δέκτες commander

Δεκτης - Τηλεκοντρολ- Συσκευασία

c1.jpg

αν και λιγο απο μακρια εχει και αυτος ο δεκτης πολυ καλη εικονα θα ελεγα
ισως αν μπορουσες να εκανες μια συγριση με τον dream τον 800αρι η τον 8000 στην hd εικονα οποτε εχεις χρονο φυσικα

Απάντηση: Re: δέκτες commander

αν και λιγο απο μακρια εχει και αυτος ο δεκτης πολυ καλη εικονα θα ελεγα
ισως αν μπορουσες να εκανες μια συγριση με τον dream τον 800αρι η τον 8000 στην hd εικονα οποτε εχεις χρονο φυσικα
Μετά το πέρας τον εορτών θα γίνει και αυτό.Αλλά από θέμα εικόνας είναι ιδία από ότι έχω καταλάβει και με τον DM800 και με τον DM8000 -bye-

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: δέκτες commander

Ενταξει γουστα ειναι αυτα αλλα σε θεμα σχεδιασμου ο 8600 ειναι 5 χρονια πισω , το ασημι πλαστικο ηταν της μοδας γυρω στο 2005...

Η μοδα αφορα τους μοδιστρους.
Ας δουλευει σωστα και ας εχει τα σωστα υλικα για να αντεξει στο χρονο και τα αλλα ειναι δευτερευον και τριτευον.

Απολαύστε ελεύθερα (χωρίς συνδρομή) το Mundial 2010 σε HIGH DEFINITION, από τα Free to Air Γερμανικά κανάλια του ASTRA19E ZDF HD και ARD (Das Erste HD) στη συχνότητα 11362 Η 22000 2/3 , με τον κορυφαίο σε ποιότητα COMMANDER 8600 HD.

Για να κατεβάσουμε την παραπάνω συχνότητα στον COMMANDER 8600 HD, πάμε Menu - Εγκατάσταση - Ανίχνευση TP - επιλέγουμε δορυφόρο Astra 19,2 E- δεξιά επιλέγουμε και τσεκάρουμε την συχνότητα 11362 Η 22000 - Πατάμε το κίτρινο κουμπί - Επεξεργασία και βγαίνουν τα στοιχεία του αναμεταδότη .
Εκεί βάζουμε :

Συχνότητα 11362
Πόλωση H
Ταχύτητα Συμβόλου 22000
Διαμόρφωση DVB S2
CNR Λειτουργία NBC - 8PSK 2/3
Οδηγός ΟΝ

Πατάμε Κόκκινο κουμπί - Αποθήκευση
και μετά πατάμε στην προηγούμενη σελίδα το μπλέ κουμπί - Ανίχνευση για να κατεβάσει τη συχνότητα.

Δηλαδη ειναι καλη αγορα ο δεκτης αυτος ;Ερωτω γιατι ειμαι ετοιμος για αγορα ,διαβαζοντας δε την πολυ ωραια παρουσιαση σου μου εφυγε και ενα αγχος που ειχα για το αν θα πρεπει να αφησω την Humax ,εφ οσον η σχεση αποδοσης/τιμης ειναι οσο καλη οσο περιγραφεις ξαλαφρωσα κομματακι