ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ Δέκτες επίγειων ψηφιακών καναλιών

Tankard

New member
31 October 2022
25
Χαίρετε.

Χαρίζονται οι παρακάτω δέκτες. Παρακαλώ διαβάστε την περιγραφή για αποφυγή παρεξηγήσεων.

PER.807195.jpg

1. CRYSTAL AUDIO PRIME-SD DVB-T SD RECEIVER
ΔΕΝ υπάρχει το τηλεχειριστήριό του. Δοκιμάστηκε με προγραμματιζόμενο και έπαιξε κανονικά.

PER.702523.jpg

2. LIFEVIEW LV6TBOXHD LV6TBOXHD
ΔΕΝ υπάρχει το τηλεχειριστήριό του. Επίσης δεν βρίσκω το τροφοδοτικό του αλλά αν υπάρξει ενδιαφέρον θα προσπαθήσω να το βρω. Είχε δοκιμαστεί με προγραμματιζόμενο τηλεχειριστήριο και ήταν λειτουργικός.

Φιλικά,

Χαίρετε.

Χαρίζονται οι παρακάτω δέκτες. Παρακαλώ διαβάστε την περιγραφή για αποφυγή παρεξηγήσεων.

PER.807195.jpg

ΔΕΝ υπάρχει το τηλεχειριστήριό του. Δοκιμάστηκε με προγραμματιζόμενο και έπαιξε κανονικά.

PER.702523.jpg

ΔΕΝ υπάρχει το τηλεχειριστήριό του. Επίσης δεν βρίσκω το τροφοδοτικό του αλλά αν υπάρξει ενδιαφέρον θα προσπαθήσω να το βρω. Είχε δοκιμαστεί με προγραμματιζόμενο τηλεχειριστήριο και ήταν λειτουργικός.

Φιλικά,
Με ενδιαφέρει, ο crystal audio, για τον συγκεκριμένο έχω το χειριστήριο, αλλά τα είχε παίξει ο δέκτης...

Χαίρετε.

PER.807195.jpg

PER.702523.jpg

Φιλικά,
Προστίθεται και ένας F&U MPF3460H αποκωδικοποιητής επίγειου τηλεοπτικού σηματος ΧΩΡΙΣ τηλεχειριστήριο. Έχει αναβαθμιστεί στην τελευταία έκδοση firmware και φαίνεται να λειτουργεί σωστά.
PER.807899.jpg

Υπάρχει ακόμα και ο Crystal Audio.

Καλημέρα σας.
Εκδηλώνω το ενδιαφέρον μου και για τα δύο, εφόσον μπορούν να αποσταλούν με boxnow φυσικά με δική μου διαδικασία. Ευχαριστώ.

Καλημέρα σας.
Εκδηλώνω το ενδιαφέρον μου και για τα δύο, εφόσον μπορούν να αποσταλούν με boxnow φυσικά με δική μου διαδικασία. Ευχαριστώ.
Δικοί σας.
Περιμένω κωδικό αποστολής (μικρή θυρίδα)