Δέκτες mpeg-4 της Crystal Audio

Re: Απάντηση: Δέκτες MPEG4 της CRYSTAL AUDIO

Ένα πράγμα που εγώ δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί το 99% από τους δεκτες έχει το USB μπροστά αφού τα "φλασακια" είναι σχετικά μικρά ακόμα σε χωρητικοτητα για εγγραφες εκεί. Οι περισσότεροι θα χρησιμοποιήσουμε σκληρούς δίσκος και η σύνδεση στο εμπρόσθιο μέρος του δεκτη δεν είναι τουλάχιστον αισθητικά σωστή :(
Χάθηκε ο κόσμος για ένα ακόμα USB στο πίσω μέρος :(

εγώ θα έλεγα ευτυχώς που είναι μπροστά και δεν πρέπει να γυρίζουμε το δέκτη 180 μοίρες για να κάνουμε τη σύνδεση, ούτε χρειάζεται να το κάνουμε ψηλαφώντας

ειδικά για όσους έχουν το δέκτη σε έπιπλο μαζί με 7 άλλα μηχανήματα ήχου και εικόνας

μπροστινή πρόσβαση --> βολική πρόσβαση

το 'χουν καταλάβει ευτυχώς σχεδόν όλοι οι κατασκευαστές βάζοντας ορισμένες συνδέσεις μπροστά, και σε ενισχυτές A/V και σε τηλεοράσεις

Απάντηση: Δέκτες MPEG4 της CRYSTAL AUDIO

Μα όλοι οι σκληροί δίσκοι έχουν αποσπώμενο καλώδιο που μπορείς να βγάλεις από την μεριά του δίσκου οποτε όταν θες να τον βγάλεις αφήνεις το καλώδιο στο μηχάνημα.. Εκτος και αν ο δίσκος σου δεν έχει generic καλώδιο USB αλλα κάνα περίεργο βύσμα που έχουν καμια φορα μερικές εταιρίες στην μεριά του δίσκου.
Πιστεύω 2 USB όπως έχουν τα καλά μηχανήματα καλύπτει όλες τις ανάγκες.. Και για αυτους που έχουν Flash disk για μπροστά και αυτοί που έχουν μόνιμα HDD mounted στο εκάστοτε μηχάνημα.

Καλημέρα,

Πώς πάνε τα τεστ μέχρι τώρα; Βρέθηκε κανένα λάθος; Λύνονται τα προβλήματα; Πότε να το περιμένουμε;

Να ζεστάνουμε τα HD CA μας (να τραβήξουμε το τσοκ; ) :driver:

Πολλές ερωτήσεις...

Χαιρετώ! :) Nαι λύνονται κάμποσα don't worry! Όταν θα έχω facts θα τα ανακοινώσω επισήμως!

Κανεις ??? :(

Φίλε μου βγάζουν RGB όπως με ενημερώνουν.

Re: Δέκτες MPEG4 της CRYSTAL AUDIO

• Εγγράψτε ένα πρόγραμμα την ώρα που παρακολουθείτε κάποιο άλλο*[/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=&quot]

σχετικα με αυτο τι παιζει, δεν θελει διπλο δεκτη για να το πετυχει...ο αστερισκος δεν αναφερεται καπου, απ οσο ειδα πιο κατω στο ποστ δηλαδη...

Τα στικακια μπορεις να τα κανεις πανευκολα να δειχνουν ο,τι χωρητικοτητα θες π.χ. 1,5ΤΒ. To προβλημα ειναι οτι μπορεις να γραψεις μονο μεχρι την πραγματικη τους χωρητικοτητα. -bye-

Αυτο δεν ειναι τροπος να τα τσεκαρεις οτι ειναι true!... Μπορουσες να τα γεμισεις με 4GB αλλα οποια αρχεια ηταν "γραμμενα" μετα το πραγματικο 1GB οταν πηγαινες να τα ανοιξεις σου εβγαζε το μηνυμα "file is corrupted"!

Μαστορα αυτο λεω, διαβασε τι γραφω, το ebay ειναι γεματο τετοια..

Δεν καταλαβες τι ειπα προφανως.
Η διαφωνια μου ειναι στον τροπο που θα ελεγξει καποιος οτι ειναι "κανονικη" η χωρητικοτητα που βλεπει! Εκει που στα εχω bold. Λες "μπορεις να γραψεις μεχρι την πραγματικη χωρητικοτητα". Αυτο ομως το διαπιστωνεις μονο διαβαζοντας τα αρχεια στο φλασακι και οχι απλα με το να τα γραψεις. Ετσι οπως το ειπες δλδ μπορει καποιος να περασε στο φλασακι αρχεια συνολικου μεγεθους οσο ειναι η ονομαστικη του χωρητικοτητα και να νομιζε αφου "τα πηρε" οτι ειναι οκ. Μετα πρεπει να τσεκαρει οποιος εχει αμφιβολια οτι ολα τα αρχεια αυτα ειναι αναγνωσιμα απο το φλασακι!

Καταλαβες μαστορα; Διαβασα τι γραφεις, εσυ δεν διαβασες τι γραφω. :singer:
-bye-

Απάντηση: Re: Δέκτες MPEG4 της CRYSTAL AUDIO

σχετικα με αυτο τι παιζει, δεν θελει διπλο δεκτη για να το πετυχει...ο αστερισκος δεν αναφερεται καπου, απ οσο ειδα πιο κατω στο ποστ δηλαδη...

έχει ειπωθεί ήδη.

ο δέκτης μπορεί να γράφει κάποιο κανάλι, έχοντας τη δυνατότητα να παρακολουθείς παράλληλα (η να κάνεις ζάπινγκ) κάποιο από τα υπόλοιπα 3 της ίδιας συχνότητας.

@Blaroko
Γραψε οτι θελεις, αρκει ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ QUOTE ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ.
Οτι και συ δεν καταλαβαινεις τι γραφεις...

@Blaroko
Γραψε οτι θελεις, αρκει ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ QUOTE ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ.
Οτι και συ δεν καταλαβαινεις τι γραφεις...

Καλα μερικοι εδω μεσα εχετε ξεφυγει τελειως!
Τι ζορια τραβατε; Εδω μπαινουμε για τσαμπουκαδες και μαγκιες;
Ρε δεν παμε καλα!
Το αλαθητο του Παπα εχεις; Βαλτο και στο avatar να ξερει κανεις να μην ασχολειται με οσα λες αφου δεν σου αρεσει!

-bye--bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Δέκτες MPEG4 της CRYSTAL AUDIO

Φίλε μου βγάζουν RGB όπως με ενημερώνουν.

A πολύ καλο αυτό αν ισχύει γιατί στο manual δεν αναφέρεται, ιδίος στις CRT θα κάνει την διαφορα.

ty tekkilla

Last edited:

Θα συστήσω με τη σειρά μου ηρεμία και ψυχραιμία.
Δεν υπάρχει λόγος για διενέξεις, κι ακόμα και αν υπάρξει, υπάρχουν και τα pm για να λύσετε τις διαφορές σας όσοι έχετε ...

Παρακαλώ θερμά να μην το κάνουμε μπάχαλο ... Κρίμα είναι ...

Ευχαριστώ για την κατανόησή σας

Φίλιππος

Κάτοχος από χθες κι εγώ του HD. Τίμιος δέκτης στον οποίο θα διορθωθούν κι άλλες λειτουργίες χάρις στον Tek_Killa. Θα ήθελα να ζητήσω κι εγώ κάτι από τον γραφίστα Tek_Killa, αν αυτό είναι δυνατό:
Η γραμματοσειρά που χρησιμοποιεί ο δέκτης είναι, αν δεν κάνω λάθος, η Bitstream Vera Sans (καλή αλλά δεν είναι Helvetica). Είναι δυνατόν να προστεθούν μια-δυο ακόμα γραμματοσειρές μέσα από αναβάθμιση, ή να μπορέσουμε εμείς οι χρήστες να τις προσθέσουμε στον δέκτη;
Ευχαριστώ.

Tek_Killa, μια απάντηση εδώ;

Tek_Killa, μια απάντηση εδώ;

Καλημέρα! :)

Θα ήθελα να παρακαλέσω να μην παρασυρόμαστε και μπαίνουμε στο τριπάκι του ΠΛΗΡΕΣΤΑΤΟΥ ΜΕDIA PLAYER γιατί δεν είναι αυτός ο σκοπός του προϊόντος.

Τέτοιου είδους features ζήταγα κι εγώ παλιότερα, αλλά στο forum του Western Digital HD TV που είναι καθαρά media player.

Όπως είπα και σε παλαιότερο ποστ μου, το πρώτο update θα διορθώνει διάφορα θεματάκια (σαφώς και multimediaκά) - δε θα προσθέτει γιατί σκοπός μας είναι να το βγάλουμε το γρηγορότερο.

Last edited:

Και πότε με το καλό βλέπεται να βγαίνει το update (στο περίπου) ;;

Ήδη τεστάρουμε κάποιες beta εκδόσεις. Προσωπικά πιστεύω πως σε καμιά δεκαριά μέρες το πολύ... Τα firmware θέλουν μεγάλη προσοχή και έλεγχο πριν δωθούν στο κοινό.

Τουλάχιστον αν ποτε η C.A θελήσει να βγάλει τον καλύτερο Media player θα έχει μια εικόνα στο τι να κάνει :)

Τουλάχιστον αν ποτε η C.A θελήσει να βγάλει τον καλύτερο Media player θα έχει μια εικόνα στο τι να κάνει :)

H CA έχει εμένα που έχω πλήρη εικόνα για αυτο το θέμα χρόνια τώρα! :laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh:

Σκέφτομαι σοβαρά να αγοράσω το HD μοντέλο, το θέλω κυρίως να το χρησιμοποιώ ώς βίντεο (pvr) για εγγραφές, πώς τα πάει σε αυτόν τον τομέα ;;
Γενικά απ' ότι διαβάζω ούτε ο xoro, ούτε οι crypto, ούτε ο max, ούτε ο lemm πολύ περισσότερο οι turbo-x (που ούτε ταινίες αναπαράγουν) δέν με ικανοποιούνε.
Όχι οτι ο HD της CrystalAudio θα με καλύψει εκατό της εκατό αλλα απ' ότι διαβάζω είναι ο πληρέστερος σχετικά, με αυτούς που ανέφερα, κάνω λάθος ;;

Αυτή την παραπλάνηση τί την ήθελε η CA, στην φωτογραφία του HD, να δίχνει οτι εμφανίζει την ώρα (προφανώς σε standby mode) και τελικά απ' ότι διαβάζω κάτι τέτοιο δέν υφίσταται, εσύ Tek_Killa εκ των έσω της εταιρίας μπορείς να μας το εξηγήσεις ;;

Kαλημέρα σε όλους!

Λοιπόν, τα νέα για το ρολόι είναι τα εξής.
Η συσκευή δεν έχει τη λειτουργία απεικόνισης ρολογιού στην οθόνη του. Αν προσέξετε ναι μεν μπορεί να εμφανίσει 4 ψηφια αλλά δεν έχει η πλακέτα τις τελείες διαχωρισμού ώρας και λεπτών. Και αυτό γιατί το μπροστινό πάνελ είναι φτιαγμένο για να δείχνει τον αριθμό του καναλιού και μόνο.
Σα γραφίστας, εγώ έβαλα τη 3D rendered εικόνα της συσκευής στη συσκευασία όπως μας εδώθη απ το εργοστάσιο μη γνωρίζοντας σε εκείνη τη φάση πως η συσκευή δεν είχε ενδειξή ρολογιού ώστε να παρέμβω και να τη σβήσω, και έτσι έχει δημιουργηθεί αυτή η παρεξήγηση...
Τώρα αν κάποιοι νομίζουν πως αυτό έγινε επείτηδες και για παραπλάνηση του κοινού, τους διαβεβαιώνω πως δεν έγινε έτσι.

;)

Όσοι θέλουν μπορούν να σου φέρουν τις συσκευές για να τους ζωγραφίσεις ένα ρολόι ? :)