Δέκτες mpeg-4 της Crystal Audio

Re: Δέκτες MPEG4 της CRYSTAL AUDIO

Προβλήματα συμβατότητας των τηλεκοντρόλ της CrystalAudio με άλλες συσκευές:

1. Innersense HD δέκτης σε LG τηλεόραση
2. alex1alex HD δέκτης σε LG τηλεόραση
3. UzalaThorn HD δεκτης σε LG τηλεόραση
4. PMAN30 HD δέκτης σε LG τηλεόραση

...

ευκαιρία να δω κάτι MKV Τσάρλι Τσάπλιν που έχω:idea:
καιρος να θυμηθεις τα παλια dts to ac3 μετατροπη :award::award:

Απάντηση: Δέκτες MPEG4 της CRYSTAL AUDIO

Όπως είδα τελικά το πρόβλημα με την LG είναι αμφίδρομο... Δηλαδή όχι μόνο τα κουμπιά του τηλεκοντρόλ του δέκτη (CA) ενεργοποιούν εντολές στην τηλεόραση (LG), αλλά και τα κουμπιά του τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης (LG) ενεργοποιούν εντολές του δέκτη.

Όπως καταλαβαίνετε όταν μιλάμε για μεγάλους ανθρώπους, τα πράγματα δυσκολεύουν σε δυσβάσταχτο βαθμό, οπότε η απομάκρυνση του δέκτη είναι η μοναδική λύση αν δεν μπορέσει να λυθεί κάπως το πρόβλημα.

Παράλληλα να πω ότι πρόσεξα ασυγχρόνιστη εικόνα με ήχο στο Star αλλά επειδή το πρόβλημα ήταν μεμονωμένο και δεν υφίσταται στους υπόλοιπους σταθμούς θεωρώ πως εντοπίζεται κάπου αλλού και οχι στο δέκτη.

Καλησπερα παιδια.Εχω προβληματακι κ θελω τα φωτα σας.Πιανω τη 46 κ τα καναλια της μια χαρα κ τη 47 καθολου.Αυτο που μου εκανε εντυπωση επισης ειναι πως η τηλεοραση (mpeg2 μονο) πιανει κ τη 47 με ιδιο σημα με τη 46!!!καμμια ιδεα κανεις?

Για σασ σε ολουσ. Οπιωσ εχι CRYSTAL AUDIO εχει Ρωσικη γλωσσα;

Μήπως θα μπορούσατε να παραγγείλετε πιο μεγάλα και ποιοτικότερα τηλεκοντρόλ γιατί αυτά είναι σαν ψεύτικα ? Να πω την αλήθεια, τα τηλεκοντρόλ των αποκωδικοποιητών Πλαισίου είναι σαφώς καλύτερα...

Να κάνω μια διευκρίνηση σχετικά με το παραπάνω ερώτημά μου γιατί μόλις γύρισα από τον Κωτσόβολο με έναν HD δέκτη που όπως είδα έχει διαφορετικό χειριστήριο από ότι στον SD. Δυστυχώς δεν το ήξερα (5 SD άλλωστε είχα πάρει!) και η παραπάνω σύγκριση αφορούσε το χειριστήριο του SD δέκτη της CA με το χειριστήριο του HD δέκτη του Turbo-x. Με το χειριστήριο του HD δέκτη της CA φυσικά και δεν υπάρχει πρόβλημα...

Πάντως, επειδή το πλήθος των ανθρώπων όσων αγόρασαν τον SD δέκτη είναι σίγουρα μεγαλύτερο από ότι τον HD (χιλιάδες CRT τηλεοράσεις υπάρχουν τόσα χρόνια...) καλό θα ήταν να υπήρχε ένα αντίστοιχο χειριστήριο σαν αυτό που δίνεται με τον HD δέκτη έστω και σαν προαιρετικό αξεσουαρ.

Re: Απάντηση: Δέκτες MPEG4 της CRYSTAL AUDIO

Όπως είδα τελικά το πρόβλημα με την LG είναι αμφίδρομο... Δηλαδή όχι μόνο τα κουμπιά του τηλεκοντρόλ του δέκτη (CA) ενεργοποιούν εντολές στην τηλεόραση (LG), αλλά και τα κουμπιά του τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης (LG) ενεργοποιούν εντολές του δέκτη.

Όπως καταλαβαίνετε όταν μιλάμε για μεγάλους ανθρώπους, τα πράγματα δυσκολεύουν σε δυσβάσταχτο βαθμό, οπότε η απομάκρυνση του δέκτη είναι η μοναδική λύση αν δεν μπορέσει να λυθεί κάπως το πρόβλημα.

Συμφωνώ

καμμια βοηθεια κανεις ρε πατριωτες?

1. Innersense HD δέκτης σε LG τηλεόραση

...

HD με 37LG5000 τηλεόραση

Και σε εμένα ο HD δέκτης έχει θέματα με τις LG 32LG5000 και 32LG3000. Ο SD δεν τα "μπερδεύει".

Κι εγώ που έχω LG τηλεόραση (και δεν εχω αγοράσει ακόμα τον δέκτη) τελικά τι να κάνω?

Να περιμένω να διορθωθεί το πρόβλημα και να πάρω το μηχάνημα μετά?
Ή να πάρω κάτι άλλο?

Είναι σοβαρά τα μπερδέματα ή σε κουμπάκια που δεν πολυχρησιμεύουν?

Tek killa, πολύ σωστό από μέρους σου να μαζέψεις τις αλλαγές που επιθυμούμε στο update. Εγώ υπότιτλους βλέπω κανονικά ελληνικούς, αλλά το κανονικό μέγεθος είναι πολύ μικρό, ενώ στο μεγάλο βλέπεις μόνο την πρώτη σειρά. Επίσης αυτό που θα ήθελα εγώ είναι η διατήρηση του aspect ratio όταν βλέπεις αρχείο εικόνας (avi,mkv κτλ). Να υπάρχει δηλαδή η επιλογή διατήρησης της αναλογίας κι όχι να κάνει αυτόματα stretching σε όλη την οθόνη (να υπάρχει κι αυτό σαν επιλογή). Τέλος, δεν έχω βρει αν υπάρχει τρόπος να αλλάξεις τη σειρά των καναλιών όπως εσύ θες (έχει μόνο 2 τρόπους by default).

Χρησιμοποιώντας τον από αύριο περισσότερο, ίσως δω και κάτι άλλο. Προς το παρόν το μηχάνημα είναι ότι καλύτερο υπάρχει στην ελληνική αγορά (στην τιμή του)

Ερώτηση: Επειδή θέλω και έναν sd για μια crt (philips matchline 29pt9416 - για μένα από τις καλύτερες Tv που έχουν υπάρξει), υπάρχει περίπτωση με update να παίζει και αρχεία divx,xvid κτλ γιατί απ'ότι κατάλαβα τώρα δεν παίζει (γιατί όχι?). Φαντάζομαι στις Crt δεν υπάρχει λόγος να πάρω hd δέκτη (ή όχι?)

Ευχαριστούμε :worshippy:

OK την αλλαγή σειράς των καναλιών την βρήκα. Κάποια πράγματα επιπλέον:

1. Μου φαίνεται "κάπως" η ρύθμιση του ήχου να είναι από 0 έως 32

2. Θα ήταν καλό όταν ανοίγει από standby o δείκτης να δίνει σήμα στην τηλεόραση να γυρίσει στην αντίστοιχη hdmi θύρα (το κάνει ένας turbo-x που έχω δει σε φίλο)

Απάντηση: Δέκτες MPEG4 της CRYSTAL AUDIO

1. Innersense HD δέκτης σε LG τηλεόραση (32LE2R)
5. tmjuju HD δέκτη LG τηλεόραση (37LG5000)
6. katalitis HD δέκτη σε LG τηλεόραση (32LG5000 και 32LG3000)
7. ...

stathis1 στη δική μου περίπτωση δεν είναι απλά ένα δυο κουμπάκια, είναι αρκετά και το μπέρδεμα είναι και από τα δυο τηλεκοντρόλ. Όπως είπα καθιστούν την συνύπαρξη δέκτη και τηλεόρασης πραγματικό τρελοκομείο...

Προβλήματα του τηλεκοντρόλ με άλλες συσκευές:

1. Innersense HD δέκτης σε LG τηλεόραση (32LE2R)
5. tmjuju HD δέκτη LG τηλεόραση (37LG5000)
6. katalitis HD δέκτη σε LG τηλεόραση (32LG5000 και 32LG3000)

7. dtzgr HD δέκτης σε LG κλιματιστικό (LG mirror inverter C12AWR).

Δεν είναι πολύ μεγάλο πρόβλημα, όμως, γιατί το κλιματιστικό αντιλαμβάνεται παρεμβολή χωρίς όμως να "καταλαβαίνει" κάποια εντολή, και απλά ανάβει το φως στο display του χωρίς όμως να αντιδρά αλλάζοντας ρυθμίσεις ή λειτουργία.

Καλημέρα και καλώς σας βρήκα, πρώτο μου post στο forum.
Έχω καταλήξει στον HD δέκτη της Crystal Audio όμως τυγχάνει να έχω τηλεόραση LG και έχω προβληματιστεί με αυτά που διάβασα σχετικά με το conflict των τηλεκοντρόλς.

Συμβαίνει σε όλες τις LG;
Υπάρχει κάποιος που να έχει τον HD και LG και να μην αντιμετωπίζει πρόβλημα μπερδέματος;

Αγόρασα τόσο τον Hd όσο και τον SD για τη μάνα μου...καταρχάς στο info του hd αναγράφει πληροφορίες μόνο για την ποιότητα του σήματος (εκτός αν μου διαφεύγει κάτι) ενώ στον sd τόσο για την ποιότητα όσο και για την ένταση... αν διορθώνεται με firmware καλό είναι να ληφθεί υπόψη

Επίσης όταν τους δοκιμάζω με τα ίδια καλώδια στην ίδια τηλεόραση ο Sd βγάζει ποιότητα 90 και πάνω και ο hd 60...αυτό πως εξηγείται ; υπάρχει περίπτωση να είναι ελαττωματικό κομμάτι λόγω προβληματικής υποδοχής ;