Δέκτες με android

Ναι το πουσάρισμα το πρόσεξα κι εγώ. Αλλά η μεγαλύτερη απογοήτευση μου ήταν η τιμή. Με αυτά τα χρήματα φτιάχνεις HTPC που θα φυσάει στο XBMC και θα μπορεί να καλύψει και πιθανές αδυναμίες του XBMC (3d iso κλπ.) με εξωτερικά προγράμματα (με μόνο μειονέκτημα την μεγαλύτερη κατανάλωση)

Πιστεύω ότι η τιμή θα κυμανθεί γύρω στα 340 και όχι 315... και με πιο αργό επεξεργαστή από τον solo2... δεν....

Σχετικά με τον media player του Hypercube (αλλά και των άλλων Android) πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τον προεγκατεστημένο ή έχουμε δυνατότητα να κατεβάσουμε κάποιον της επιλογής μας από το market, όπως γίνεται στα tablets και τα smartphones;

Με τον Hypercube δεν ξερω τι γινεται αλλα στα android εκτ ος του προεγκατεστημενου εχεις την δυνατοτητα να εγκαταστησεις οσους εσυ θελεις

κανενα νεο εχουμε απο τους κινεζικους?
το ipcam που ανεβασε σε προηγουμενη σελιδα ενας φιλος τρεχει στους απλους μονοπυρηνους δεκτες?

ακομα περιμενω τους κινεζους,
οσο για το ipcam ναι μεν τρεχει σε ολους τους δεκτες αλλα δεν συνεργαζεται με ολους τους προεγκατεστημενους dvb players των δεκτων παρα μονο με τους dvb payers των atlanda, sunny, και MediaArt7

Μήπως ήρθαν οι Κινέζοι; Οχι της COSCO! Οι άλλοι από Shenzen!

Καλησπέρα σας. Παρακαλώ συγχωρηστέ προκαταβολικά την άγνοιά μου αν αυτό που θα πω δεν στέκει. Οι δέκτες android υποστηρίζουν google playstore; Αν ναι μπορεί κάποιος να δοκιμάσει το novago app αν δουλεύει???

Γεια σας

Θελω να παρω νεο δορυφορικο δεκτη με linux και adroid, τι γνωμη εχετε για τον golden media hypercube?

Ευχαριστω

Last edited by a moderator:
Καλησπέρα σας. Παρακαλώ συγχωρηστέ προκαταβολικά την άγνοιά μου αν αυτό που θα πω δεν στέκει. Οι δέκτες android υποστηρίζουν google playstore; Αν ναι μπορεί κάποιος να δοκιμάσει το novago app αν δουλεύει???

H nova ζηταει android με εκδοση 4.2 και ανω.

Δεν εχω δει δεκτη με android με εκδοση 4.2.

Εκτος αυτου με τα τελευταια κλειδωματα δυσκολα θα παιξει σε δορυφορικο δεκτη.

Δεν χρειαζεται δορυφορiκος δεκτης για το novago.app και ενα απλο android media player κανει για δοκιμη, αλλα νομιζω οτι ο λογος που δεν βρεθηκε κανενας <<δοκιμαστης>> ειναι απλα διοτι μαλλον κανενας μας δεν εχει user και pass της νοβα για το συγκεκριμενο προσθετο