Δέκτες Spiderbox (HD 9000, HD Combo, SD 5000)

Re: Spiderbox 9000HD και 5000SD.

Σκληρο δισκο ntfs περνει ο Digiquest 6630 USB.
Τον passport της wd που του ειχα συνδεσει τον ειδε αμεσως.

ακουσε φιλε μου γιατι πραγματικα μου εισαι συμπαθεις και μου αραισει που ψαχνεσαι σε θεματα δεκτων
πραγματικα αυτος ο δεκτης που λες μπορει να το κανει
εγω φιλε μου ουτε μαγαζι εχω ουτε κερδισω κατι στο να γραψω για ενα δεκτη
ειμαι εδω στην παρεα εχω αγορασει 3-4 δεκτες απο το 2005 μεχρι τωρα εχω δει αλους 2-3 σε φιλους και μεχρι εκει
οταν εχω ελευθερω χρονο λεω τις αποψεις μου
τωρα μου λες γιαυτον τον δεκτη (θες να παιζει ntfs δισκο αγορασε τον )καπου αλλου μπορει να μπλεξεις εκει ειναι σιγουρο

ο συγκεκριμενος δεκτης που ειναι και το θεμα μας εδω SPIDERBOX 9000 HD kai 5000 sd ειναι ενας σταθερος δεκτης με παρα πολυ καλη εικονα και στα hd και στα sd καναλια
μπορεις να γραψεις και και και ,,,,,, αμα διαβασουμε ολο το thread

απλο ειναι
θελω να καταληξω οτι εχω μια εμπειρια απο αγορα δεκτων αμα ηταν προβληματικος δεκτης δεν θα το λεγαμε εδω και να εισια σιγουρος θα το ειχα πεθανει εγω ο ιδιος?
οταν λεμε προβλημα γιατι ολα τα διαβασα σε αυτο το Thread δεν ειναι να μη βλεπει 4 2 2 Feeds αυτο ειναι τεχνικη λειτουγια που δεν την εχει
προβληματα εινα αλλα τα οποια υπαρχουν σε αλλους δεκτες καποια λυνοντε και καποια δεν λυνοντε ποτε
ελπιζω να σε καλιψα

Παιδιά επειδή το σκέφτομαι σοβαρά πιά μιά ερώτηση.
Κάνει όσα υπόσχεται? Τα κάνει εύκολα και αξιόπιστα? Εχει οδηγίες μέσα γιά "ολα" τα θέματα?

Ευχαριστώ πολύ

Κανει οσα εχουμε γραψει.Δεν εχω γραψει ποτε κατι για δεκτη που δεν κανει οτι κανει.Ουτε απαντησεις του στυλ ' τα κανει ολα. '
Διαβασε οσα εχουν γραφτει και αν εχεις καποια απορια που ειναι στα πλαισια των κανονων του φορουμ , εξεφρασε τη.

Για να γινει η μετατροπη ενος σκληρου δισκου σε ΝΤFS η' FAT32 ακολουθειται μια ειδικη διαδικασια ,συγκεκριμενη, και πρεπει να γινει και σωστα.
Εγω εχω δοκιμασει σε FΑΤ32 και παιζει.Και νομιζω οτι αρκει.
Αν καποιος δοκιμασει σε ΝΤFS και ειναι σιγουρος για το τελικο αποτελεσμα ας το αναφερει.

Τεο εκανες μια ερωτηση παραπανω την εξης ...
"γνωριζεις καποιο δεκτη που παιζει δισκους ntfs? "
και σου απαντησα παρακατω ενα που αγορασα προσφατα και παιζει.
Και αλλος ενας που εχω topfield πιθανον να παιζει αλλα δεν θυμαμαι οποτε δεν τον ανεφερα.
Υπεθεσα οτι ισως θες να κανεις μια λιστα με δεκτες που παιζουν ntfs δισκους.
Που εβγαλες το συμπερασμα απο τα γραφομενα μου οτι ειναι προβληματικος ο spiderbox δεν το βλεπω.
Τα feeds 4:2:2 που λες τα εχει γραψει αλλος εγω δεν ξερω καλα καλα τι ειναι. Μαλλον μπερδεψες τα post.
Οσον αφορα τον spider ειναι στην αρχη του εχει αρκετα περιθωρια βελτιωσης οχι μονο στο firmware αλλα και στα προγραμματα που υποστηριζουν καποιες λειτουργιες του οπως πχ το channel editor και αυτο δεν ειναι κριτικη που κανω αλλα βοηθεια για να μπορεσει να γινει ακομα καλυτερος.
Αυτα που αναφερουν οι χρηστες τα αξιολογουν οι κατασκευαστες και προχωρουν στις απαραιτητες κατα την κριση τους αλλαγες στο firmware kai software ωστε και ο δεκτης να ειναι ακομα ποιο ανταγωνιστικος και εμεις ποιο ικανοποιημενοι που τον επιλεξαμε.
Σε ποιο σημειο εχεις αντιρησεις γιατι δεν καταλαβα.

Απάντηση: Re: Spiderbox 9000HD και 5000SD.

ακουσε φιλε μου γιατι πραγματικα μου εισαι συμπαθεις και μου αραισει που ψαχνεσαι σε θεματα δεκτων
πραγματικα αυτος ο δεκτης που λες μπορει να το κανει
εγω φιλε μου ουτε μαγαζι εχω ουτε κερδισω κατι στο να γραψω για ενα δεκτη
ειμαι εδω στην παρεα εχω αγορασει 3-4 δεκτες απο το 2005 μεχρι τωρα εχω δει αλους 2-3 σε φιλους και μεχρι εκει
οταν εχω ελευθερω χρονο λεω τις αποψεις μου
τωρα μου λες γιαυτον τον δεκτη (θες να παιζει ntfs δισκο αγορασε τον )καπου αλλου μπορει να μπλεξεις εκει ειναι σιγουρο
Δε χρειάζεται να είσαι επιθετικός και ούτε είσαι υποχρεωμένος να απαντάς σε όλες τις απορίες και ερωτήσεις.

Τεο εκανες μια ερωτηση παραπανω την εξης ...
"γνωριζεις καποιο δεκτη που παιζει δισκους ntfs? "
και σου απαντησα παρακατω ενα που αγορασα προσφατα και παιζει.
Και αλλος ενας που εχω topfield πιθανον να παιζει αλλα δεν θυμαμαι οποτε δεν τον ανεφερα.
Υπεθεσα οτι ισως θες να κανεις μια λιστα με δεκτες που παιζουν ntfs δισκους.
Που εβγαλες το συμπερασμα απο τα γραφομενα μου οτι ειναι προβληματικος ο spiderbox δεν το βλεπω.
Τα feeds 4:2:2 που λες τα εχει γραψει αλλος εγω δεν ξερω καλα καλα τι ειναι. Μαλλον μπερδεψες τα post.
Οσον αφορα τον spider ειναι στην αρχη του εχει αρκετα περιθωρια βελτιωσης οχι μονο στο firmware αλλα και στα προγραμματα που υποστηριζουν καποιες λειτουργιες του οπως πχ το channel editor και αυτο δεν ειναι κριτικη που κανω αλλα βοηθεια για να μπορεσει να γινει ακομα καλυτερος.
Αυτα που αναφερουν οι χρηστες τα αξιολογουν οι κατασκευαστες και προχωρουν στις απαραιτητες κατα την κριση τους αλλαγες στο firmware kai software ωστε και ο δεκτης να ειναι ακομα ποιο ανταγωνιστικος και εμεις ποιο ικανοποιημενοι που τον επιλεξαμε.
Σε ποιο σημειο εχεις αντιρησεις γιατι δεν καταλαβα.

Kαταρχην για να καταλαβω.
Τον δεκτη τον εχεις ?
Αυτα που γραφεις τα εχεις τεσταρει και λες οτι δεν γινονται η' διαβαζεις πραγματα που αναφερουν αλλοι απο αλλα φορουμ και απλως τα μεταφερεις ?
Δοκιμασες σε ΝΤFS δισκο,αν παιζει υποτιτλους απο streaming και τον channel editor ?

Re: Απάντηση: Re: Spiderbox 9000HD και 5000SD.

Δε χρειάζεται να είσαι επιθετικός και ούτε είσαι υποχρεωμένος να απαντάς σε όλες τις απορίες και ερωτήσεις.

σωστα ευχαριστω για τη συμβουλη

Καλημερα
Υποθετω αναφερεσε στον spiderbox john
Ναι δοκιμασα ενα προγραμμα που κατεβασα απο την σελιδα του δεκτη και επαιζε η ταινια αλλα οχι τους υποτιτλους
Οσους δεκτες αναφερομαι τους εχω.
Οταν τον πηρα ο δισκος που συνδεσα στον spiderbox ειναι ο ιδιος passport της wd που εχει παιξει σαν ntfs στον αλλο δεκτη.
O spiderbox δεν τον αναγνωρισε και αναγκαστηκα να τον φορμαρω σε fat32 ωστε να τον βλεπει.
Τον channel editor και αυτον τον εχω δεν ειναι κακος αλλα χρειαζεται λιγη δουλεια να διαχειριζετε τις λιστες των αγαπημενων ποιο ευκολα.
Αν με ρωταγες τι θελω θα σου απανταγα κατι που να μοιαζει στο setedit ... περιμενω αν βγει εκδοση για τον δεκτη να την παρω.

Να συμπληρωσω οτι οσον αφορα το ntfs για να μην υπαρχει και παρεξηγηση ρωτησα στο φορουμ του spiderbox πριν φορμαρω τον δισκο σε fat32.
H απαντηση δωθηκε απο τον administrator arachne και ηταν η παρακατω ... NTFS is not supported. Use FAT32

Ναι αλλά ο afam λέει ότι παίζει ntfs και ότι είναι αδελφάκια με τον 300 τι γινετε τώρα?

Μάλλον είναι θέμα λογισμικού γιατί το λογισμικό έχει αναπτυχθεί ξεχωριστά για τους δύο δέκτες....

Ο Spiderbox ακολουθει το δικο του development plan οπως το εχει χαραξει ο Darkman και οι Korean team.
Θα δοκιμασω τον δισκο σε NTFS και θα ενημερωσω προσεχως.
Η διαγραφη,μετακινηση,κλειδωμα καναλιων γινεται πολυ ευκολα απο το remote και μεσα απο το μενου του δεκτη.
Οι υποτιτλοι στις ταινιες 'κολλανε' με ενα προγραμμα που ειναι πολυ ευκολης χρησης και κανει περιπου 2 λεπτα για την διεργασια αυτη.

Αυτα που γραφω αποτελουν προσωπικες αποψεις και εκτιμησεις και απλα ανταλαζομε αποψεις σε καποια θεματα τεχνικα και μη.
Οσον αφορα για τον spiderbox ναι εχει θα ελεγα αρκετα καλη διαχειρηση των κατηγοριων αγαπημενα αοι το μενου του δεκτη απλα ειναι θεμα συνηθειας στην αρχη γιατι πολλοι εχουμε συνηθησει να επεξεργαζομαστε τις λιστες στον υπολογιστη και να τις περναμε μετα στον δεκτη.
Οσον αφορα το streaming αυτο το προγραμμα που αναφερετε στην σελιδα 4 χρησιμοποιησα.
Για τους υποτιτλους αν δεν σου κανει κοπο δωσε κανα λινκ να κατεβασω το προγραμμα που τους ενσωματωνει στην ταινια.
Τωρα οσον αφορα το ntfs
Τις ταινιες που κατεβαζουμε στον υπολογιστη τις γραφουμε σε δισκο ntfs οι ποιο πολλοι διοτι το συγκεκριμενο φορματ υποστηριζει αρχεια μεγαλου μεγεθους και τα αρχεια αυτα του μεγαλου μεγεθους ειναι αυτα που εχω αναφερει τα mkv
O spiderbox οπως οι ποιο πολλοι δεκτες δεν αναοαραγουν τετιου ειδους αρχεια και τα οποια παιζουν μονο απο player στον υπολογιστη.
Στην ουσια η μονη επιπτωση που υπαρχει επειδη ο spiderbox δεν υποστηριζει ntfs ειναι οτι θα πρεπει να αντιγραψουμε καπου τις ταινιες να φορμαρουμε τον δισκο σε fat32 και να του ξαναγραψουμε παλι τις ταινιες με την διαφορα οτι τα μεγαλα αρχεια θα πρεπει να τα σε καποιο αλλο δισκο στον υπολογιστη.
Δηλαδη τεχνικως δεν θα προσθεσει οπως το βλεπω καποιες δυνατοτητες στον δεκτη η προσθηκη του ntfs απλα θα μας βγαλει απο τον κοπο να κανουμε την παραπανω διαδικασια.
Αν κατι μου διαφευγει και με την προσθηκη του ntfs υπαρχουν καποια οφελη που δεν εχω αντιληφθει ας τα αναφερει καποιος να τα μαθω και εγω.
Το μονο που μπορει να βαλει το μυαλο μου οτι μπορει να γινει αν υποστηριξει ntfs ειναι στις εγγραφες που κανει να δημιουργει ενα αρχειο για την εγγραφη και οχι κομματια των 1520 mb τα οποια εαν μεταφερουμε στον υπολογιστη και θελουμε να τα επεξεργαστουμε για κοψε ραψε στις διαφημισεις να χρειαζεται πρωτα να τα κανουμε join σε ενα αρχειο.

Συμφωνω απολυτα με οσα αναφερεις στο ποστ σου.
Ετσι ακριβως ειναι τα πραγματα.
Θα σου ανεβασω 2 προγραμματα το απογευμα που δεν εχουν σχεση με τους δεκτες αλλα με τις ταινιες.
To ενα κανει join και split ενα αρχειο .mkv και το αλλο ενσωματωνει υποτιτλους σε ταινια.

Τα κατεβασα ... κυριως αυτο με τους υποτιτλους με ενδιαφερει.
Ηξερα οτι υπαρχουν τετια προγραμματα αλλα δεν ειχα ασχοληθει ποτε με ενσωματωση υποτιτλων.
Αλλα σε ορισμενες περιπτωσεις χρειαζεται να τα εχουμε ευκαιρα.
Αν και εχω media player της wd στην tv τους υποτιτλους τους εχει καπως πιο ψηλα απο οτι θα επρεπε οποτε θα κοιταξω να χρησιμοποιησω το προγραμμα για να τους ενσωματωσω σε καποιες ταινιες που αξιζει να κρατησω και να ειναι στο καταλληλο υψος.
Thanks

Τελικά το παράγγειλα και γω. Πόσο καιρό κάνει περίπου γιά να έρθει?

Λογω κακοκαιριας κυριως, εχει καθυστερησει η παραλαβη τους και δεν υπαρχει stock, αλλα περιμενουν 1000 κομματια μεχρι την Παρασκευη.
Υπομονη μεχρι την αλλη Παρασκευη πιθανοτατα.
Θα λαβεις mail και απο την ΤΝΤ.

Yπαρχει και νεο που τεσταρετε απο χτες ,και αν ολα πανε καλα, θα δημοσιευτει , ισως και σημερα.

Φίλε john 78 καλημέρα,
Εχουμε κανένα νέο?