Δέκτες mpeg-4 της Crystal Audio

Re: Δέκτες MPEG4 της CRYSTAL AUDIO

οκ παιδιά.Ευχαρηστώ πολύ.Τώρα είμαι σίγουρος ότι και το δικό μου τηλεκοντρόλ θα δουλεύει μια χαρά με την LG μου.Τώρα μπορώ άφοβα να πάρωακόμα ένα HD για την μικρή μου LG .Όσο για την CA μόνο ένα μεγάλο μπράβο εχω να πω.Έτσι κάνουν οι σοβαρές εταιρίες.Εγω προσωπικά το μηχάνημα το κάνω σύσταση σε όποιο γνωστό εχω.Είναι πραγματικά η πρόταση της αγοράς.Μέχρι η CA να παρουσιάσει το επόμενο ''θαύμα'' της.

Και εγώ το παρέλαβα σήμερα με ACS και μόνο θετικά έχω να πω για την εταιρεία που όντως ανταποκρίθηκε άμεσα.
Το τηλεχειριστήριο θα δοκιμαστεί αύριο για να έχουμε τα αποτελέσματα! :D
Εύγε στην CA έχω πάθει σοκ από το πόσο επαγγελματίες είναι, στην Ελλάδα σπανίζει στον κλάδο!

Παιδια μιλατε γι αυτον εδω το δεκτη;
http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10056801&cmicc=skroutz

Αν ναι, τι ακριβως παιζει με το τηλεχειριστηριο; Διαβασα 2-3 σελιδες στο τελος και λετε οτι σας στελνουν νεα; εχει προβλημα; και αν ναι το αντικαθιστουν τσαμπα;

Σκεφτομαι για εναν απλο δεκτη με καλο σημα HD και να εχω τη δυνατοτητα να γραφω κανενα προγραμμα σε φλασακι/δισκο.
Τον προτινετε σε σχεση με τον TurboX?

PVR... TimeShift

Κατ'αρχάς καλημερίζω το thread και το forum. Ευχαριστώ πολύ όλους όσοι μοιράζονται τις γνώσεις τους και τις εμπειρίες τους με όλους εμάς και μας βοηθούν στις αγορές μας :)

Εδώ και τρεις μέρες είμαι κάτοχος του CA CD-HDR και μέχρι στιγμής είμαι ικανοποιημένος. Μιας και είναι ο πρώτος μου ψηφιακός δέκτης είχα κάποιες απορίες τις οποίες τις έλυσα διαβάζοντας τις 100+ σελίδες του παρόντος thread. Κάποιες όμως παραμένουν... Αναφέρω χαρακτηριστικά:

1. Λειτουργία PVR: Να υποθέσω ότι η χρήση του χρονοδιαγράμματος του EPG για τον προγραμματισμό μίας εγγραφής λειτουργεί μόνο συμβουλευτικά; Εννοώ ότι αν ένα πρόγραμμα αρχίσει πριν ή τελειώσει μετά από τις προκαθορισμένες στο EPG ώρες, γίνεται κάποια αυτόματη προσαρμογή από το δέκτη στο χρόνο εγγραφής;

2. Λειτουργία TIMESHIFT: Έχουμε το εξής σενάριο: Πατάμε timeshift για να παγώσουμε ένα πρόγραμμα και μετά το συνεχίζουμε από εκεί που είχαμε μείνει. Όταν ο χρόνος του timeshift συμπέσει με τον πραγματικό χρόνο (π.χ. μέσω fast forward) η λειτουργία timeshift συνεχίζει. Μέχρι εδώ ωραία... Αν εγώ θέλω να ξαναπαγώσω το πρόγραμμα τι κάνω; Δοκίμασα τα κουμπιά timeshift, pause... χωρίς αποτέλεσμα. Η μόνη λύση που δούλεψε είναι το stop, και μετά ξανά timeshift, αλλά μου φαίνεται ελαφρώς παράλογο. Καμιά ιδέα;

3. Η καθυστέρηση του ψηφιακού σήματος σε σχέση με το αναλογικό είναι κάτι το φυσιολογικό και αναμενόμενο ή παίζει κάτι άλλο που χρειάζεται διερεύνηση;

Sorry αν κάποιες απορίες σας φανούν αφελείς, αλλά επαναλαμβάνω ότι αυτή είναι η πρώτη εμπειρία μου με ψηφιακό δέκτη.

Χαιρετώ -bye-

TS Doctor για κoψίματα-ραψίματα mpeg4
ProjectX για κoψίματα-ραψίματα mpeg2

και μετά StaxRip ή HDConvertToX

Ο συνδυασμός που με έχει εξυπηρετήσει απόλυτα είναι:

* το αξιόπιστο και πλήρες FFmpeg (μέσω WinFF για όποιον χρειάζεται GUI) για μετατροπή.
* Avidemux για edit (crop, merge, edit κτλ).

Το καλύτερο το άφησα για το τέλος: υπάρχουν εκδόσεις για Linux και Windows (FFmpeg και Avidemux και σε Mac).

Ευχαριστώ παιδιά, θα τα δοκιμάσω και ελπίζω να δουλέψουν.

Τις τελευταίες 2 μέρες όμως μου τα χάλασε ο CA. Ενώ έγραφε άψογα τόσο καιρό 4 εγγραφές την ημέρα χωρίς κανένα πρόβλημα έτυχε να χάσει δύο εγγραφές σε δύο ημέρες. Ελπίζω να μην συνεχίσει έτσι.

Απάντηση: Re: Δέκτες MPEG4 της CRYSTAL AUDIO

μαύρο πλαίσιο του EPG υπάρχει τρόπος να απενεργοποιηθεί;Είναι πάρα πολύ ενοχλητικό να βγένει στην οθόνη κάθε φορά που αλλάζεις κανάλι.Ξέρω οτι αν πατήσεις το exit φεύγει αλλά εγω θα ήθελα να απενεργοποιηθεί μόνιμα.

Κάπου στο μενού υπάρχει δυνατότητα αλλαγής των ρυθμίσεων του OSD (διαφάνεια, διάρκεια κτλ). Δε θυμάμαι πού ακριβώς, αλλά είναι εύκολο να το βρει κανείς. Και μένα με ενοχλεί να αλλάζω κανάλι και να χάνω 10 δευτερόλεπτα διαλόγων μέχρι να φύγει το OSD, αλλά ευτυχώς ο CA ρυθμίζεται (κάτι που δυστυχώς δε μπορώ να κάνω με έναν άλλο δέκτη, και μ' εκνευρίζει αφόρητα). Έχω την SD έκδοση αλλά φαντάζομαι ότι κάτι ανάλογο ισχύει και για τον HD.

Απάντηση: Re: Δέκτες MPEG4 της CRYSTAL AUDIO

Παιδια μιλατε γι αυτον εδω το δεκτη;
http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10056801&cmicc=skroutz

Αν ναι, τι ακριβως παιζει με το τηλεχειριστηριο; Διαβασα 2-3 σελιδες στο τελος και λετε οτι σας στελνουν νεα; εχει προβλημα; και αν ναι το αντικαθιστουν τσαμπα;

Σκεφτομαι για εναν απλο δεκτη με καλο σημα HD και να εχω τη δυνατοτητα να γραφω κανενα προγραμμα σε φλασακι/δισκο.
Τον προτινετε σε σχεση με τον TurboX?

Στο link είναι ο HD δέκτης. Υπάρχει και SD έκδοση. Κάποιοι ιδιοκτήτες τηλεοράσεων LG παρατήρησαν παρεμβολές του τηλεχειριστηρίου του δέκτη στην τηλεόραση. Όπως καταλαβαίνω, η CA αντικαθιστά χωρίς χρέωση τα τηλεχειριστήρια αυτών των χρηστών με νέα, που όπως φαίνεται, λειτουργούν χωρίς κανένα πρόβλημα. Χρειάζεται όμως να στείλεις τα στοιχεία σου στη CA - δεν ξέρω ακριβώς ποια είναι η διαδικασία, θα πρέπει να απαντήσει ο Tek_Killa ή κάποιος χρήστης που το έχει κάνει ήδη.

Μερικές σελίδες πίσω κάποιοι χρήστες ανέφεραν τη γνώμη τους σχετικά με τον TurboX σε σχέση με τον CA, αν έχεις την υπομονή να ψάξεις.

Από την προσωπική μου εμπειρία με δέκτη της CA και έναν άλλον για τον οποίο έχουν γραφτεί κατά κόρον ενθουσιώδεις κριτικές (τον ανέφερα σε άλλο post μου), καθώς και παρακολούθηση συζητήσεων για άλλους δέκτες, δηλώνω με πλήρη συναίσθηση των λεγομένων μου ότι άμα πάρω άλλον δέκτη (ή ξεφορτωθώ τον άλλο), θα είναι δέκτης της CA.

Μελέτησε προσεκτικά τα specifications των δεκτών της CA, κι αν σου κάνουν, μην αφήσεις το θέμα των τηλεχειριστηρίων (που έχει ήδη λυθεί) να σε προβληματίσει.

Απάντηση: PVR... TimeShift

@ Gatzetakias: No problem. Καλή επιτυχία!

1. Λειτουργία PVR: Να υποθέσω ότι η χρήση του χρονοδιαγράμματος του EPG για τον προγραμματισμό μίας εγγραφής λειτουργεί μόνο συμβουλευτικά; Εννοώ ότι αν ένα πρόγραμμα αρχίσει πριν ή τελειώσει μετά από τις προκαθορισμένες στο EPG ώρες, γίνεται κάποια αυτόματη προσαρμογή από το δέκτη στο χρόνο εγγραφής;

2. Λειτουργία TIMESHIFT: Έχουμε το εξής σενάριο: Πατάμε timeshift για να παγώσουμε ένα πρόγραμμα και μετά το συνεχίζουμε από εκεί που είχαμε μείνει. Όταν ο χρόνος του timeshift συμπέσει με τον πραγματικό χρόνο (π.χ. μέσω fast forward) η λειτουργία timeshift συνεχίζει. Μέχρι εδώ ωραία... Αν εγώ θέλω να ξαναπαγώσω το πρόγραμμα τι κάνω; Δοκίμασα τα κουμπιά timeshift, pause... χωρίς αποτέλεσμα. Η μόνη λύση που δούλεψε είναι το stop, και μετά ξανά timeshift, αλλά μου φαίνεται ελαφρώς παράλογο. Καμιά ιδέα;

3. Η καθυστέρηση του ψηφιακού σήματος σε σχέση με το αναλογικό είναι κάτι το φυσιολογικό και αναμενόμενο ή παίζει κάτι άλλο που χρειάζεται διερεύνηση;

Φίλε Joey ;),

1. Όσο γνωρίζω, ναι, η προγραμματισμένη εγγραφή γίνεται με βάση τις χρονικές ρυθμίσεις εγγραφής (έναρξη/λήξη) κι όχι την πραγματική τηλεοπτική ροή.

Δεν ξέρω αν υπάρχουν high-end δέκτες (ή άλλες συσκευές) που να έχουν τη δυνατότητα αυτόματης προσαρμογής στην τηλεοπτική ροή, ή καν αν στέλνεται κάποιο ειδικό σήμα έναρξης/λήξης από τον σταθμό, έτσι ώστε να επιτρέπεται στους δέκτες να προσαρμόζονται ανάλογα. Μ' ενδιαφέρει να μάθω και γω αν είναι θεωρητικά δυνατό αυτό, αν γίνεται σε άλλες χώρες, ή αν προβλέπεται κάτι τέτοιο να γίνει στο μέλλον.

2. Σε προηγούμενες σελίδες είχε γίνει συζήτηση για το timeshift κι αν θυμάμαι καλά, το νέο firmware έχει φέρει κάποιες αλλαγές. Σίγουρα υπάρχει αυτή η πληροφορία σε κάποια σελίδα (χρονικά, μετά τη διάθεση του νέου firmware) αλλά ίσως κάποιος άλλος χρήστης μπορέσει να το απαντήσει αυτό άμεσα. Ίσως στο site της CA να υπάρχουν τα release notes του νέου firmware.

3. Δεν ξέρω αν κατάλαβα καλά το ερώτημα. Εννοείς ότι, σε σχέση με το αναλογικό σήμα, αργεί περισσότερο να 'ρθει το ψηφιακό σήμα όταν πχ. αλλάζεις κανάλια; Αν η καθυστέρηση δεν είναι υπερβολική, αυτό είναι αναμενόμενο.

Re: Απάντηση: PVR... TimeShift

1. Όσο γνωρίζω, ναι, η προγραμματισμένη εγγραφή γίνεται με βάση τις χρονικές ρυθμίσεις εγγραφής (έναρξη/λήξη) κι όχι την πραγματική τηλεοπτική ροή.

Δεν ξέρω αν υπάρχουν high-end δέκτες (ή άλλες συσκευές) που να έχουν τη δυνατότητα αυτόματης προσαρμογής στην τηλεοπτική ροή, ή καν αν στέλνεται κάποιο ειδικό σήμα έναρξης/λήξης από τον σταθμό, έτσι ώστε να επιτρέπεται στους δέκτες να προσαρμόζονται ανάλογα. Μ' ενδιαφέρει να μάθω και γω αν είναι θεωρητικά δυνατό αυτό, αν γίνεται σε άλλες χώρες, ή αν προβλέπεται κάτι τέτοιο να γίνει στο μέλλον.

Ok, το είχα υποψιαστεί άλλωστε. Κρίμα πάντως...

2. Σε προηγούμενες σελίδες είχε γίνει συζήτηση για το timeshift κι αν θυμάμαι καλά, το νέο firmware έχει φέρει κάποιες αλλαγές. Σίγουρα υπάρχει αυτή η πληροφορία σε κάποια σελίδα (χρονικά, μετά τη διάθεση του νέου firmware) αλλά ίσως κάποιος άλλος χρήστης μπορέσει να το απαντήσει αυτό άμεσα. Ίσως στο site της CA να υπάρχουν τα release notes του νέου firmware.

Έχω διαβάσει όλες τις σελίδες του παρόντος thread. Δεν θυμάμαι να έχω συναντήσει κάπου την απάντηση στην ερώτησή μου.

Θυμίζω ότι θέλω να κάνω pause ένα πρόγραμμα το οποίο παρακολουθώ και το οποίο το έχω ήδη κάνει μια φορά pause και ενώ πλέον είμαι ξανά συγχρονισμένος με το live πρόγραμμα...

3. Δεν ξέρω αν κατάλαβα καλά το ερώτημα. Εννοείς ότι, σε σχέση με το αναλογικό σήμα, αργεί περισσότερο να 'ρθει το ψηφιακό σήμα όταν πχ. αλλάζεις κανάλια; Αν η καθυστέρηση δεν είναι υπερβολική, αυτό είναι αναμενόμενο.

Δεν εννοούσα αυτή την καθυστέρηση, αλλά την καθυστέρηση που παρατηρώ όταν βλέπω πχ. αναλογικό Alpha σε μια τηλεόραση και ψηφιακό Alpha σε μια άλλη τηλεόραση ταυτόχρονα. Αν πρόκειται για ποδόσφαιρο ας πούμε το γκολ το βλέπεις πρώτα στο αναλογικό...

Ισχύει γενικά αυτό ή συμβαίνει μόνο σε μένα για κάποιο λόγο; :bang:

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!!

ΥΓ. Στον HD δέκτη δεν φαίνεται να υπάρχει πουθενά ρύθμιση για τη διάρκεια εμφάνισης ή τη διαφάνεια του OSD...

Να ευχαριστήσω και εγώ με την σειρά μου την Crystal Audio και τον χρήστη Tek_Killa για την άψογη αντιμετώπιση των θεμάτων που προέκυψαν με τον δέκτη και ειδικά του θέματος με το τηλεκοντρόλ.
Άψογη αντιμετώπιση από την πλευρά της εταιρείας.

Το μοναδικό "παράπονο" που έχω είναι το αρχικό τηλεκοντρόλ (αυτό που έκανε conflict με την LG) έπιανε πολύ ευκολότερα από οποιαδήποτε γωνία και να σημάδευα. Το νέο χρειάζεται ιδιαίτερες ικανότητες στο σημάδι. Τι να κάνουμε, θα το συνηθίσω.

Ναι συμφωνώ και εγώ ότι στον HD δεν υπάρχει πουθενά ρύθμισή για τον χρόνο εμφάνισής του OSD.Μακάρι να υπήρχε. Εγώ θα ήθελα να το απενεργοποιήσω εντελώς

Απάντηση: Re: Απάντηση: PVR... TimeShift

Θυμίζω ότι θέλω να κάνω pause ένα πρόγραμμα το οποίο παρακολουθώ και το οποίο το έχω ήδη κάνει μια φορά pause και ενώ πλέον είμαι ξανά συγχρονισμένος με το live πρόγραμμα...

Όπως καταλαβαίνω από εδώ http://avclub.gr/forum/showpost.php?p=1256989&postcount=493, το timeshift προ update ήταν ξεκάθαρα εμφωλιασμένο στο record, επομένως τότε θα ήταν ευκολότερο να γίνει μια υλοποίηση που θα επιτρέπει σ' ένα timeshift να διαδεχτεί ένα άλλο χωρίς να χρειάζεται να βγει ο δέκτης από το record. Εφόσον όμως με το firmware update η λειτουργία timeshift και record "ενώθηκαν" (κι απλουστεύθηκε σε 1 κίνηση για την έναρξη όσο και για τη λήξη, αφού με 1 stop τερματίζει timeshift και record), υποθέτω ότι μια υλοποίηση όπως η παραπάνω είναι τουλάχιστον μη πρακτική. Προφανώς αφού δεν ξέρω πώς έχει γίνει η υλοποίηση του timeshift, μπορώ να κάνω μόνο υποθέσεις. Μόνο οι συνάδελφοι του Tek_Killa μπορούν να μας απαντήσουν!

την καθυστέρηση που παρατηρώ όταν βλέπω πχ. αναλογικό Alpha σε μια τηλεόραση και ψηφιακό Alpha σε μια άλλη τηλεόραση ταυτόχρονα. Αν πρόκειται για ποδόσφαιρο ας πούμε το γκολ το βλέπεις πρώτα στο αναλογικό...

Ισχύει γενικά αυτό ή συμβαίνει μόνο σε μένα για κάποιο λόγο; :bang:

Μήπως λαμβάνουν σήμα από διαφορετικό αναμεταδότη; Μου θύμισε την κατάσταση στο σπίτι εδώ, όπου (προ ψηφιακής) η εξωτερική κεραία της μιας τηλεόρασης έβλεπε Υμηττό και η εσωτερική μιας άλλης έβλεπε Αίγινα, κι είχαμε τέτοια φαινόμενα. Αν δεν είναι αυτό, δεν έχω εναλλακτική απάντηση!

Στον HD δέκτη δεν φαίνεται να υπάρχει πουθενά ρύθμιση για τη διάρκεια εμφάνισης ή τη διαφάνεια του OSD...

Kρίμα... Η επιλογή "Ρύθμιση OSD" στον SD είναι στο ΜΕΝΟΥ/ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, κάτω από το "Γονικό Κλείδωμα" και πριν το "Αγαπημένα". Ελπίζω ο φίλος Tek_Killa να διαβάζει: αν μπορεί να εφαρμοστεί η επιλογή ρύθμισης του OSD στον HD όπως ισχύει στον SD, νομίζω θα εξυπηρετηθεί πολύς κόσμος. Ελπίζω να το σκεφτείτε για το επόμενο firmware!

Καλησπέρα σας και καλώς σας βρήκα (μιας που είναι το πρώτο μου post).

Αφού διάβασα αρκετά θετικά σχόλια για το ψηφιακό δέκτη HD της CRYSTAL AUDIO αποφάσισα κι εγώ να τον αγοράσω.

Δυστυχώς όμως δεν είμαι ικανοποιημένος από το γενογός ότι κατά την αλλαγή του καναλιού αναγκάζομαι να περιμένω 4-5 δευτερόλεπτα μέχρι να δείξει το επόμενο κανάλι.

Έχει παρατηρήσει και κάποιος άλλος αυτή την καθυστέρηση?

Μήπως είναι ελαττωματικός ο συγκεκριμένος δέκτης που αγόρασα?

Δυστυχώς όμως δεν είμαι ικανοποιημένος από το γενογός ότι κατά την αλλαγή του καναλιού αναγκάζομαι να περιμένω 4-5 δευτερόλεπτα μέχρι να δείξει το επόμενο κανάλι.

Καλημέρα και καλώς ήλθες! Και ο δικός μου CA HD τόσο κάνει. Και ο δέκτης SAMSUNG στην τηλεόραση επίσης καθυστερεί 2-3 δευτερόλεπτα. Νομίζω ότι είναι η κανονική συμπεριφορά (τουλάχιστο για τα μηχανήματα αυτής της κατηγορίας).

Μια ερώτηση προς τον Tek_Killa (που μάλλον έχει πάει διακοπές). Το προηγούμενο FW update ξέραμε ότι εστίασε στους υπότιτλους και το timeshift. Για το επόμενο ξέρουμε κάτι; Σε τι εστιάζει; Είναι στα σκαριά ή ακόμα δεν έχει ξεκινήσει η παραγωγή του;

Καλησπέρα σας και καλώς σας βρήκα (μιας που είναι το πρώτο μου post).

Αφού διάβασα αρκετά θετικά σχόλια για το ψηφιακό δέκτη HD της CRYSTAL AUDIO αποφάσισα κι εγώ να τον αγοράσω.

Καλημέρα και καλώς ήλθες! Και ο δικός μου CA HD τόσο κάνει. Και ο δέκτης SAMSUNG στην τηλεόραση επίσης καθυστερεί 2-3 δευτερόλεπτα. Νομίζω ότι είναι η κανονική συμπεριφορά (τουλάχιστο για τα μηχανήματα αυτής της κατηγορίας).

Ρε φίλε (μάλλον είσαι το ίδιο άτομο).Δεν πας κάπου αλλού να κάνεις flame?

Ο δέκτης αλλάζει κανάλια σε 1 δευτερόλεπτο.

Καλημερα σας!

Εχω τον HD και το μοναδικο πραγμα που με χαλαγε μεχρι τωρα ηταν το ενοχλητικο σημαδεμα του χειριστηριου που απαιτουσε!
Να ναι καλα ο arxontas7 που μου ανοιξε τα ματια, καταφερα και εκανα learning to ηαρμονυ 525 που εχω και τωρα πια το σημαδεμα που χρειαζεται ειναι στοιχειωδες!
Φοβομουν μηπως το προβλημα το ειχε οτο "ματι" του δεκτη γι αυτο και δεν το ψαχνα πολυ να κανω learning το universal control μου.
Αφου λοιπον η εταιρια δειχνει πως σεβεται τον αγοραστη (ταχυτατη παροχη νεου firmware, αμεση αντικατασταση χειριστηριων οσων ειχαν προβλημα με lg τηλεορασεις) νομιζω πως καποια στιγμη θα πρεπει να τον προσφερει με διαφορετικα χειριστηρια! Δεν νομιζω πως πρεπει να ειναι απαραιτητως ακριβαα εχουν ανετη επικοινωνια με τον δεκτη.
Εγω παντως σε οσους πηγα να ψησω να τον αγορασουν κανοντας επιδειξη των δυνατοτητων του, με δουλευαν βλεποντας ποσο δυσκολευουν για να λαβει ο δεκτης την εντολη του κοντρολ!

Φιλικα
Γιωργος

Μάλλον χρειάζεσαι διακοπές.

1ον δε μπορείς να βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα χωρίς να έχεις αποδείξεις.

2ον και κυριότερο ο δικός μου ο δέκτης αλλάζει σε 4-5 δευτερόλεπτα κανάλι. (μήπως θέλεις να σου ανεβάσω και video στο youtube?)

3ον Τελικά θεωρείται ελαττωματικό το μοντέλο που αγόρασα?
Και αν ναι πρέπει να απευθυνθώ στο κατάστημα που το αγόρασα ή στην εταιρία Crystal Audio?

2ον και κυριότερο ο δικός μου ο δέκτης αλλάζει σε 4-5 δευτερόλεπτα κανάλι. (μήπως θέλεις να σου ανεβάσω και video στο youtube?)
Αν δεν ανεβάσεις,δεν πιστεύω μια.Να δούμε αν
1.Είσαι κάτοχος του δέκτη
2.Έχεις το πρόβλημα που λες
Βάλε το δέκτη δίπλα στην TV να δούμε αν όντως αλλάζεις το κανάλι και δεν παίζεις με το τηλεκοντρόλ.

Αν δεν ανεβάσεις,δεν πιστεύω μια.Να δούμε αν
1.Είσαι κάτοχος του δέκτη
2.Έχεις το πρόβλημα που λες
Βάλε το δέκτη δίπλα στην TV να δούμε αν όντως αλλάζεις το κανάλι και δεν παίζεις με το τηλεκοντρόλ.

Αν είσαι υπάλληλος της Crystal Audio πολύ ευχαρίστως να σου στείλω απόδειξη με video ότι τα κανάλια αλλάζουν σε 4-5 δευτερόλεπτα.

Αν δεν είσαι ή απάντησε σε αυτό που ρωτάω αν ξέρεις την απάντηση ή μην απαντάς καθόλου.