Δέκα λόγοι που μου αρέσει η οικονομική κρίση!

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Δέκα λόγοι που μου αρέσει η οικονομική κρίση!

Εδώ και πολλα χρόνια χιλιάδες παιδάκια πεθαίνουν καθημερινά απο την πείνα. Οταν ήρθε δίπλα μας το κακό, χάσαμε το χιούμορ μας. Και διάβαζα και κάτι ανέκδοτα παλιά για φούρνους στην Αιθιοπια μούρλια.

Μόνο το πραγματικά καλό χιούμορ συγχωρείται να ξεσκίζει ο,τιδήποτε. Τα παραπάνω και από αυτή την άποψη, για κλάματα είναι.

7 στα 10 νοικοκυριά σιτίζονται κυρίως με όσπρια ,ρύζι,ψωμί..

6 στούς 10 κόβουν κρέας ψάρι..

230000 νοικοκυριά περιέκοψαν το ψωμί...

Σημερινές οι στατιστικές..ΕΚΠΟΙΖΩ έρευνα με τίτλο ''Διατροφή και οικονομική κρίση''

Οταν κοπεί εντελώς το ψωμί θα κυκλοφορήσει και ανέκδοτο γιά την νέα δίαιτα του σύγχρονου ταγματασφαλιτισμού.

Last edited:
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231239861

χαχχαχαχαχαχχαχχα

τι γέλιο ..... το τσογλανι θα έπεσε με τα μουτρα κάτω φαντάζομαι ,, να διασκεδάσει τους άλλους με την πείνα του ...

Οι γονείς του φταίνε ρε ,πού δεν του αγόρασαν φουαγκρά ....

Μόνο το πραγματικά καλό χιούμορ συγχωρείται να ξεσκίζει ο,τιδήποτε. Τα παραπάνω και από αυτή την άποψη, για κλάματα είναι.

Σε αυτο θα συμφωνήσω απόλυτα.

Μόνο με βασανιστηρια της Ιεράς Εξέτασης στρώνουν μερικοί. Δηλαδή δεν κατάλαβα, πρέπει οπωσδήποτε τέτοια μυαλά να κυκλοφορούν ανάμεσα μας; Λοβοτομή και γεια σας. Έλεος με τον κάθε μισάνθρωπο.

Ειδικά αυτό που χάρηκε επειδή απολύθηκαν κάποιοι που δεν τους χώνευε, είναι εξωφρενικό.

Μόνο με βασανιστηρια της Ιεράς Εξέτασης στρώνουν μερικοί. Δηλαδή δεν κατάλαβα, πρέπει οπωσδήποτε τέτοια μυαλά να κυκλοφορούν ανάμεσα μας; Λοβοτομή και γεια σας. Έλεος με τον κάθε μισάνθρωπο.

Ειδικά αυτό που χάρηκε επειδή απολύθηκαν κάποιοι που δεν τους χώνευε, είναι εξωφρενικό.

Και τι να κανουμε Νικο; να τους στειλουμε για παραδειγματισμο στη Σιβηρια;οτι υπαρχουν και υπηρχαν παντοτε δίποδα ανθρωποειδη που εχουν τετοια αντιληψη περι του αστείου δεν θα πρεπει να μας προτρεπει στο να κατεβουμε στο επιπεδο τους.Η δημοκρατια οφειλει να ανεχεται και τους ηλιθιους και τους κακους ,εως οτου παραβουν το νομο.

Re: Απάντηση: Re: Δέκα λόγοι που μου αρέσει η οικονομική κρίση!

Και τι να κανουμε Νικο; να τους στειλουμε για παραδειγματισμο στη Σιβηρια;οτι υπαρχουν και υπηρχαν παντοτε δίποδα ανθρωποειδη που εχουν τετοια αντιληψη περι του αστείου δεν θα πρεπει να μας προτρεπει στο να κατεβουμε στο επιπεδο τους.Η δημοκρατια οφειλει να ανεχεται και τους ηλιθιους και τους κακους ,εως οτου παραβουν το νομο.

Δεν προσφέρουν τίποτα στη\ον ανθρώπινο πολιτισμό, μόνο τυφλο μίσος για το συνάνθρωπο. Τέτοια βγαίνουν και τα παιδιά τους και διαιωνίζεται το συνάφι τους. Και όχι, αν θέλουμε να χτίσουμε ένα νέο κόσμο, τέτοιοι μισάνθρωποι δεν έχουν θέση.

Στον Πειραια απο 180+ ευρω τον μηνα κοστος για παρκινγ προ 2ετιας, πλεον στα 70 ευρω.
Ζήτω η νέα δημοκρατία!!!!!

Πάρτε άλλο ένα ''καλό'' της κρίσης..Από την γνωστή διαδικτυακή φυλλάδα...Θα πεθάνουμε υγιείς να 'στε σίγουροι

http://www.lifo.gr/now/greece/24230

Αμα εξαφανιστούν οι κάτοικοι,ρύποι τέλος..

Καλά η γκουρμεδοφυλλάδα του τζάμπα έχει αποκτηνωθεί εντελώς..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Δέκα λόγοι που μου αρέσει η οικονομική κρίση!

Δεν προσφέρουν τίποτα στη\ον ανθρώπινο πολιτισμό, μόνο τυφλο μίσος για το συνάνθρωπο. Τέτοια βγαίνουν και τα παιδιά τους και διαιωνίζεται το συνάφι τους. Και όχι, αν θέλουμε να χτίσουμε ένα νέο κόσμο, τέτοιοι μισάνθρωποι δεν έχουν θέση.

Nταξει, εχει μεγαλη διαφορα να κατακρινουμε οσοδηποτε εντονα ενα τροπο σκεψης απο το να θελουμε
να ριξουμε τον κατοχο του στον Καιαδα επειδη απειλει την ιδεολογικη μας καθαροτητα.
Θελω να πιστευω οτι το περι λοβοτομης σε προηγουμενο ποστ δεν το εννοουσες, γιατι αν το ελεγες σοβαρα, λυπαμαι.

Last edited:
Αν μπορούμε να βγάλουμε και τις σφηκες εκτός απο τον καινούργιο κόσμο που έτοιμαζετε θα ήμουν ευγνώμων . Κανόνισε το nikoskouklos. Και θέλω αυστηρή αξιολόγηση του τρόπου σκέψης. Θα παει η λοβοτομη σύννεφο...

Με τον ρυθμό που κατατιθενται οι πινακίδες πάντως,αυτοί με τα πάρκινγκ βλεπω σε λίγο καιρό να παρκάρουν γαϊδούρια με τα κάρα τους,κομπλέ...

Με τον ρυθμό που κατατιθενται οι πινακίδες πάντως,αυτοί με τα πάρκινγκ βλεπω σε λίγο καιρό να παρκάρουν γαϊδούρια με τα κάρα τους,κομπλέ...
ΟΙ σωστοί νοικοκύρηδες δεν έχουν ανάγκη ρε.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Δέκα λόγοι που μου αρέσει η οικονομική κρίση!

Nταξει, εχει μεγαλη διαφορα να κατακρινουμε οσοδηποτε εντονα ενα τροπο σκεψης απο το να θελουμε
να ριξουμε τον κατοχο του στον Καιαδα επειδη απειλει την ιδεολογικη μας καθαροτητα.
Θελω να πιστευω οτι το περι λοβοτομης σε προηγουμενο ποστ δεν το εννοουσες, γιατι αν το ελεγες σοβαρα, λυπαμαι.

Δεν είναι θέμα καθαρότητας. Δεν μπορείς να χαίρεσαι με την καταστροφή του άλλου. Τελεία και παύλα. Δηλαδή, επειδή είμαι κομμουνιστής θα χαρώ αν ένας καπιταλιστής αυτοκτονήσει επειδή έπεσε έξω η επιχείρηση; Το θέμα είναι ο εργαζόμενος να καρπούται τον πλούτο που παράγει, όχι να είναι ζηλόφθων και μνησίκακος.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Δέκα λόγοι που μου αρέσει η οικονομική κρίση!

Αναμένουμε και επόμενο άρθρο.
Για τα 100 πράγματα που πρέπει να έχεις κάνει μέχρι τα 30 εν καιρώ κρίσης.

Το μόνο καλό που είδα εγώ από αυτή την κρίση είναι ότι επι τέλους ο κάθε ένας έδειξε τι ποιότητα ανδρός διαθέτει.Θα μπορούσα να το θέσω πολύ πιο ωμά αλλά σέβομαι το χώρο.

Το μόνο καλό που είδα εγώ από αυτή την κρίση είναι ότι επι τέλους ο κάθε ένας έδειξε τι ποιότητα ανδρός διαθέτει.Θα μπορούσα να το θέσω πολύ πιο ωμά αλλά σέβομαι το χώρο.

+1000

Re: Απάντηση: Re: Δέκα λόγοι που μου αρέσει η οικονομική κρίση!

Στον Πειραια απο 180+ ευρω τον μηνα κοστος για παρκινγ προ 2ετιας, πλεον στα 70 ευρω.

Ζήτω η νέα δημοκρατία!!!!!

Μητσο να υποθεσω οτι εχεις παρκινγ στον Πειραια, ή η δουλεια σου στον Πειραια εχει ιδιωτικο παρκινγ ?

Status
Not open for further replies.