Η τηλεοραση σου εχει μονο mpeg2 ψηφιακο δεκτη? Η περιοχη σου πιανει τα νεα ψηφιακα της Digea?
Σκαναροντας για νεα καναλια τα βρισκει αλλα δεν τα παιζει η δεν τα βρισκει καθολου.
Περιμενω απαντηση σου και μπορω να σου δανεισω την μοντουλα να την δοκιμασεις και να μαθουμε και εμεις οι υπολοιποι αν δουλευει τελως παντων αυτο το κολπο.
Το ότι αυτό που προτείνει η digea δεν έχει προδιαγραφές για HD δε σημαίνει πως δε θα έρθει HD. Τα ίδια γίναν και στην Αγγλία με το freeview. Στην αρχή και πριν εμφανιστούν τα hd κανάλια, οι decoders της freeview δεν είχαν HD προδιαγραφές. Έτσι λοιπόν ο κόσμος πήγε και αγόρασε τα κουτιά της freeview και μόλις πέρυσι έβγαλε το HD πακέτο. Το οποίο στην ουσία δεν είναι πακέτο, είναι απλά ένας αποκωδικοποιητής (αν φυσικά η τηλεόραση σου δε μπορεί να αποκωδικοποιήσει από μόνη της το σήμα), με hdmi έξοδο.
Είναι θέμα μάρκετινγκ και τίποτα παραπάνω. Προσωπικά θα έπαιρνα έναν on hd decoder, γιατί πολύ απλά δε περιμένω τα επόμενα 3-4 χρόνια να εμφανιστεί ελληνικό HD κανάλι και μετά από αυτό το χρονικό διάστημα θα έχω αγοράσει καινούργια τηλεόραση, οπότε δε θα μπλέκω και με επιπλέον κουτιά![]()
Να υπενθυμίσω κάτι. Το bbc εκπέμπει ψηφιακά από το 2002, αν θυμάμαι καλά. Εξέπεμψε HD πέρυσι, δλδ 6 χρόνια μετά και ακόμα και σήμερα δεν έχει περάσει όλο το περιεχόμενο του στην HD έκδοσή του (κάπου τα 2/3 το υπόλοιπον είναι μαυρίλα). Σίγουρα η τεχνογνωσία είναι έτοιμη και μπορεί να τη πάρουν τα ελληνικά κανάλια, όμως μη γελιέστε, ακόμα και το 1/3 του χρόνου να τους πάρει για να δώσουν HD, πάλι μιλάμε για πολύ καιρό.
Ναι έχει ενσωματωμένο mpeg2 δέκτη,στο Κιάτο τα πιάνουν καμπάνα απ'ότι μου είπε φίλος μου και το Κιάτο είναι 20χλμ από εκεί που μένω εγώ,τώρα σκνάροντας για νέα κανάλια δεν βρίσκει κανάλια αλλά δέν την έχω στρίψει κατά Ξυλόκαστρο μεριά για να είμαι σίγουρος,υπάρχει περίπτωση δηλαδή να τα βρεί αλλά να μην τα παίζει???
Αυτό γίνεται, με τον περιορισμό ότι όλες οι TV θα βλέπουν το ίδιο κανάλι. Απαιτεί στρατηγική τοποθέτηση του αποκωδικοποιητή και ενδεχομένως επέκταση τηλεχειρισμού για τις εναλλαγές καναλιών.Καλησπέρα!
Μια ερώτηση: Απ' ό,τι έχω δει υπάρχουν δέκτες που δίνουν output καλώδιο κεραίας RF. Επομένως, δε γίνεται να παρεμβάλω έναν ψηφιακό δέκτη στο καλώδιο της κεραίας στην ταράτσα, ώστε να λαμβάνουν ψηφιακό σήμα όλες οι τηλεοράσεις του σπιτιού;
Καλησπέρα!
Μια ερώτηση: Απ' ό,τι έχω δει υπάρχουν δέκτες που δίνουν output καλώδιο κεραίας RF. Επομένως, δε γίνεται να παρεμβάλω έναν ψηφιακό δέκτη στο καλώδιο της κεραίας στην ταράτσα, ώστε να λαμβάνουν ψηφιακό σήμα όλες οι τηλεοράσεις του σπιτιού;
Γιατί; υπάρχουν πάνω από 30-40 κανάλια επίγεια; Μια χαρά καλύπτει ένας κεντρικός πολυδέκτης. Σε μια πολυκατοικία π.χ. 10 διαμερισμάτων χαλαρά βγάζει τα λεφτά του. Θα μου πεις βέβαια άντε να συννενοηθούν και οι 10 για να δώσουν τα χρήματα....αυτό είναι όντως πρόβλημα.
Δεν είναι τα 50 ευρώ. Το σπαστικό είναι να αλλάζεις input από την τηλεόραση και να ψάχνεις το δεύτερο τηλεκοντρόλ .....
Εχεις δίκιο , στα ξενοδοχεία υπάρχουν πολυδέκτες και μάλιστα άμα ανοίξεις περιοδικό sat υπάρχουν και σχετικές διαφημίσεις όπως υπάρχουν και για dvb-t ... οι τιμές αν θυμάμαι καλά ήταν από 800 ευρώ και άνω ... στο ξενοδοχείο όμως είναι στανταρντ τα κανάλια και ένα περιορισμός 30-40 καναλιών δεν τους ενοχλεί , αφού είναι στανταρντ τα κανάλια που θέλουν οι ξένοι ...
χαμηλό κόστος και κεντρικό δεν πάει ... με 50 ευρώ ( σε λίγο καιρό τουλάχιστον ) παίρνεις ένα δέκτη και φινίτο ...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.