ΔΕΚΤΕΣ ΚΑΙ ΝOVA!

toutskas

New member
29 July 2007
41
Μαλεσίνα
Καλησπέρα σ`όλους.
Είμαι νεος στο χωρο των δορυφορικών δεκτών και θα ήθελα
να ξέρω αν απο τους παρακατω δεκτες υποστηριζουν την
κάρτα NOVA, γιατι ψάχνομαι να αγοράσω καποιον.

Kathrein UFS 910
Hivion HD-9090X Ultima
M Vision ST-5 USB

Παρακαλώ οποιος γνωρίζει ας βοηθήσει......

οποιοσδήποτε δέκτης έχει CI , χρειάζεται και μία μωβ μοντούλα της Irdeto για να παίξει nova ...
a)Κατερίνα δεν έχει reader
b)ο Hivion έχει reader , και μάλλον διαβάζει nova
c)ο M Vision είναι SD δέκτης και δεν συγκρίνεται με τους επάνω ... έχει UCAS , αλλά μιλάει για conax ... δεν ξέρω ...

Απάντηση: Re: ΔΕΚΤΕΣ ΚΑΙ ΝOVA!

Για δεκτη ποιον προτεινεται απο τους τρεις; Θελω την γνώμη σας!
Θα σου πρότεινα έναν από τους δύο υποστηρίζοντες και την υψηλή ευκρίνεια δέκτες: kathrein ή hivion. Από εκεί και πέρα, αν ασχολείσαι αρκετά έως πολύ με τα δορυφορικά, πηγαίνεις προς τον kathrein. Αν η κύρια προτεραιότητά σου είναι η θέαση nova, ο hivion είναι άριστη επιλογή.

Σαν κάτοχος του Hivion τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.Εκτός από το καταπληκτικό upscale σε 1080i (θα δείτε απίστευτη εικόνα στα κανάλια της nova και όχι μόνο), η smartcard που διαθέτει διαβάζει κανονικά την κάρτα της nova χωρίς κολλήματα ή σπασίματα.Και υπόψιν ότι έχω την τελευταία version(zeta) της nova.

Re: Απάντηση: Re: ΔΕΚΤΕΣ ΚΑΙ ΝOVA!

Από εκεί και πέρα, αν ασχολείσαι αρκετά έως πολύ με τα δορυφορικά, πηγαίνεις προς τον kathrein.
Επειδή το έχω ξαναδιαβάσει αυτό στο avclub, και είμαι κάτοχος του Kathrein εδώ και 4 ημέρες πρέπει να πω ότι αν ισχύει κάτι τέτοιο, σίγουρα δεν είναι σε βαθμό αποτρεπτικό για κανέναν.
Με λίγο ψάξιμο βρίσκεις guides για τα πάντα και από κει και πέρα δεν είναι δύσκολο να τα εφαρμόσεις. Μάλλον από pc (ούτε καν linux) πρέπει να ξέρεις 5 πράγματα, παρά από δορυφορικά. Σημειωτέον, ο Kathrein είναι ο πρώτος stand alone δέκτης μου μετά τη Skystar.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΔΕΚΤΕΣ ΚΑΙ ΝOVA!

Επειδή το έχω ξαναδιαβάσει αυτό στο avclub, και είμαι κάτοχος του Kathrein εδώ και 4 ημέρες πρέπει να πω ότι αν ισχύει κάτι τέτοιο, σίγουρα δεν είναι σε βαθμό αποτρεπτικό για κανέναν.
Συμφωνώ. Το σχόλιο που έκανα ήταν υπό την έννοια πόσο δορυφορομανής είναι κάποιος. Με τον kathrein σίγουρα τα ερεθίσματα είναι περισσότερα.

Και φυσικά οι ενημερώσεις για όλα τα ενδιαφέροντα θέματα περί Hivion & δορυφομανών γενικά, ανανεώνονται καθημερινά εύκολα, γρήγορα κι απλά με το usb μπροστά χωρίς να χρειάζεται να γνωρίζει κανείς linux.Επιπλέον εγγραφή σε εξωτερικό usb δίσκο(πίσω θύρα) φορμαρισμένο σε fat 32;)

Επεξήγηση για την διαγραφή μηνύματος:
Θα παρακαλούσα το μέλος vasilakis_1 να περιοριστεί σε δορυφορικά ζητήματα.