Δεκτες για feeds!

satnick

AVClub Addicted Member
6 September 2008
2,275
Παιδια αμα υπαρχει παρομειο θεμα σβηστε το δικο μου ειπα να γραψουμε εδω ολους τους δεκτες που παιζουν feed εγω συγκεκριμενα θελω εναν τετοιο αλλα και δυο tuner ο azbox κανει?-nanno xx

Για πειτε α... θελω και CI!

thanks το συγκεκριμενο θεμα ηθελα να το γρεψω στα feed αλλα επειδη ειναι για δεκτες αμα ειναι μεταφερτε το!-bye-

1/TM5200D USB
2/TM1500CI+super
3/Plaza XT-F
4/Plaza ST100
5/FortecStar Ultra Lifetime Classic
6/Darkbox SD Rev 2008

Η αρχική ερώτηση πρέπει να διευρυνθεί. DVB-S 4:2:0 feeds μπορούν να αποκωδικοποιήσουν όλοι οι δέκτες αρκεί να υπάρχουν τα στοιχεία εκπομπής.
Οι παραπάνω δέκτες (μάλλον) έχουν τη δυνατότητα blind scan ώστε να εντοπίσουν τις εκπομπές αυτές.
Πολλά feeds μεταδίδονται σε MPEG 4:2:2, DVB-S2 (και HD) και αυτά τα σήματα μπορούν να τα αποκωδικοποιήσουν οι κατάλληλες δορυφορικές κάρτες για PC και ελάχιστοι δέκτες μεταξύ των οποίων και οι δύο Azbox.

Re: Απάντηση: Δεκτες για feeds!

Η αρχική ερώτηση πρέπει να διευρυνθεί. DVB-S 4:2:0 feeds μπορούν να αποκωδικοποιήσουν όλοι οι δέκτες αρκεί να υπάρχουν τα στοιχεία εκπομπής.
Οι παραπάνω δέκτες (μάλλον) έχουν τη δυνατότητα blind scan ώστε να εντοπίσουν τις εκπομπές αυτές.
Πολλά feeds μεταδίδονται σε MPEG 4:2:2, DVB-S2 (και HD) και αυτά τα σήματα μπορούν να τα αποκωδικοποιήσουν οι κατάλληλες δορυφορικές κάρτες για PC και ελάχιστοι δέκτες μεταξύ των οποίων και οι δύο Azbox.

Ολοι οι δεκτες παιζουν feed.Oι HD δεκτες παιζουν και τα HD feed.Οι ΑΖΒΟΧ kαι τα 4:2:2
Oπως και οι Dreambox μεσω streaming στο PC ομως.
Mεχρι στιγμης δεν υπαρχει HD δεκτης που να κανει σωστο blind scan.
Και αυτοι (HD) που εχουν την επιλογη blind scan δεν δουλευουν σωστα απ οσους ξερω.Αν γνωριζει καποιος καποιον,ας τον αναφερει.....

Last edited:
o nano xx δεν μου κανει καλο παντος ελπιζω να το διορθωσουν

ναι john ακριβως ετσι επιλεγεις απο που μεχρι που και τελος

οι κυνιγοι feed τετοια κουτια εχουν

Και αυτο τι ακριβος κουτι nano? ή τιποτα αλλο παντος και εγω azbox σκευτομουν αλλα θα τους αφησω να εξελιχθουν λιγο σε θεματα λογισμικου!

Re: Απάντηση: Δεκτες για feeds!

Και αυτο τι ακριβος κουτι nano? ή τιποτα αλλο παντος και εγω azbox σκευτομουν αλλα θα τους αφησω να εξελιχθουν λιγο σε θεματα λογισμικου!

ποιο δεκτη θεωρεις εξελιγμενο?

Και σκάει μύτη ο αρχάριος εδώ, να ρωτήσει:

"Τι διαφορά έχουν αυτοί οι δέκτες, από τους άλλους, τους πιο συνηθισμένους; Δεν μπορώ να πιάσω τα feeds με Dream, Commander, κτλ κτλ;"

Και σκάει μύτη ο αρχάριος εδώ, να ρωτήσει:

"Τι διαφορά έχουν αυτοί οι δέκτες, από τους άλλους, τους πιο συνηθισμένους; Δεν μπορώ να πιάσω τα feeds με Dream, Commander, κτλ κτλ;"

να πιασεις μπορεις ενα feed αν σου πει καποιος μια συχνοτητα να κανεις ομως απο μονος σου σε ενα δορυφορο σκαναρισμα ωστε να βρεις ενα feed απο μονος
σου κοιταξε την λιστα του john 78 αν ενδιαφερεσαι για ενα δεκτη καλο
στο λεγομενο blind scanning δηλαδη ολικο σκαναρισμα συχνοτητων σε ενα δορυφορο επιλογης σου ομως σωστο......

Απάντηση: Re: Απάντηση: Δεκτες για feeds!

ποιο δεκτη θεωρεις εξελιγμενο?

Εμ.. δεν ξερω γι 'αυτο ρωταω νομιζω οτι ο Elite καλος ειναι και το θεμα WI-FI θα το βολεψουμε καποτε με κανα plug και κανα stick wi-fi (αν και δεν θα το χρεισημοποιησω και ιδιετερα αλλα λεμε)Και θα ηθελα εφοσον εχει και CI θα ηθελα να παιζει και diablo παιζει?!-bye-

o azbox εχει προοπτικη αλλα μεχρι τωρα δεν εχει blind scanning

θα κανουμε λιγο υπομονη για αυτον

για μενα κανενας δεκτης δεν ειναι εξελιγμενος ολοι εχουν θετικα και αρνητικα

διαλεγεις και παιρνεις :operator:

ΗD δεκτες- blind scan και feed δεν συνυπαρχουν αυτη τη στιγμη αν γνωριζω καλα.

δοκιμαζω ενα δεκτακι και βλεπω ειναι καλο και το κυριοτερο γρηγορο -bye-