Δέκτες Spiderbox (HD 9000, HD Combo, SD 5000)

Re: Spiderbox 9000HD και 5000SD.

Mε το νέο firmware προστέθηκε η δυνατότητα ταξινόμησης των καναλιών αριθμητiκα κατα συχνοτητες κατι που δεν υπηρχε
Για να το δούμε πατάμε
1)οκ
2)κίτρινο κουμπί και επιλέγουμε frequency Sort

καλη διασκεδαση στους κατοχους

επισις αν δεν μας αραισει αυτο παλι με τον ιδιο τροπο παραπανω ξαναμπαινουμε στην καρτελα αλλα αυτη τη φορα επιλεγουμε την επιλογη unsort

διαδικασια blind search
σκαναροντας τις 10 μοιρες ανατολικα αυτο τον πολυ σπουδαιο δορυφορο για τους λατρες των feeds σας διχνω πως βλεπουμε τα feed που πιανει ο δεκτης

θα δειτε με γκρι χρωμα το καναλι που ειχα στην μνημη του δεκτη και με ασπρο τα feed που ξεπροβαλουν

1)ωρα σκαναρισματος 2 feed αναψαν σαν λαμπακια ασπρο εντονο χρωμα (πραγματικα πολυ διασκεδαστικο)

2)το αραβικο καναλι που ποιασαμε

Ειμαι και εγώ ενας νέος κάτοχος του Spiderbox 9000HD ..... σε σύνδεση με ενα πιάτο Tecatel 120x140 κεντραρισμένο στις 28,5Ε και παράκεντρα στις 19,2Ε, δεύτερο πιάτο 80εκ. για την ώρα κεντραρισμένο στις 13Ε αλλά με την αναζήτηση νέων Slim lnb θα γίνει προσπάθεια να κεντραρισθεί στις 16Ε και παράκεντρα στις 13Ε. Ελπίζω να με ανεχθείτε για μελλόντικές ενοχλήσεις που αφορούν την χρήση του δέκτη.

Θα μπορούσε καποιος χρήστης του Spiderbox 9000HD να μας ενημερώσει αν ειναι δυνατή η λήψη Ραδιοφωνικών σταθμών ;;;;; αν ναι πως το κάνουμε ;;;; Πριν ειχα έναν δέκτη Tecview 2051 και ειχε την επιλογή "Ραδιο" οπου αυτόματα εμπαιναν οι ραδιοφωνικοί σταθμοί από όπου μπορούσες να πάρεις όποιον ήθελες και να τον βάλεις σε κάποιο "favorite".

Στο κοντρολ λογικά υπάρχει κουμπάκι που λέει tv/radio, εκεί θα το βρεις. Οι σταθμοί κατεβαίνουν στην αναζήτηση παράλληλα με τα κανάλια...

steliost - ευχαριστώ για το καλωσορισμα ...
Afam - ευχαριστώ για την βοήθεια , θα το δοκιμάσω όταν ειμαι σπίτι και ελπίζω να τα βρώ ....

Λαμβάνει κανονικά ραδιοφωνικούς σταθμούς όπως και οι περισσότεροι δέκτες...

Οταν κατεβάζεις κανάλια του λες TV και Radio...

Στο remote έχει κουμπί με εικονίδιο TV/Radio, το πατάς και πας στον σταθμό που θες...

διαδικασια blind search
σκαναροντας τις 10 μοιρες ανατολικα αυτο τον πολυ σπουδαιο δορυφορο για τους λατρες των feeds σας διχνω πως βλεπουμε τα feed που πιανει ο δεκτης

θα δειτε με γκρι χρωμα το καναλι που ειχα στην μνημη του δεκτη και με ασπρο τα feed που ξεπροβαλουν

1)ωρα σκαναρισματος 2 feed αναψαν σαν λαμπακια ασπρο εντονο χρωμα (πραγματικα πολυ διασκεδαστικο)

Δεν εχω καταλαβει ακομα πως γινεται αυτο το σκαναρισμα και τι προσφερει, μπορει να πει καποιος αναλυτικα?

Δεν εχω καταλαβει ακομα πως γινεται αυτο το σκαναρισμα και τι προσφερει, μπορει να πει καποιος αναλυτικα?

2λειτουργιες
1)εάν σβήσεις ένα δορυφόρο και τον σκαναρεις ξανά με ενεργοποιημένη την λειτουργία αυτή ότι νέα συχνότητα έχει βγει θα προστεθεί αυτόματα με τα νέα κανάλια της και θα φρεσκάρεις τον δορυφόρο χωρίς να χρειάζεται να ψάξεις για να δεις εάν έχει βγει μια νέα συχνότητα
2)υπάρχουν δορυφόροι που πολλά πακέτα μοιράζουν συνδρομητικες μεταδοσεις
Αυτες τις πετάνε κρυφά σε κάποιους δορυφόρους
Σβανάροντας λοιπόν και εσύ μπορείς να πιάσεις τέτοιες μεταδόσεις αν είσαι τυχερός φυσικά η παρακολουθείς σελίδες στο δυκτιο που άλλα άτομα ασχολούνται με το σκαναρισμα ώστε να δηλώνουν τέτοιες μεταδόσεις για να βλέπουμε ελευθέρα

Πολύ αναλυτικός φίλε teo να πω την αμαρτία μου και 'γω ημιπληροφόρηση είχα για το συγκεριμένο...:a0210::a0210:

Απάντηση: Spiderbox 9000HD και 5000SD.

Τι κάνει? Εντοπίζει αυτόματα νέους πομπούς που δεν έχει ο δέκτης στην database του και επιπλέον εντοπίζει ευκαιριακές μεταδόσεις για την εξυπηρέτηση τηλεοπτικών δικτύων (feeds). Αυτές μπορεί να είναι αγώνες ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων, αγώνες CL κλπ.κλπ.
π.χ. όσους αγώνες δείχνει(λαμβάνει) η Νοβα ή όσους στέλνει σε παρόχους του εξωτερικού, εφόσον εντοπίσεις το feed, τους βλέπεις κανονικά και με το νόμο!

thor 1w

CANAL+SPORT2
CANAL+SPORT EXTRA
CANAL+ACTION
CANAL+COMEDY
CANAL+DRAMA
CANAL+HITS
CANAL+FIRST

TV4 Sport
4 Film
Showtime
Star
Kanal9
BBC Knowl
BBC Enter

HD PACKAGE

CANAL+SPORT HD
CANAL+FILM HD
Eurosport HD
Discovery HD
Animal Pla HD
History Chnl HD
Rush HD
Silver HD
SVT HD
TV4 HD
BBC HD

Δεν εχω δυνατο σημα και μου κανει διακοπες στην εικονα. Η ληψη για Ελλαδα ετσι και αλλιως ειναι δυσκολη.

Απάντηση: Spiderbox 9000HD και 5000SD.

teo, μπορείς να μου εξηγήσεις το παραπάνω μήνυμα?
Επίσης μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί με αγνοείς στο θέμα με τις μη νόμιμες λειτουργίες του δέκτη?
Μόλις προχθές σου έσβησα ανάλογο μήνυμα για σετάρισμα cccam και σου εξήγησα διάφορα πράγματα με pm.
Και έρχεσαι σήμερα με αυτό.

Ωραία λοιπόν, μόνο που τώρα θα μου εξηγήσεις τι σημαίνει το παραπάνω μήνυμα και με ποιον τρόπο θα δουν παράνομα οι κάτοχοι του δέκτη το συγκεκριμένο πακέτο.

Μετά από αυτό θα είσαι υπαίτιος για το κλείδωμα του θέματος.

μερικα ομωρφα screen

pc080186.jpg

pc080187.jpg

Δεν εχω δυνατο σημα και μου κανει διακοπες στην εικονα. Η ληψη για Ελλαδα ετσι και αλλιως ειναι δυσκολη.

οχι πιανουμε καποιες συχνοτητες θα προσπαθησω με την πρωτη ευκαιρια να τις γραψουμε ολες οσες μπορουμε