό μας.

Re: Απάντηση: Re: Δέκα λόγοι που μου αρέσει η οικονομική κρίση!

Φίλε μου μη χαλιέσαι.

Είναι σημεία των καιρών ο ένας έλληνας να χαρακτηρίζει ελαφρά την καρδία τον άλλο αν βλέπει κάτι διαφορετικό από αυτό που πιστεύει.
αυτο ομως πρεπει να ξεκινησεις να το πεις, στον κυριο που του λες να μην "χαλαστει",γιατι χαλαστηκε που δεν αρεσε σε καποιους η "σατυρα" και τους ειπε εν ολιγοις παπαγαλακια,η οτι ανηκουν σωνει και καλα σε καποιο"ρευμα" η "πολιτικοποιημενο τμημα" του φορουμ απο την αλλη δεν ειδα κανεναν απο τους "ρευματικους" να τον χαρακτηριζει καπως απλως ειπαν την γνωμη τους..

Last edited:
Μεγάλη πλάκα τελικά...Ερχεται και η προσπάθεια δημιουργίας και ενοχής,σε οσους θεώρησαν πως ο δεκάλογος,αποτελεί τον δεκάλογο των νεοφιλελεύθερων ζόμπυ:worshippy::worshippy:..

Ως προς τον ´''ανθρωπισμό'' αλλοίμονο..Και η κυρία ''Πρέσβειρα καλής θελήσεως'' ''ανθρωπίστρια'' είναι...

Και ο Κασιδιάρης αν ερωτηθεί ''ανθρωπιστής'' θα δηλώσει.:Banane0:

αυτο ομως πρεπει να ξεκινησεις να το πεις, στον κυριο που του λες να μην "χαλαστει",γιατι χαλαστηκε που δεν αρεσε σε καποιους η "σατυρα" και τους ειπε εν ολιγοις παπαγαλακια,η οτι ανηκουν σωνει και καλα σε καποιο"ρευμα" η "πολιτικοποιημενο τμημα" του φορουμ απο την αλλη δεν ειδα κανεναν απο τους "ρευματικους" να τον χαρακτηριζει καπως απλως ειπαν την γνωμη τους..

Δεν προσφέρουν τίποτα στη\ον ανθρώπινο πολιτισμό, μόνο τυφλο μίσος για το συνάνθρωπο. Τέτοια βγαίνουν και τα παιδιά τους και διαιωνίζεται το συνάφι τους. Και όχι, αν θέλουμε να χτίσουμε ένα νέο κόσμο, τέτοιοι μισάνθρωποι δεν έχουν θέση.

ΜΑς κανεις πλακα. Το οποιο σε καλυτερες κοινωνικες συνθηκες θα ηταν ενταξει :p

Τουλαχιστον δεν αναφερεται σε οσους αρεσε το κειμενο, παρα μονο στον συντακτη...
(να τον χαρακτηριζει καπως.. εννοω τον πανορ....)

Last edited:
Τουλαχιστον δεν αναφερεται σε οσους αρεσε το κειμενο, παρα μονο στον συντακτη...
(να τον χαρακτηριζει καπως.. εννοω τον πανορ....)
Με αυτην την λογικη κανεις δεν χαρακτηρισε κανενα. Το ζητημα για μενα ειναι οτι καποιος ανεβαζει ενα (κακογουστο κατα την αποψη μου) χιουμοριστικο κειμενο και ξαφνικα χαρακτηριζονται (εμμεσα η αμεσα) ολοι οσοι εχουν το κουραγιο να κανουν και δυο πλακες. Αν καποιος θεωρει οτι το να αστειευεσαι τη στιγμη που περναμε αυτα που περναμε ειναι κακο πραγμα το σεβομαι και μπορει να μη το κανει. Απο εκει μεχρι να θεωρει μισανθρωπους, καθαρματα και δεν ξερω εγω τι αλλο οσους το κανουν ειναι μεγαλος ο δρομος. Και ανεφερα πιο πανω οτι η ανθρωπινη δυστυχια δεν ειναι κατι καινουργιο στο πλανητη. Εδω σε λιγο θα μας πουν οτι οποιος λεει ανεκδοτα ειναι φιλελευθερος (τι σε λιγο, το ειπαν).

Με αυτην την λογικη κανεις δεν χαρακτηρισε κανενα. Το ζητημα για μενα ειναι οτι καποιος ανεβαζει ενα (κακογουστο κατα την αποψη μου) χιουμοριστικο κειμενο και ξαφνικα χαρακτηριζονται (εμμεσα η αμεσα) ολοι οσοι εχουν το κουραγιο να κανουν και δυο πλακες

Kανεις μεγαλο λαθος Πανο.Οσοι μιλησαν αρνητικα,μιλησαν μονο για το κειμενο και το συντακτη του.
Οσοι το βρηκαν καλο,μιλησαν και για την ελλειψη χιουμορ λογω "υπερβολικης πολιτικοποιησης" καποιας συγκεκριμμενης "φραξιας" (?) αυτων που δεν τους αρεσε...
Αν εμεναν στο οτι βρηκαν το κειμενο καλο δεν θα γινοταν θεμα...

Αν μπορώ να παρέμβω, συμφωνώ πως χάθηκε η μπάλα με τους ημιμαθείς που αρθρογραφούν ή νομίζουν πως σατΙρίζουν. Άλλο πράγμα το να χεις τα εφόδια να αρθρώνεις λόγο, άποψη και εν τέλει Λόγο και άλλο να γίνεσαι Σάτυρος πριαπισμένος υπό το πρόσχημα του προοδευτισμού. Και φυσικά δεν αναφέρομαι σε ανθρώπους εδώ μέσα, αλλά στους διάφορες αφυπνιστές της κοινής γνώμης. Ο φασισμός, η έλλειψη μέτρου, η βλακεία, δεν έχουν πρόσημο ή προσανατολισμό. Η άκρα αριστερά για μένα προσωπικά δεν υστερεί σε τίποτα απ την ακροδεξιά. Τα ίδια ξύλινα λόγια, ο ίδιος φανατισμός, η ίδια έχθρα προς το αλλότριο. Όταν στην τηλεόραση άνθρωποι μιλάνε για ανεργία, όταν μανάδες μιλάνε για κυνηγητό του βλασταριού τους στα Εξάρχεια με Manolo Blahnik γόβες εις άγραν μιας νεφελώδους αριστεράς, τούτο το φοβούμαι το ίδιο με την μισανθρωπία του ακροδεξιού.
Αδυνατώ να καταλάβω κειμενάκια κενά περιεχομένου αλλά καινά εισαγγελικού ύφους. Δεν θέλω να τους στερηθεί το βήμα έκφρασης αλλα σιχαίνομαι την αντιδραστικότητα των γραφόντων αυτά όταν τους αντεπιτεθείς με επιχειρήματα. Θα σε χαρακτηρίσουν μονομιάς και αυτόματα, με μηδενικό jitter φασίστα.
Fascio ίσον φημί, ισχυρίζομαι. Όταν ισχυρίζομαι κουφός για το φημί του δίπλα μου είμαι φασίστας. Χωρίς δεξιά, χωρίς αριστερά. Σκέτο

Αφήστε τις μεγάλες κουβέντες, ένθεν και ένθεν. Έχουμε ξαναπεί ότι ο καθείς αποδεικνύει το ποιόν του στους αγώνες της ζωής και όχι στο πληκτρολόγιο. Όσοι επιθυμούν (δεν αναφέρομαι σε συμφορουμίτες) να κάνουν χιούμορ καλόγουστο ή κακόγουστο με τα προβλήματα των συνανθρώπων μας, βεβαίως και μπορούν να το κάνουν και κάποιοι, που μέχρι στιγμής τα ψευτοκαταφέρνουν, μπορεί και να το ανεχθούν χωρίς να γελάσουν, αλλά ας σεβαστούμε άλλους που δεν έχουν ούτε τα βασικά και η καθημερινότητά τους είναι ένας εφιάλτης.

Ο ανθρωπισμός της αλληλεγγύης και της προσφοράς και όχι της ελεημοσύνης είναι το αντίδοτο στους καιρούς της κρίσης, το χιούμορ δε, μπορούμε και επιβάλλεται να το διατηρήσουμε χωρίς να προκαλούμε.

...Η άκρα αριστερά για μένα προσωπικά δεν υστερεί σε τίποτα απ την ακροδεξιά. Τα ίδια ξύλινα λόγια, ο ίδιος φανατισμός, η ίδια έχθρα προς το αλλότριο...

Υστερει στο οτι δεν ειναι ακομα νομιμοποιημενη

Kανεις μεγαλο λαθος Πανο.Οσοι μιλησαν αρνητικα,μιλησαν μονο για το κειμενο και το συντακτη του.
Οσοι το βρηκαν καλο,μιλησαν και για την ελλειψη χιουμορ λογω "υπερβολικης πολιτικοποιησης" καποιας συγκεκριμμενης "φραξιας" (?) αυτων που δεν τους αρεσε...
Αν εμεναν στο οτι βρηκαν το κειμενο καλο δεν θα γινοταν θεμα...
Εγω αντιληφθηκα μια γενικευση . Για αυτο και εγραψα αυτο που εγραψα στο πρωτο post. Και για μενα το θεμα ειναι οτι υπαρχει καλο και κακο χιουμορ. Το τι πραγματευεται δεν θα το ποινικοποιησω. Σκεψου Πανο κατι αστειακια τα 90's που δεν αφηναν τιποτε ορθιο. Ξαφνικα επειδη αυριο δεν θα εχει κανεις μας δουλεια απαγορευεται το χιουμορ για την ανεργια;;

Λόγω κατακερματισμού της. ΜΛ, εσωτερικού, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, κτλ κτλ

Πόθεν και πώς προκύπτει π.χ ότι ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ,το εσωτερικό(???),τα..Μ-Λ,είναι "άκρα" κι ότι εξισούνται με την νεοναζιστική ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;

Kάτσε γιατί μάλλον ''ακρα αριστερά'' θεωρείται όλη η Αριστερά πλήν του Γενίτσαρου του Κουβέλη,που έγινε δεξιά..:ADFADF1::ADFADF1:

Δηλαδη τα παραδειγματα που αναφερεις τα ταυτιζεις με τη μισανθρωπια του ακροδεξιου
που ανεφερες στο πρωτο σου ποστ???

Παρέλειψε απο τα άκρα το...εξωτερικού!!!!:Banane0:

Πόθεν και πώς προκύπτει π.χ ότι ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ,το εσωτερικό(???),τα..Μ-Λ,είναι "άκρα" κι ότι εξισούνται με την νεοναζιστική ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;

Mαζι γραφαμε..

Kάτσε γιατί μάλλον ''ακρα αριστερά'' θεωρείται όλη η Αριστερά πλήν του Γενίτσαρου του Κουβέλη,που έγινε δεξιά..:ADFADF1::ADFADF1:

...προσπαθω να καταλαβω.:chinscratch:

Re: Απάντηση: Δέκα λόγοι που μου αρέσει η οικονομική κρίση!

ΔΕΝ ΥΣΤΕΡΟΥΝ έγραψα. Ούτε ταυτίζονται, ούτε εξισούνται ούτε τίποτα. Αν θιχτεί η αριστερά αμέσως να φανούν δόντια, αυτό βλέπω. Ποσώς με ενδιαφέρει η Δεξιά, η Αριστερά, η μπρος η όπισθεν. Με απωθεί το άκρο. Και εφόσον το ΑΝΤΑΡΣΥΑ πρέπει να ναι κεντρώα αριστερά, το γκουγκλάρισα. Επανάσταση, ένας όρος που είδα στον ορισμό των στόχων του. Στο δικό μου φτωχό μυαλό αυτό είναι ακραίο. Και εφόσον ερωτήθηκα σκωπτικά ή όχι, δεν με αφορά, ταυτίζω την απρόσωπη βία της κουκούλας με τη μισανθρωπιά του ακροδεξιού, ναι. Μόνο αυτό, χωρίς παρερμηνείες.
Όσον αφορά το εσωτερικό, επειδή αγνοώ την πλήρη ορολογία σίγουρα δεν αναφερόμουν στο κατεστημένο ΚΚΕ. Νομίζω ήταν σαφές αυτό

Ναί τώρα ξεκαθάρισαν όλα.

Ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι επαναστατική....κεντρώα αριστερά και το ΚΚΕ κατεστημένη αριστερά εξωτερικού σε αντίθεση με την ακραία αριστερά εσωτερικού και τα Μ-Λ.

Οποιος φοράει γενικώς κουκούλα είναι ακραίος όσο κι ένας μαχαιροβγάλτης νεοναζιστής ρατσιστής.

Last edited:
Status
Not open for further replies.