ΔΕΚΤΕΣ HD ΕΧΟΥΝ MP4???help

Fi1os

New member
22 May 2008
2
Geia se olous!!!
Oi neoi dektes HD pou kikloforoun sthn agora ypostirizoun to format Mpeg-4? Ean oxi exete na protinete kapion dekti sigkekrimena pou na einai HD kai na ypostirizei format Mpeg-4....8elw na valo ton doriforo Express AM1 stis 40....autos ean den kanw la8os periexei paketo me kapoia free rosika kanalakia ta opoia einai se format mpeg-4....:) Episis ti gnwmh exete gia ton dekth ONLIEN LN 6060 HD??

Ean mporei kapios na me voh8isei 8a eimouna eugnwmon thnx:)

Καλώς ήρθες στο Avclub!

Ολοι οι σημερινοί HD δέκτες υποστηρίζουν mpeg-4 οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.
Πράγματι, στον Express AM1 στις 40Ε υπάρχουν ελεύθερα κανάλια που εκπέμπουν σε φορματ mpeg-4.
Δες εδώ: http://www.flysat.com/expressam1.php
στις συχνότητες 10967 V και 10995 V.

Για τον δέκτη που αναφέρεις δεν έχω άποψη.

Σε ποια περιοχή είσαι; Τα κανάλια που εκπέμπουν σε mpeg4 avc από τον express am1 δεν έχουν πολύ καλό σήμα (δεν αντιστοιχεί με αυτό που θα περίμενε κανείς από τη δέσμη εκπομπής τους) και καλό θα είναι να έχεις κάτοπτρο γύρω στο 1.50 για να είσαι σχετικά άνετος στη λήψη τους. Προσωπικά τα πιάνω βέβαια με κάτοπτρο 1.10, αλλά ειδικά τη συχνότητα 10967 αρκετά χαμηλότερα και σχετικά οριακά.

Για την ακρίβεια αυτή στη στιγμή βλέπω άνετα τις εκπομπές από την 10994, αλλά από την 10967 δεν έχω καν σήμα (έχει διακυμάνσεις ανάλογα με την ώρα)...

muz.jpg

δεν κατεβάζουν όλοι οι MPEG-4 δέκτες την συχνότητα αυτή (μιλάω για την εύκολη). Εγώ την έχω κατεβάσει με Hivion.