Περιμενουμε να μας πεις.
2 ερωτήσεις θέλω να κάνω .. Γνωρίζετε αν υπάρχει δέκτης (όχι επαγκελματικός των 10,000 ευρο) που να μπορεί να παίξει feeds 4:2:2 DVB S2( και HD , ή εστω μόνο SD) ? Ενδιαφέρομαι κυρίως για τα feeds που βγαίνουν για το tennis , τα οποία μέχρι τώρα τα βλέπω με την SS2HD αλλά προτιμώ να αγοράσω έναν ψηφιακό δέκτη και να τα βλέπω στην TV ..Αυτός ο ΑΖΒΟΧ που αναφέρατε οτι παίζει 4:2:2 σε τι τιμή είναι?Παιζει και DVB S2 όμως?
Η δεύτερη ερώτηση είναι ,μήπως γνωρίζετε εάν γίνετε να κάνω scan σε δορυφόρο με το ProgDVB professional και να μου βγάλει και τα κανάλια που είναι σε 4:2:2 DVB S2 ?
ο azbox παιζει feed 4:2:2 και dvb s2 φυσικα αλλα δεν κανει blind scanning
δηλαδη θα περιμενεις να σου πει καποιος αλλος και να αντιγραψεις την συχνοτητα
για το δευτερο δεν το ξερω
και HD kai SD ? Πόσο κοστίζει περίπου μήπως γνωρίζεις ?
Ασε το βρίκα μονος μου , ερώτηση τεμπελιάς ητανε
Μήπως κάποιος απο εσάς διαθέτει δέκτη ΑΖΒΟΧ , dreambox 800 ή dreambox 8000 και μπορεί να πιάσει δορυφόρο Eutelsat W1 (10.0°E) και μπορεί να κάνει μια δοκιμή για εμένα?Να πιάσει ένα feed που θα του πώ και να μου πεί αν μπορεί να το δει κανονικά?
To θεμα ειναι λιγο πολυπλοκο γιατι δεν υπαρχει ενας δεκτης που να τα συνδυάζει ολα.
Ο Τechnomate combo 6900 super κανει blind scan σε SD και HD καναλια αλλα δεν μπορει να δωσει εικονα στα 4:2:2
Αυτο μπορει να το κανει ο AZBOX HD,ομως δεν εχει επιλογη blind scan.
Τα 4:2:2 crypted δεν μπορουν να γινουν ορατα απο καποιον δεκτη.
Η λυση λοιπον για μενα ειναι ενας φτηνος δεκτης για να μην εξαρτωμαι απο αυτα που βρισκουν οι αλλοι.
Βεβαια αν σου επιτρεπει η τσεπη σου μπορεις να εχεις και εναν AZBOX HD για να δοκιμαζεις τα 4:2:2
Και με τον 500 αρκει να κανεις stream στο pc.
σκαναρω κι εγω με dm 5000 απιθανος δεκτης στον τομεα αυτο
το σκαναρισμα γινετε σε 15 λεπτα στο δορυφορο
εχεις 80% περιπου επιτυχια μα δηλωσεις ενα feed ακομα και στο King of sat
αυτα τα λιγα :em04special_8:
Εγω φιλε σου μιλαω γενικα και για το τι εχω δει.
Δεν μπορω να ξερω τι κανει ο 800.
Δεν ξερω αν λοκαρει καν ολους τους δορυφορους και τα χαμηλα sr.
Εγω σου ειπα για τον 500 που ειναι αδυνατον να παιξει HD.
Αυτον εχω δει ομως σε stream στο pc για SD 4:2:2
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.