Δέκτες Spiderbox (HD 9000, HD Combo, SD 5000)

Re: Spiderbox 9000HD και 5000SD.

Τελικα σημερα ειδα στο σιτε της ΤΝΤ και το ενημερωσαν και αναγραφει οτι το δεμα εχει φτασει στην Αθηνα.
Να ρωτησω τωρα οταν παρω τον δεκτη.
Πρεπει να ενεργοποιησω το gift οπως ειναι χωρις να φορτωσω καποιο αλλο firmware η να του περασω πρωτα αυτο που ειναι 20/12/2009 και μετα να κανω την ενεργοποιηση του gift ;
Υποθετω οτι οτι firmware και να του φορεσεις την πρωτη φορα θα τσεκαρει τον σειριακο αριθμο της συσκευης και θα σου ενεργοποιηθει η οχι αναλογα αν τον εχεις παρει με gift η χωρις.
Εαν του ξαναπερασεις firmware θα πρεπει να τσεκαρει τσακα τσακα και να σε συνδεει αμεσως.
Αν ειναι ετσι δεν θα υπαρχει προβλημα να του περασω πρωτα το 20/12 και μετα να προχωρησω στην ενεργοποιηση του gift.
Διορθωστε με εαν κανω λαθος.

1)Πέρασε το 20/12 μόλις πάρεις το δέκτη
2)πήγαινε στο menu ip και επέλεξε autoκαι κάνε επανεκινιση
3) μετά registration

Από εκει και περα τηρεις τους κανονες του forum

υποτιτλοι κανονικα με το δεκτη τους βλεπουμε κανονικα :operator:

Attachments

• IMG_0346.jpg
    IMG_0346.jpg
    155 KB · Views: 66

Καλο αυτο.
Οταν τον παρω θα τσεκαρω αρκερα πραγματακια να δω πως παει.
Λογικο ειναι να σε καποια πραγματακια να χρειαζεται βελτιωση οπως το ελληνικο epg που ειχα αναφερει.
Καλο ειναι να αναφερεται οτι πεφτει στην αντιληψη μας και εδω για να το τσεκαρουν και οι υπολοιποι και στο φορουμ του δεκτη ωστε να λαμβανουν γνωση αυτοι που πρεπει και να το διορθωνουν σε επομενες εκδοσεις λογισμικου και ετσι ειμαστε ολοι κερδισμενοι.

To Eλληνικο epg δεν ειναι προβλημα.
Ουτε και υπαρχει καποια υποχρεωση για να προστεθει.

πιστευω οτι ολες οι αποψεις πρεπει να γινοντε σεβαστες καθως επισις και οτι παρατηρει ο καθενας
σκευτειτε τωρα ποσα θεματα μπορουν να μαζευτουν και απο ποσες χωρες αν ο καθενας ζηταει κατι απο αυτο το δεκτη
οταν πρωτοαγορασα τον nano xx ουτε διαγραφη καναλιου μπορουσα να κανω
τωρα εδω εχουμε να κανουμε με ενα κουτι που πραγματικα και εγω ψαχνω να βρω ενα ας το πουμε προβλημα που νa εχει σχεση μετις αμεσες τεχνικες λειτουργιες του δεκτη πιστευω ο δεκτης ειναι σε φοβερο επιπεδο σε συγκριση παντα με την ημερομηνια που βγηγε στην αγορα(εστω του εξωτερικου)

:beatnik2:

τελικα το Ελληνικο EPG δουλευει και αυτο
τελικα πρεπει να ειμαστε πολυ νεουδια με το δεκτη :flipout:
τα γυρισα ολα στα Ελληνικα και εμφανιστικε

Τον πηρα τελικα σημερα ενεργοποιηθηκε.
Ηdmi που τον συνδεσα ειναι μια χαρα
Την καρτα της νοβα την διαβαζει απο το αναγνωστη καρτων κανονικα.
Οχι ομως την αλλη δεν αναφερω ονομαστικα ποια οποιος καταλαβαινει καταλαβαινει.
Με μοντουλα τις διαβαζειι και τις δυο.
Σκληρο δισκο που συνδεσα δεν τον βλεπει μαλλον λογω format ntfs και αυτο νομιζω ειναι κατι που πρεπει να διορθωσουν εαν ειναι δυνατον.
Τον ιδιο δισκο ειχα στον digiquest 6630 και τον εβλεπε σε δευτερολεπτα.
Passport της WD ειναι δεν ειναι κανας της πλακας.
Το μενου και το epg ειναι Ελληνικοτατα και τα δυο.
Αυτο που δεν γνωριζω ειναι πως να τον κανω εχωντας συνδεση HDMI να βγαζει τον ηχο απο τα ηχεια της logitech z5500 που εχω συνδεμενα στον υπολογιστη.
Συνδεω το coaxian που φευγει απο τα z5500 αλλα δεν βλεπω κανενα αποτελεσμα ο ηχος παλι απο την tv ακουγετε.
Αν ξερει κανεις εαν και πως γινεται ας αναφερει.
Για εγγραφες και τυπους αρχειων εγγραφης αναγνωσης δεν ειχα την ωρα να ασχοληθω.
Παντως για τα λεφτα του ειναι πολυ καλος.

Αγαπητε john 78 ανεφερες οτι εαν ζητησουμε κατι ο κατασκευαστης η πωλητης δεν ειναι υποχρεωμενος να το κανει και ας γινεται.
Σωστα το ειπες μονο να συμπληρωσω οτι αυτος ο τυπος του κατασκευαστη πωλητη που αναφερεις ξεσκονιζει τα προιοντα του και αναρωτιεται γιατι δεν τα αγοραζει κανεις και πανε ολοι και αγοραζουν απο αλλου.
Σιγουρα αυτος δεν ειναι υποχρεωμενος να το κανει αλλα και εμεις οι πελατες δεν ειμαστε υποχρεωμενοι να ξανααγορασουμε κατι απο αυτον και σιγουρα θα κοιταξουμε να προειδοποιησουμε και τους αλλους να τον αποφευγουν.
Αυτος που ειναι επαγγελματιας και ξερει απο πωλησεις θα σε ακουσει και θα κοιταξει να σε ικανοποιησει εφοσον μπορει και ετσι κανει και ποιο ανταγωνιστικο το προιον του και εχει και ικανοποιημενους πελατες. Ξερει τι παει να πει υποστηριξη του πελατη μετα την πωληση και οτι ενας ευχαριστημενος πελατης μπορει να του φερει και αλλους πολλους.
Thanks

Aγαπητε φιλε ο συγκεκριμενος που αναφερεσαι καθολου δεν ξεσκονιζει τα προιοντα του.Δοκιμασε να παρεις καποιο τηλεφωνο και θα διαπιστωσεις αν εχει δουλεια η' οχι.
Απο την αλλη εχει διαφορα το ζηταω απο τα απαιτω.
Εκανες συνεχομενα ποστ για το Ελληνικο epg.
Μπορεις να μου πεις ποσους ξερεις που να τους βρισκεις και να τους λες προσθεσε μου αυτο,προσθεσε μου εκεινο και να το κανουν ?
Δες τον ΑΖΒΟΧ.Και ενω υπαρχει αντιπροσωπος στην Ελλαδα ,που ειναι το Ελληνικο epg ?
To post αυτο δεν σε αφορα τοσο προσωπικα αλλα πρεπει να ειμαστε ρεαλιστες και να αναγνωριζουμε καποια πραγματα.

Τον πηρα τελικα σημερα ενεργοποιηθηκε.
Ηdmi που τον συνδεσα ειναι μια χαρα
Την καρτα της νοβα την διαβαζει απο το αναγνωστη καρτων κανονικα.
Οχι ομως την αλλη δεν αναφερω ονομαστικα ποια οποιος καταλαβαινει καταλαβαινει.
Με μοντουλα τις διαβαζειι και τις δυο.
Σκληρο δισκο που συνδεσα δεν τον βλεπει μαλλον λογω format ntfs και αυτο νομιζω ειναι κατι που πρεπει να διορθωσουν εαν ειναι δυνατον.
Τον ιδιο δισκο ειχα στον digiquest 6630 και τον εβλεπε σε δευτερολεπτα.
Passport της WD ειναι δεν ειναι κανας της πλακας.
Το μενου και το epg ειναι Ελληνικοτατα και τα δυο.
Αυτο που δεν γνωριζω ειναι πως να τον κανω εχωντας συνδεση HDMI να βγαζει τον ηχο απο τα ηχεια της logitech z5500 που εχω συνδεμενα στον υπολογιστη.
Συνδεω το coaxian που φευγει απο τα z5500 αλλα δεν βλεπω κανενα αποτελεσμα ο ηχος παλι απο την tv ακουγετε.
Αν ξερει κανεις εαν και πως γινεται ας αναφερει.
Για εγγραφες και τυπους αρχειων εγγραφης αναγνωσης δεν ειχα την ωρα να ασχοληθω.
Παντως για τα λεφτα του ειναι πολυ καλος.

Αγαπητε john 78 ανεφερες οτι εαν ζητησουμε κατι ο κατασκευαστης η πωλητης δεν ειναι υποχρεωμενος να το κανει και ας γινεται.
Σωστα το ειπες μονο να συμπληρωσω οτι αυτος ο τυπος του κατασκευαστη πωλητη που αναφερεις ξεσκονιζει τα προιοντα του και αναρωτιεται γιατι δεν τα αγοραζει κανεις και πανε ολοι και αγοραζουν απο αλλου.
Σιγουρα αυτος δεν ειναι υποχρεωμενος να το κανει αλλα και εμεις οι πελατες δεν ειμαστε υποχρεωμενοι να ξανααγορασουμε κατι απο αυτον και σιγουρα θα κοιταξουμε να προειδοποιησουμε και τους αλλους να τον αποφευγουν.
Αυτος που ειναι επαγγελματιας και ξερει απο πωλησεις θα σε ακουσει και θα κοιταξει να σε ικανοποιησει εφοσον μπορει και ετσι κανει και ποιο ανταγωνιστικο το προιον του και εχει και ικανοποιημενους πελατες. Ξερει τι παει να πει υποστηριξη του πελατη μετα την πωληση και οτι ενας ευχαριστημενος πελατης μπορει να του φερει και αλλους πολλους.
Thanks

τελικα ικανοποιηθικες απο την αγορα σου δεν πολυκαταλαβα:operator:

Ναι ωραιος ειναι.
Αλλα υπαρχει και ο κινδυνος με τους συγγενεις να τους αρεσει και αυτων και να μου τον παρουν χαχαχαχαχαχχα
Κατι αλλο ... στο φορουμ του spiderbox κατι λεει στην υπογραφη να βαλομε το μοντελο του σπιντερ που εχουμε και τον σεριακο αρθμο.
Βλεπω οτι ο σεριακος αριθμος ομως αρχιζει με Ι και οχι με 1
Τι θα βαλω απο τα δυο τελικα ;
Απο οτι βλεπω υπαρχει και αλλος μπερδεμενος αλλα δεν εβγαλα συμπερασμα τελικα εαν πρεπει να αλαξω το Ι με 1 και το εβαλα Ι οπως ειναι.

Ναι ωραιος ειναι.
Αλλα υπαρχει και ο κινδυνος με τους συγγενεις να τους αρεσει και αυτων και να μου τον παρουν χαχαχαχαχαχχα
Κατι αλλο ... στο φορουμ του spiderbox κατι λεει στην υπογραφη να βαλομε το μοντελο του σπιντερ που εχουμε και τον σεριακο αρθμο.
Βλεπω οτι ο σεριακος αριθμος ομως αρχιζει με Ι και οχι με 1
Τι θα βαλω απο τα δυο τελικα ;
Απο οτι βλεπω υπαρχει και αλλος μπερδεμενος αλλα δεν εβγαλα συμπερασμα τελικα εαν πρεπει να αλαξω το Ι με 1 και το εβαλα Ι οπως ειναι.

Στο παρων φορουμ δεν χωρανε αλλα φορουμ.
Τα οποια προβληματα αφορουν αλλα φορουμ ρωτησε τα εκει.

Σημερα δοκιμασα στον Τelestar 15*W τα MSNBC που ειναι σε NTSC και παιζουν κανονικα χωρις 'κοψιματα'.
Το αναφερω γιατι δεν τα παιζουν ολοι οι δεκτες και κυριως οι HD.

επισις και το history asia καταιβενει κανονικα απο 15W με 1 metro κατοπτρο:drummer:

Να πω και εγώ την άποψή μου για τον 9000: Έχοντας υπάρξει κάτοχος των humax 1000 και ΜVISION HD200 θεωρώ ότι ο δέκτης έχει καλύτερη εικόνα και από τους 2, τουλάχιστον στα sd κανάλια (στα hd οι διαφορές είναι μικρές). Πολύ εύκολος στη χρήση του, ταχύτατες αλλαγές, εύκολος editor (το μενού του μοιάζει πάρα πολύ με του ΜVISION HD200). Έχει ccam και newcamd ενσωματωμένο γι αυτούς (όπως εγώ) που δεν έχουν γνώσεις linux. Επίσης υποστηρίζει μοίρασμα κάρτας μέσω οικιακού δικτύου αν έχει κάποιος περισσότερους από έναν δέκτες spiderbox 9000 με μεγάλη ευκολία (δεν το έχω δοκιμάσει, από αναφορές άλλων). Στις επόμενες μέρες θα τον συνδέσω με ένα vboxii αλλά κι εκεί δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα από αναφορές άλλων χρηστών. Το tuner του είναι εξαιρετικά ευαίσθητο και, επιπλέον, το κατέβασμα καναλιών πολύ γρήγορο. Mε λίγα λόγια, μια από τις καλύτερες αγρορές που έχω κάνει και με πολύ καλό support

Στο επομενο patch θα υπαρχει επιλογη κατεβασματος του patch απο το ιντερνετ κατευθειαν στο δεκτη,οπως επισης την λειτουργια της SKY Italia card στο cardreader του δεκτη + καποια αλλα.....

Να πω και εγώ την άποψή μου για τον 9000: Έχοντας υπάρξει κάτοχος των humax 1000 και ΜVISION HD200 θεωρώ ότι ο δέκτης έχει καλύτερη εικόνα και από τους 2, τουλάχιστον στα sd κανάλια (στα hd οι διαφορές είναι μικρές). Πολύ εύκολος στη χρήση του, ταχύτατες αλλαγές, εύκολος editor (το μενού του μοιάζει πάρα πολύ με του ΜVISION HD200). Έχει ccam και newcamd ενσωματωμένο γι αυτούς (όπως εγώ) που δεν έχουν γνώσεις linux. Επίσης υποστηρίζει μοίρασμα κάρτας μέσω οικιακού δικτύου αν έχει κάποιος περισσότερους από έναν δέκτες spiderbox 9000 με μεγάλη ευκολία (δεν το έχω δοκιμάσει, από αναφορές άλλων). Στις επόμενες μέρες θα τον συνδέσω με ένα vboxii αλλά κι εκεί δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα από αναφορές άλλων χρηστών. Το tuner του είναι εξαιρετικά ευαίσθητο και, επιπλέον, το κατέβασμα καναλιών πολύ γρήγορο. Mε λίγα λόγια, μια από τις καλύτερες αγρορές που έχω κάνει και με πολύ καλό support

Επίσης, να συμπληρώσω ότι η κίνηση είναι εξαιρετική, κάτι πολύ σημαντικό αφού έχω δει αρκετούς δέκτους που συνχά-πυκνά κάνουν κολλήματα!

Πολύ σωστές οι απόψεις σου συμφωνώ απόλυτα αν θες σε παρακαλώ πες μου τη γνώμη σου για την θερμοκρασία του δέκτη τι έχεις να πεις?

Πολύ σωστές οι απόψεις σου συμφωνώ απόλυτα αν θες σε παρακαλώ πες μου τη γνώμη σου για την θερμοκρασία του δέκτη τι έχεις να πεις?

Κανένα πρόβλημα με θερμοκρασία!

ποιο παγομενο δεκτη φιλε δεν εχω ξαναπιασει να μην τον ματιασω:flipout:

Έχει δοκιμάσει κανείς να τοποθετήσει στο Ucas του την κάρτα του πακέτου Al Jazeera του αθλητικού?την αναγνωρίζει?