Δέκτες mpeg-4 της Crystal Audio

Re: Δέκτες MPEG4 της CRYSTAL AUDIO

Καλημέρα.
Επειδή θέλω να σας κρατώ ενημερωμένους, έχουμε στα χέρια μας ένα δοκιμαστικό νέο firmware που μέχρι στιγμής διορθώνει υπότιτλους και Τimeshift με ένα κουμπί. Όταν θα το έχουμε τεστάρει πλήρως, θα το κοινοποιήσουμε.

Και για να σας προλάβω, προσπαθούμε να ενσωματωσουμε σε ένα firmware όσο είναι εφικτό τα περισσότερα από αυτά που ζητήσατε αλλά αν κάποια δε λυθούν με το πρώτο, κάτι θα κάνουμε... ;)

Επίσης έφτασαν δείγματα της νέας παρτίδας τηλεκοντρολ HD για τεστάρισμα με τις LG συσκευές. Αν λειτουργουν ΟΚ θα ξεκινήσει η παραγγελία.

Όλα τα θέματα προχωράνε λοιπόν...

Last edited:

εγω μετα απο αυτη τη συμπεριφορα της crystal audio,
γινομαι φαντικος υποστιρικτης της.
:award::award::award:

καλησπερα ειμαι και γω κατοχος του δεκτη της crystal audio (τον hd εχω αγορασει) και θελω αν ξερει καποιος να μου πει το code του remote control για να προγραμματισω ενα αλλο τηλεκοντρολ για να μην εχω δυο ξερει κανεις αν γινεται?ευχαριστω....
Τι ωραία θα ήταν κάποιος να μας έλεγε κανένα κωδικό για OneForAll ή με ποιο άλλο έιναι συμβατό το remote control.
Ολά καλά με τον δέκτη, πάντως στο τηλεκοντρολ δεν θα έδινα άριστα.

Τον κωδικό του τηλεκοντρόλ για να κλειδώσετε τον δέκτη με κάποιο universal τον έχω ζητήσει και περιμένουμε από το εργοστάσιο να μας απαντήσουν. ;)

Τον κωδικό του τηλεκοντρόλ για να κλειδώσετε τον δέκτη με κάποιο universal τον έχω ζητήσει και περιμένουμε από το εργοστάσιο να μας απαντήσουν. ;)

Άψογος

Απάντηση: Re: Δέκτες MPEG4 της CRYSTAL AUDIO

Και για να σας προλάβω, προσπαθούμε να ενσωματωσουμε σε ένα firmware όσο είναι εφικτό τα περισσότερα από αυτά που ζητήσατε
Ευχάριστα τα νέα, αναμένουμε για τις πράξεις της εταιρίας.

Δυστυχώς δεν κάναμε διαχωρισμό στα bugs και στα wishes στα request για το firmware και πράγματα όπως το να μην διαβάζει εξωτερικά srt στα mkv που έχουν ενσωματωμένους ή το να μην κάνει passtrough το dts (από όσο γνωρίζω) είναι bug (έστω και στη δευτερεύουσα λειτουργία του αποκωδικοποιητή ως mediaplayer). Όπως είναι κατανοητό σε αυτά τα θέματα της "άμεσης" λειτουργίας της συσκευής είναι λογικό να πρέπει να δοθεί προτεραιότητα.

Όπως είπαμε, αναμένουμε για τις πράξεις και να είσαστε σίγουροι ότι αν ξεκινήσει κύμα ικανοποιήσεως από εδώ μέσα που είμαστε freaks θα εξαπλωθεί πολύ γρήγορα μέσω γνωστών και συγγενών που περιμένουν την συμβουλή μας, στον απλό κοσμάκη...

Φοβερό! Η ταχύτητα είναι εκπληκτική, μπράβο!

Φοβερό! Η ταχύτητα είναι εκπληκτική, μπράβο!

Καλό είναι να δοκιμάσετε και τα δύο filesystems για τα φλασάκια για το upgrade (πχ upgrade από φλασάκι FAT32 και φλασάκι NTFS) για να μην υπάρξουν εκπλήξεις! ;-)

Καλημερα,σημερα αγορασα απο το κωτσοβολο των εν λογω αποκωδικοποιητης
CRYSTAL AUDIO CDHDR και παιζει αψογα,αλλα εχω ενα προβλημα δεν μου δειχνει την ΕΤ1-ΕΤ2 γιατι?Μηπως ξερεις κανεις να μου πει??????
Ευχαριστω

...και λένε πως θα ξεκινήσουν το Σεπτέμβρη...

Νομιζω οτι ο φιλος μας δεν μιλαει για τα ψηφιακα τις ert αλλα για τα αναλογικα,που δεν εκπεμπουν ακομα ψηφιακα. (Sorry mistake)

Re: Απάντηση: Re: Δέκτες MPEG4 της CRYSTAL AUDIO

Ευχάριστα τα νέα, αναμένουμε για τις πράξεις της εταιρίας.

Δυστυχώς δεν κάναμε διαχωρισμό στα bugs και στα wishes στα request για το firmware και πράγματα όπως το να μην διαβάζει εξωτερικά srt στα mkv που έχουν ενσωματωμένους ή το να μην κάνει passtrough το dts (από όσο γνωρίζω) είναι bug (έστω και στη δευτερεύουσα λειτουργία του αποκωδικοποιητή ως mediaplayer). Όπως είναι κατανοητό σε αυτά τα θέματα της "άμεσης" λειτουργίας της συσκευής είναι λογικό να πρέπει να δοθεί προτεραιότητα.

To passthough του DTS δεν είναι bug, είναι απλά μία λειτουργία που δεν υποστηρίζεται. Ξαναγράφω την λίστα για το νέο firmware έχοντας δίπλα σημειώσει ότι αφορά updates, δηλαδή διορθώσεις σε υφιστάμενα χαρακτηριστικά και upgrades, δηλαδή σε νέα επιθυμητά χαρακτηριστικά.

1. FLAC support (upgrade)
2. DTS pass through (αν δεν υπάρχει θέμα δικαιωμάτων). (upgrade)
3. Περισσότερες επιλογές για το μέγεθος των υποτίτλων. (update)
4. Manual ρύθμιση του aspect ratio. (update)
5. Χρωματιστό μενού. (upgrade)
6. Ενεργοποίηση timeshift με ένα μόνο πλήκτρο. (update)
7. Συνοπτικό EPG όλων των καναλιών. (update)
8. Χρονόμετρο κατά την εγγραφή. (update)
9. Προεπιλογή γλώσσας ξεχωριστά για το EPG. (update)
10. Ένδειξη στάθμης σήματος μέσα από το μενού (upgrade)
11. Αναγνώρηση εξωτερικών .str κατά την αναπαραγωγή των mkv (update)

Καλημέρα.
Επειδή θέλω να σας κρατώ ενημερωμένους, έχουμε στα χέρια μας ένα δοκιμαστικό νέο firmware που μέχρι στιγμής διορθώνει υπότιτλους και Τimeshift με ένα κουμπί. Όταν θα το έχουμε τεστάρει πλήρως, θα το κοινοποιήσουμε.

Και για να σας προλάβω, προσπαθούμε να ενσωματωσουμε σε ένα firmware όσο είναι εφικτό τα περισσότερα από αυτά που ζητήσατε αλλά αν κάποια δε λυθούν με το πρώτο, κάτι θα κάνουμε... ;)

Επίσης έφτασαν δείγματα της νέας παρτίδας τηλεκοντρολ HD για τεστάρισμα με τις LG συσκευές. Αν λειτουργουν ΟΚ θα ξεκινήσει η παραγγελία.

Όλα τα θέματα προχωράνε λοιπόν...
Μπραβο Προεδραρα...τρελλανε μας.:grinning-smiley-043Ευχαριστουμε κ αι την CA.Eιστε αψογοι.αναμενουμε :drummer:

παιδες μια συμπληρωση μονο θελω να κανω στα updates... οταν βλεπεις ταινια και πατας το info για να δεις ποσο χρονο θελει για να τελειωσει, σου δειχνει μεταξυ αλλων πληροφοριων, που τις δειχνει μια χαρα, την ωρα ως εξης 0:35:47/1 δηλαδη σου δειχνει ποση ωρα εχεις δει ακριβως αλλα κοβεται σπο το ποσο εχεις δει...για την ακριβεια σου δειχνει μονο το πρωτο ψηφιο... αν μπορει να γινει κατι καλο θα ηταν ευχαριστω..

11. Αναγνώρηση εξωτερικών .str κατά την αναπαραγωγή των mkv (update)
12. Εμφάνιση υπολειπόμενης ώρας κατά την αναπαραγωγή (update)

11. Αναγνώρηση εξωτερικών .str κατά την αναπαραγωγή των mkv

.srt εννοείς
Στα .avi αναγνωρίζει εξωτερικούς ελληνικούς υπότιτλους;

Απάντηση: Re: Δέκτες MPEG4 της CRYSTAL AUDIO

.srt εννοείς
Στα .avi αναγνωρίζει εξωτερικούς ελληνικούς υπότιτλους;

Είναι ελλιπής η διατύπωση. Ο HD αναγνωρίζει κανονικά ελληνικούς εξωτερικούς srt σε avi και σε mkv αρχεί να μην έχουν ενσωματωμένους (δεν μιλάμε για hardcoded πάνω στην ταινία αλλά εσωτερικά επιλέξιμοι στο mkv)

Αν έχουν επιλέξιμους μέσα στο mkv δεν αφήνει να επιλέξεις τον εξωτερικό srt.

Last edited:

11. Αναγνώρηση εξωτερικών .srt όταν υπάρχουν ενσωματωμένοι υπότιτλοι στα mkv (update)
12. Εμφάνιση υπολειπόμενης ώρας κατά την αναπαραγωγή (update)