Δέκτες Spiderbox (HD 9000, HD Combo, SD 5000)

Re: Spiderbox 9000HD και 5000SD.

dsc01018.jpg

john ενδιαφερομαι για ενα τετοιο κουτι γνωριζεις που μπορω να βρω για να εχω ενα μεσα στις γιορτες:operator:

john ενδιαφερομαι για ενα τετοιο κουτι γνωριζεις που μπορω να βρω για να εχω ενα μεσα στις γιορτες:operator:

Σου εστειλα το μεσημερι.
Αυριο θα το εχεις.
Γραψε καμμια αναφορα αν θες.

σοβαρα μιλας :2thumb22sup::aktion033::aktion033:εισαι αρχηγος :drummer: :drummer: δεν το περιμενα τοσο γρηγορα

Καλημερα και χρονια πολλα.
Καλοριζικος ο δεκτης σε οσους τον πηρατε.
Μια γενικη εικονα πηραμε αλλα πιστευω πολλους θα τους ενδιεφερε η συνεργασια του με modules και καρτες.
Προσωπικα και εαν δεν υπαρχει καποιο προβλημα να αναφερθει με ενδιαφερει η συνεργασια του με freecan 2020,magic module και καρτες αυτη η γατισια που αναφερουν και η τιτα3.
Καλο παντως θα ηταν ενα τεστ με τις δημοφεστερες μοντουλες και καρτες που κυκλοφορουν οποτε ο καθεις που τον εχει μπορει να αναφερει απο αυτες που διαθετει εαν συνεργαστηκαν οκ η εαν ειχαν καποια προβληματα.
Καποια ωρα το gift θα τελειωσει και αυτο που θα μεινη ειναι ο δεκτης σκετος οποτε ο κατοχος του δεκτη θα στηριζετε στην συνεργασια που εχει με μοντουλες και καρτες η τελος παντων και σε αυτες.
Ευχαριστω.

Απάντηση: Spiderbox 9000HD και 5000SD.

Παίδες αναφορές για γάτες και σκύλους δε μπορούν να γίνουν. Για μοντούλες και γνήσιες συνδρομητικές κάρτες, ελεύθερα.

Μόλις το παραλάβω και σιγά σιγά με τον καιρό θα μεταφέρω τις απόψεις μου για να δούμε τι λέει έκανα καλή επιλογή για το νέο έτος ?

Re: Απάντηση: Spiderbox 9000HD και 5000SD.

Παίδες αναφορές για γάτες και σκύλους δε μπορούν να γίνουν. Για μοντούλες και γνήσιες συνδρομητικές κάρτες, ελεύθερα.

το diablo επιτρεπεται?

Τον εκανα παραγγελια τον 9000 να δουμε τι θα πει απο κοντα
Απο οτι μου ειπαν θα ερθει πριν την πρωτοχρονια
Τωρα εαν καποιος αναφερθει φιλε alext εαν οι δεκτες τα πανε καλα με τις γατες και τους σκυλους και δεν τους πειραζει καποια ακρινοβολια η κατι αλλο δεν νομιζω οτι υπαρχει πουθενα κατι το μεμπτο
Δεν γνωριζω πουθενα να λεει οτι οι δορυφομανεις δεν μπορει να ειμαστε και φιλοζωοι ... απο κει και περα φυσικα οποιος θελει μπορει να αναφερει καποιες μοντουλες που δοκιμασε και εαν λειτουργησαν οπως πρεπει.
Οχι τιποτα αλλο αλλα επειδη εχουμε το μεσογειακο ταπεραμεντο πρεπει να διατηρησουμε την παραδοση που λεει το δικο μου ειναι καλυτερο απο του γειτονα lol

Εγώ φίλε βλέπω το hardware μερος σε ένα δέκτη ότι είναι καλό κακό εγώ θα γράψω
Ότι δεν μου αρέσει θα το αναφέρω
Θα το συγκρίνω με το nano xx να δούμε τι λέει από εικόνα
Θα του βάλω εξωτερικό δίσκο να δούμε αν ακούει
Moter κίνηση τα πάντα και ανάλογα με τον χρόνο μου φυσικά:operator::operator:

softcam πειρε ανετα ο δεκτης και λειτουργισαν τα biss :operator: αντε καλη αρχη

Καλημερα και χρονια πολλα.
Καλοριζικος ο δεκτης σε οσους τον πηρατε.
Μια γενικη εικονα πηραμε αλλα πιστευω πολλους θα τους ενδιεφερε η συνεργασια του με modules και καρτες.
Προσωπικα και εαν δεν υπαρχει καποιο προβλημα να αναφερθει με ενδιαφερει η συνεργασια του με freecan 2020,magic module και καρτες αυτη η γατισια που αναφερουν και η τιτα3.
Καλο παντως θα ηταν ενα τεστ με τις δημοφεστερες μοντουλες και καρτες που κυκλοφορουν οποτε ο καθεις που τον εχει μπορει να αναφερει απο αυτες που διαθετει εαν συνεργαστηκαν οκ η εαν ειχαν καποια προβληματα.
Καποια ωρα το gift θα τελειωσει και αυτο που θα μεινη ειναι ο δεκτης σκετος οποτε ο κατοχος του δεκτη θα στηριζετε στην συνεργασια που εχει με μοντουλες και καρτες η τελος παντων και σε αυτες.
Ευχαριστω.

O δεκτης σιγουρα θα μεινει και θα αξιζει που θα μεινει.Εχε υποψη σου οτι βρισκεται στην κυκλοφορια ουτε εναν μηνα.
Σιγουρα καποιες βελτιωσεις θα υπαρξουν.Ηδη εχουν βγει αρκετα patch.
Oι περισσοτερες μη γνησιες καρτες και καποιες μοντουλες ειναι αυτες που ερχονται και μετα μπαινουν σε ντουλαπες.
Το gift ειναι κατι που αν θελεις χρησιμοποιεις και για οσο και οταν θελεις.
Οπως ο Dreambox που εχει cccam.Ετσι ειναι και αυτος.Το τι θα κανεις με αυτο και για ποσο εξαρταται απο εσενα.
Στοχος παντως ειναι ο δεκτης να δουλεψει με καθε καρτα αλλα και μοντουλα.
Στον Darkbox χρειαστηκε καποιος χρονος,ετσι ισως να χρειαστει και εδω.
Πολλοι provider στις καρτες αλλαζουν, ετσι υπαρχουν καποια προβληματα.

δεν προλαβα και με εφαγε η αγωνια και το εβγαλα απο το δεντρο

Last edited: