algedan
AVClub Addicted Member
- 9 October 2008
- 1,630
Re: Δέκτης επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης τύπου SCART
Καλορίζικος και καλές λήψεις! :music-smiley-005: ,για το 170 δεν ξέρω, αλλά ξέρω ότι πολλοί HD scart πιάνουν τα HD και τα κάνουν, μέσω scart, Downgrade στα 576 ενώ τα δείχνουν κανονικά μέσω HDMI. Λογικά θα έπιανε και θα σου έδειχνε το σήμα της ERT HD (και οποιοδήποτε μελλοντικό HD) σε ανάλυση SD.
Τελικα πηρα σημερα ενα Crypto ReDi 25MP.
Πολυ βολικο σαν μεγεθος, ουσιαστικα εξαφανιστηκε πισω απο μια LCD (η οποια ομως εχει αποσταση απο τον τοιχο και καθετες θυρες scart).
Σαν ποιοτητα εικονας θα ελεγα οτι περιμενα περισσοτερα, εχει ομως αρκετα βολικο μενου. Σχετικα γρηγορη εναλλαγη καναλιων, αλλα το τηλεχειριστηριο ειναι ψιλοχάλια.
Απ'οτι λεει το manual παιζει διαφορα αρχεια video (και MKV) μεχρι 720x576.
Στο ιδιο καταστημα ειχε και τον λιγο ακριβοτερο Crypto ReDi 170 MP ο οποιος ειναι ιδιος με αυτον που αναφερει ο φιλος algedan.
Απ'οτι ειδα, διατηρει το βολικο μεγεθος αλλα δινει και extra θυρα HDMI για καλυτερη ποιοτητα εικονας. Επισης εγραφε οτι υποστηριζει και καναλια HD (κατι που δεν κανει ο ReDi 25MP, ο οποιος δειχνει μαυρη οθονη στην ΕΡΤ HD) αμφιβαλλω ομως αν μπορει να τα δειξει απο το scart.
Καλορίζικος και καλές λήψεις! :music-smiley-005: ,για το 170 δεν ξέρω, αλλά ξέρω ότι πολλοί HD scart πιάνουν τα HD και τα κάνουν, μέσω scart, Downgrade στα 576 ενώ τα δείχνουν κανονικά μέσω HDMI. Λογικά θα έπιανε και θα σου έδειχνε το σήμα της ERT HD (και οποιοδήποτε μελλοντικό HD) σε ανάλυση SD.