Δέκτες για 3D viewing

Υπομονη κανα δυο χρονια και θα βγουν απο το 2014 tv χωρις γιαλια :ADFAD2:

παντως θα ειναι γελοιο να γυρνας στο σπιτι σου με τα γιαλια ? πως να πας για νερο ,να φτιαξεις καφε και φανταζομαι ολους μας με γιαλια να γυρναμε απο την τουαλετα η τη κουζινα :Banane0: χαχαχα σφαγη θα γινεται αρα ειναι μονο για μερικες ταινιες για οσους εχουν tv room αχ να μπει η πεθερα μου και να μας δει και τους τεσσερις με γιαλια :smash::smash::smash:

Ξεχαστε προς το παρων την τρισδιαστατη τηλεοραση χωρις γυαλια. Πολλοι το προσπαθησαν η philips το ανακοινωσε πρωτη και το εγκατελειψε τελευταια καθως η τεχνολογια ειναι πανακριβη. Μιλαμε για ειδικες επιστρωσεις του πανελ με κρυσταλλους οι οποιοι θα δειχνουν διαφορετικη εικονα απο διοφορετικη γωνια. Εφικτο αλλα εξαιρετικα ακριβο.
Ας χαρουμε την τεχνολογια τωρα μ αυτο που μας προσφερει. Και το κανει εξαιρετικα καλα. Ηδη εχουμε στον αερα 17 δορυφορικα καναλια που εκπεμπουν 3D (τα περισσοτερα βεβαια encrypted).
Και για να τοι ξεκαθαρισουμε μια και καλη. Οποισδηποτε δεκτης υψηλης ευκρινειας μπορει να λαβει σημα 3D side by side. Απο και και περα αναλαμβανει να η τηλεοραση να κανει την βρωμοδουλεια η οποια θα στελνει παλμους συγχρονισμου στα ενεργα γυαλια της τα οποια με τη σειρα τους θα ανοιγοκλεινουν τα διαφραγματα που αντιστοιχουν στο σωστο ματι αναλογα με τους παλμους που δεχονται. Ετσι καθε ματι λαμβανει ελαχιστα διαφορετικη εικονα οι οποιες εικονες μεταφραζονται απο τον εγκεφαλο μας στην τριτη διασταση.
Ολες οι τηλεορασεις εχουν ολα τα φορματ. Και side by side, και Full HD 3D (blu ray specification) Το αποτελεσμα ειξναι το ιδιο. Ολες οι 3D συσκευες κανουν την ιδια δουλεια αλλα εξαρταται απο τον κατασκευαστη ο τροπος αποστολης παλμων και αντιστοιχως ο τροπος ληψης τους απο τα ενεργα γυαλια. Γι αυτο και καθε κατασκευαστης δινει τα δικα του γυαλια.
Καποια στιγμη φανταζομαι οτι θα θεσπιστουν προδιαγραφες οποτε ολες οι τηλεορασεις θα μπορουν να συγχρονιζουν με ολα τα γυαλια.
Οσο για τα γυαλια, οσο ηλιθιοι δειχνουμε στο σινεμα οταν βλεπουμε 3D ταινια αλλο τοσο θα δειχνουμε και μεσα στο σπιτι. Δεν ενοχλουν καθολου και κανουν μια χαρα την δουλεια τους. Θα γκρινιαξω μονο για την τιμη τους οχι για την αισθητικη τους και το ποσο καλα κανουν τη δουλεια τους που την κανουν.
PS
Λιγο το εχεις να σας δει η πεθερα σου με τα γυαλια και να παθει τιποτα η γυναικα στα καλα καθουμενα? ....πλακα κανω να ειναι καλα η γυναικα..
Νικος

Γειά σας κι από εμένα!

Λοιπόν έχω πολλά να πω,να δω από που θα ξεκινήσω!Βασικά να δηλώσω εξαρχής πως είμαι άσχετος από δορυφορικά,παρόλα αυτά επειδή ενδιαφέρομαι να μπω στο παιχνίδι εδώ και μια βδομάδα περίπου έχω ρίξει απίστευτο διάβασμα στο δορυφορικό κομμάτι του forum.
Κι ένα μικρό παράπονο - αίτημα προς τους διαχειριστές:Όσον κι αν διάβασα πριν κάνω αυτό το πρώτο μου post εδώ,είναι πολύ δύσκολο για έναν αρχάριο να παρακολουθήσει ορολογιές δορυφορικών...Νομίζω θα έπρεπε να υπήρχε κάπου ένας μπούσουλας που να λέει γενικά για τους δορυφόρους,πόσους μπορείς να δεις από ενα πιάτο,τι είναι αυτα τα LNB που συνεχώς βλέπω...Νομίζω καταλάβατε τι θέλω να πω,ας μην επεκταθώ άλλο...
Στο θέμα μου:Σκέφτομαι να κάνω 2 μεγάλα άλματα τον προσεχή καιρό:Αφενός να αγοράσω μια καινούργια 3dtv (Πιθανόν Samsung C800 αλλά δεν ξέρω μήπως θα αξίζει περισσόυτερο η C9000) και αφέτερου να μπω στον κόσμο του Sky digital (για HD προφανώς) Στο σημείο αυτό να πω ότι με επηρέασε αρκετά τα καλά λόγια του φίλου Νίκου (Ilise) σε σχετικό thread καθώς και των άλλων φίλων.
Για αρχή να ρωτήσω το εξής: Για να δω 3d από 3d κανάλια χρειάζομαι απλά τον HD δέκτη του sky,μια 3dtv και είμαι έτοιμος;Κάτι λέει ο φιλος Ilise πως χρειάζεται συγκεκριμένο πακέτο για το Sky??
Βρίσκομαι Ηράκλειο Κρήτης.Τι μεγέθους πιάτο χρειάζομαι για Sky HD??
Αυτά προς το παρόν τα υπόλοιπα θα τα αναγράψω στο αντλιστοιχο thread για το Sky digital για να μην βγω off-topic!

Σας ευχαριστώ,
Μάνος.

Υ.Γ.Φίλε Ilise αν δεν σου είναι κόπος θα ήθελα να μιλούσαμε μέσω pm ή αλλιώς σχετικά με το Sky digital (για να φέρω από Αγγλία,πάροχοι κλπ...)