Re: Απάντηση: Δέκτες MPEG4 της CRYSTAL AUDIO
εγώ θα έλεγα ευτυχώς που είναι μπροστά και δεν πρέπει να γυρίζουμε το δέκτη 180 μοίρες για να κάνουμε τη σύνδεση, ούτε χρειάζεται να το κάνουμε ψηλαφώντας
ειδικά για όσους έχουν το δέκτη σε έπιπλο μαζί με 7 άλλα μηχανήματα ήχου και εικόνας
μπροστινή πρόσβαση --> βολική πρόσβαση
το 'χουν καταλάβει ευτυχώς σχεδόν όλοι οι κατασκευαστές βάζοντας ορισμένες συνδέσεις μπροστά, και σε ενισχυτές A/V και σε τηλεοράσεις
Ένα πράγμα που εγώ δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί το 99% από τους δεκτες έχει το USB μπροστά αφού τα "φλασακια" είναι σχετικά μικρά ακόμα σε χωρητικοτητα για εγγραφες εκεί. Οι περισσότεροι θα χρησιμοποιήσουμε σκληρούς δίσκος και η σύνδεση στο εμπρόσθιο μέρος του δεκτη δεν είναι τουλάχιστον αισθητικά σωστή
Χάθηκε ο κόσμος για ένα ακόμα USB στο πίσω μέρος![]()
εγώ θα έλεγα ευτυχώς που είναι μπροστά και δεν πρέπει να γυρίζουμε το δέκτη 180 μοίρες για να κάνουμε τη σύνδεση, ούτε χρειάζεται να το κάνουμε ψηλαφώντας
ειδικά για όσους έχουν το δέκτη σε έπιπλο μαζί με 7 άλλα μηχανήματα ήχου και εικόνας
μπροστινή πρόσβαση --> βολική πρόσβαση
το 'χουν καταλάβει ευτυχώς σχεδόν όλοι οι κατασκευαστές βάζοντας ορισμένες συνδέσεις μπροστά, και σε ενισχυτές A/V και σε τηλεοράσεις