Δέκτες Spiderbox (HD 9000, HD Combo, SD 5000)

Re: Spiderbox 9000HD και 5000SD.

Δεν χρησιμοποιω αυτο.Στο gemini και στο Nemesis γινεται ?
Θα το δοκιμασω παντως προσεχως.

Δεν ξέρω ... Έχω PLi εδώ και 3 χρόνια (και βάλε ...)
Αλλά θα το ψάξω κι εγώ γιατί το θεωρώ αδύνατο να μην υποστηρίζουν τα άλλα αυτές τις δυνατότητες ...

Αυτό πού το είδες ?
Ακόμα και ο Enigma 1 Dreambox 7000S (που είναι πλέον αρχαίος) τα έχει αυτά !!!
σε enigma2 δεν γινεται να διαγραψεις καναλι εντελως,μπορεις να το αφαιρεσεις απο καποια λιστα αλλα οχι να το διαγραψεις ουτε να αλαξεις ονομα,μετακινηση εχει

σε enigma2 δεν γινεται να διαγραψεις καναλι εντελως,μπορεις να το αφαιρεσεις απο καποια λιστα αλλα οχι να το διαγραψεις ουτε να αλαξεις ονομα,μετακινηση εχει

οκ, ευχαριστω για την απαντηση.
Ας κλεισουμε και την παρενθεση.

Ο Dreambox 500 του φίλου Γιάννη όμως είναι Enigma 1 !!!

Tέλος κι απο μένα το :offtopic: !!

Sorry που επανέρχομαι. Απλά γιά την αποκατάσταση.
Το DM (όποιας σειράς) έχει άπειρες λίστες που τις ονοματίζεις όπως θέλεις.
Οι λίστες αυτές είναι ανεξάρτητηες από τα μπουκέτα. Κανάλια σβήνεις με το τρόπο που είπε ο φίλος παραπάνω, όπως επίσης και προσθέτεις. Οταν κάνεις κίνηση (zapping) κάνεις πάντα στα πλαίσια της λίστας που έχεις διαλέξει.
Ακόμα δε τόχω ψάξει αρκετά με τον νέο. Χτες ήρθε και ακόμα ψάχνομαι να τον φέρω στα μέτρα μου. Ανακάλυψα και τον channel editor αν και ακόμα δεν έχω βρει πως "τραβάω" τα κάνάλια από τον δέκτη γιά να τα διαχειριστώ στο pc επειδή στον δέκτη είναι από δύσκολο έως αδύνατον λόγω και της πληθώρας τους.

Κατά τα άλλα πρέπει να πω ότι με εντυπωσίασε η ποιότητα κατασκευής του. Γιά εικόνα δε μπορώ να πω γιατί τον έχω συνδέσει με ένα απλό scart ακόμα. Επίσης είναι και γρήγορος και στην αναζήτηση και στην αλλαγή.

Last edited:

Βαλε ενα usb stick,πηγαινε απο το μενου του δεκτη στο usb και πατησε το πρασινο κουμπι.
Απο εκει επελεξε ' save channel data ' και ετσι θα σωσεις τη λιστα σου.
Μετα μπορεις να την επεξεργαστεις με τον channel editor που βρισκεται στη σελ.8

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου!!!
Είσαι πολύτιμος.

Ψήνομαι γιά usals motor τώρα. Εχει βάλει κανείς? Του φίλου μας λέει τίποτα? Είναι εύκολο στην εγκατάσταση?

Για όσους ενδιαφέρει, η γνήσια κάρτα ORF παίζει (μετά το patch......) χωρίς την ανάγκη module cryptoworks.

Mαλλον αυτο εννοεις ?
Θα ηθελα να το δοκιμασω γιατι μου φαινεται πολυ καλο και μεγαλης αντοχης αλλα δεν μου εχει χρειαστει μεχρι στιγμης.
Ολα τα μοτερ αυτου του ειδους εχουν την ιδια ευκολια η' δυσκολια στην εγκατασταση.

http://www.avclub.gr/forum/showthre...F4%E1%EB%EB%E9%EA%E1+%E3%F1%E1%ED%E1%E6%E9%E1

Για όσους ενδιαφέρει, η γνήσια κάρτα ORF παίζει (μετά το patch......) χωρίς την ανάγκη module cryptoworks.

Ευχαριστω φιλε για την ενημερωση.
Ελπιζω να εισαι ευχαριστημενος με τον δεκτη.....

Δυστυχώς τα νέα είναι άσχημα.
Χτες τον εβγαλα από τη πρίζα. Σήμερα αφού του έκανα όλη την εγκατάσταση καλωδίων τον ανάβω και μένει στο κόκκινο φωτάκι ότι και να κάνω. Δεν ξεκινάει!!!
Τον μάτιασα γιά τη ποιότητά του......

Δυστυχώς τα νέα είναι άσχημα.
Χτες τον εβγαλα από τη πρίζα. Σήμερα αφού του έκανα όλη την εγκατάσταση καλωδίων τον ανάβω και μένει στο κόκκινο φωτάκι ότι και να κάνω. Δεν ξεκινάει!!!
Τον μάτιασα γιά τη ποιότητά του......

Επειδη εχεις ρωτησει και στο φορουμ υποστηριξης του δεκτη, δεν θελω να επαναλαμβανομαι.
Αν χρησιμοποιησεις τα tools η' ολα τα αλλα που σου εχουν προταθει και δεν βρεις ακρη, θα ηθελα να του ριξω μια ματια πριν τον στειλεις πισω και σου τον αντικαταστησουν με καινουριο.
Αν λοιπον δεν βρεις καποια ακρη μεχρι αυριο, θα σε ενημερωσω για το που να μου τον αφησεις,αν θελεις βεβαια.

Spiderbox 9000HD και αρχεία .mkv

Μπορεί να μου πει κάποιος αν με τις τελευταίες ενημερώσεις ο Spiderbox 9000HD μπορεί να παίξει από εξωτερικό δίσκο ταινία κατεβασμένη από internet (αρχείο .mkv, αρχείο υπότιτλων .srt, ήχος DTS). Επίσης από θα μπορούσαμε να τον αγοράσουμε;

.mkv αρχεια δεν μπορει να παιξει και δεν ειναι στις αμεσες προτεραιοτητες χωρις ομως και να αποκλειεται το ενδεχομενο.
.srt αρχεια αναγνωριζει ,οπως .xvid και .avi
Dolby digital υποστηριζουν και καποια καναλια απο τον Astra 19*Ε και δεν υπαρχει καποιο προβλημα.

Αγορα απο εδω και μονο

http://69.46.27.82/~alsatoff/shop/i...se&category_id=140&Itemid=1&vmcchk=1&Itemid=1

θα δοκιμασω μεσο streaming μηπως και τα παιζει τα .mkv μονο να κατεβασω ενα γιατι δεν εχω θα επανελθω

Τα mkv αρχεια δεν τα βλεπει καν μεσω streaming.
Δεν συνιστω το streaming γιατι δεν βλεπει ουτε srt αρχεια αρα δεν εμφανιζει υποτιτλους.
Για την λυση που ειπωθηκε για ενσωματωση υποτιτλων με το προγραμμα AVIAddXSubs που τους ενσωματωνει σε λιγοτερο απο 2 λεπτα ουτε με αυτο εμφανιζονται.
Οι ταινιες στις οποιες ενσωματωνονται υποτιτλοι με το συγκεκριμενο προγραμμα εμφανιζονται μονο εαν το αρχειο φορτωθει με τον dix-x player και η αναλυση ειναι 16/9.

Με το προγραμμα που εχω δωσει αν σε ενα αρχειο .avi ενσωματωσεις τους υποτιτλους .srt η ταινια παιζει κανονικα με υποτιτλους.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!! SOFTWARE για τον spiderbox 5000SD.

New S/w of SpiderSD BOX

CCcam FIX
NewCamd

Gift S/w Neovostream
all Gift channels check info

All those can work together
By Dream/Neovo stream

FTA patch
Viaccess 2.6 PATCH
check all info about those channels

Card Reader
MULTICASS SkY -ITALIA

Update much more functions.

Thanks DARKMAN.

http://www.zshare.net/download/72008501d4465c65/

Τα mkv αρχεια δεν τα βλεπει καν μεσω streaming.
Δεν συνιστω το streaming γιατι δεν βλεπει ουτε srt αρχεια αρα δεν εμφανιζει υποτιτλους.
Για την λυση που ειπωθηκε για ενσωματωση υποτιτλων με το προγραμμα AVIAddXSubs που τους ενσωματωνει σε λιγοτερο απο 2 λεπτα ουτε με αυτο εμφανιζονται.
Οι ταινιες στις οποιες ενσωματωνονται υποτιτλοι με το συγκεκριμενο προγραμμα εμφανιζονται μονο εαν το αρχειο φορτωθει με τον dix-x player και η αναλυση ειναι 16/9.

με το streaming οτι τενια βαλεις με ενσοματομενους υποτιτλους ομως την βλεπει κανονικα

Mkv δεν παιζει δοκιμασα και εγω

μηπως μια και το ψαχνεις δοκιμασες NTFS δισκο μηπως και το δει απο εκει το Mkv?

ΠΡΟΣΟΧΗ !!! SOFTWARE για τον spiderbox 5000SD.

New S/w of SpiderSD BOX

CCcam FIX
NewCamd

Gift S/w Neovostream
all Gift channels check info

All those can work together
By Dream/Neovo stream

FTA patch
Viaccess 2.6 PATCH
check all info about those channels

Card Reader
MULTICASS SkY -ITALIA