Δέκτες Spiderbox (HD 9000, HD Combo, SD 5000)

Re: Spiderbox 9000HD και 5000SD.

:D
dsc00130.jpg

Απάντηση: Spiderbox 9000HD και 5000SD.

@john78
Αντί να απαντάς σε ερωτήσεις με παράνομο περιεχόμενο θα έπρεπε να αποτρέπεις τα μέλη από την υποβολή τους.
Η συμπεριφορά σου δείχνει για άλλη μια φορά ότι δεν έχεις σκοπό να σεβαστείς τους κανόνες του χώρου που σε φιλοξενεί.
Ακόμα,
οι κάτοχοι ή οι υποψήφιοι αγοραστές, μπορεί να ενδιαφέρεστε ή να ανησυχείτε σφόδρα για τις ..υπερφυσικές δυνατότητες του δέκτη, συζήτηση όμως για τα θέματα αυτά δεν θα γίνει στο παρόν φόρουμ.
Η άκαμπτη στάση ορισμένων θα οδηγήσει τελικά σε οριστικό κλείδωμα του θέματος.

@john78
Αντί να απαντάς σε ερωτήσεις με παράνομο περιεχόμενο θα έπρεπε να αποτρέπεις τα μέλη από την υποβολή τους.
Η συμπεριφορά σου δείχνει για άλλη μια φορά ότι δεν έχεις σκοπό να σεβαστείς τους κανόνες του χώρου που σε φιλοξενεί.
Ακόμα,
οι κάτοχοι ή οι υποψήφιοι αγοραστές, μπορεί να ενδιαφέρεστε ή να ανησυχείτε σφόδρα για τις ..υπερφυσικές δυνατότητες του δέκτη, συζήτηση όμως για τα θέματα αυτά δεν θα γίνει στο παρόν φόρουμ.
Η άκαμπτη στάση ορισμένων θα οδηγήσει τελικά σε οριστικό κλείδωμα του θέματος.

φιλε δεν εχεις δικιο,ο john78 ειναι απο τα παιδια που βοηθουν με τις γνωσεις του αρκετους και αυτο δειχνει οτι σεβεται τους κανονες του φορουμ,εχω παρακολουθηση αρκετες συζητησεις (ειμαι πολλα χρονια εδω, απο το παλιο φορουμ,απλα βαριεμαι να γραφω) με τετοιο περιεχομενο, και δεν ειδα να σε πειραζει,εμενα μου εσβησες το ποστ αν και δεν εγραψα κατι ξεκαθαρα Γιατι τοση πρεμουρα,κοροιδευομαστε?λιγο πολυ ολοι θελουμε να μαθουμε πριν αγορασουμε για καποιες δυνατοτητες που εχει ενα προιον και επειδη ξερω οτι ειναι πονηρο, νομιζω οτι το εκανα πολυ προσεκτικα.

Απάντηση: Re: Spiderbox 9000HD και 5000SD.

Mαζι με τον δεκτη μπορεις να παρεις και αυτο.
Κοιταξε το αν σε βολευει γι αυτο που θες να κανεις.

Home Plug-Twin Pack

Inculidng:
2 pz iniside + 2 lan cable 1m

High speed data transfer rate up to 200Mbps with Wire-Free feature
Plug-and-Play configuration with push button 'Pair' to connect two adapters without software
128-bit AES Link Encryption with key management to secure power-line communications
Build-in QoS feature to meet the requirement of online gaming & audio/video streaming
Easy Plug-N-Play operation, Use existing electrical wiring
HomePlug AV standard compliant, work with AC input of 100V~240V
Low power consumption <6w
Intelligent channel adaptation maximizes throughput under harsh channel conditions
Built-in QoS, prioritize the data, enabling smooth video streaming and lag-free gaming.
Supports IGMP managed multicast IP transmission, optimizes IPTV streaming
Transmission range up to 200m over household power supply grid.

ρε γιαννη συγνωμη τι ειναι αυτο? πως το ζηταω? το δεκτη λεω να το παρω απο δω

φιλε δεν εχεις δικιο,ο john78 ειναι απο τα παιδια που βοηθουν με τις γνωσεις του αρκετους και αυτο δειχνει οτι σεβεται τους κανονες του φορουμ,εχω παρακολουθηση αρκετες συζητησεις (ειμαι πολλα χρονια εδω, απο το παλιο φορουμ,απλα βαριεμαι να γραφω) με τετοιο περιεχομενο, και δεν ειδα να σε πειραζει,εμενα μου εσβησες το ποστ αν και δεν εγραψα κατι ξεκαθαρα Γιατι τοση πρεμουρα,κοροιδευομαστε?λιγο πολυ ολοι θελουμε να μαθουμε πριν αγορασουμε για καποιες δυνατοτητες που εχει ενα προιον και επειδη ξερω οτι ειναι πονηρο, νομιζω οτι το εκανα πολυ προσεκτικα.
Αν θεωρείς τα περί γκαμα, τιτα και Σκαι Ιταλια σεριγκ προσεγμένη προσέγγιση τότε ποια είναι η απροκάλυπτη συζήτηση?
Εχω ξεκαθαρίσει πολλές φορές ποια είναι τα όρια των συζητήσεων. Και δυστυχώς επαναλαμβάνομαι διαρκώς..
Πάντως με τέτοιο θεματολόγιο οδηγείτε το thread κλείσιμο.
Και για να μη παίζουμε τις κουμπάρες, είναι γνωστό σε πολλούς γιατί προτιμάται ο συγκεκριμένος δέκτης. Στον τομέα αυτό έχω ιδιαίτερη ευαισθησία. Για τους ίδιους λόγους έκλεισε και το θέμα του Teckview.

Αν θεωρείς τα περί γκαμα, τιτα και Σκαι Ιταλια σεριγκ προσεγμένη προσέγγιση τότε ποια είναι η απροκάλυπτη συζήτηση?
Εχω ξεκαθαρίσει πολλές φορές ποια είναι τα όρια των συζητήσεων. Και δυστυχώς επαναλαμβάνομαι διαρκώς..
Πάντως με τέτοιο θεματολόγιο οδηγείτε το thread κλείσιμο.
Και για να μη παίζουμε τις κουμπάρες, είναι γνωστό σε πολλούς γιατί προτιμάται ο συγκεκριμένος δέκτης. Στον τομέα αυτό έχω ιδιαίτερη ευαισθησία. Για τους ίδιους λόγους έκλεισε και το θέμα του Teckview.
δε θελω να ειμαι εγω η αιτια να κλειση το θρεντ,αλωστε ο δεκτης εχει πολλες δυνατοτητες-εικονα, συνεργασια με ταρατσα (disec),με cam oxi mono πονηρες,και ειναι χρησιμο να μεινη ανοιχτο.

Last edited by a moderator:

δε θελω να ειμαι εγω η αιτια να κλειση το θρεντ,αλωστε ο δεκτης εχει πολλες δυνατοτητες-εικονα, συνεργασια με ταρατσα (disec),με cam oxi mono πονηρες,και ειναι χρησιμο να μεινη ανοιχτο.
Δεν με αφορούν οι εκτός Avclub διαφορές σας με πρόσωπα από άλλα φόρουμ. Δεν ασπάζομαι καθόλου τις απόψεις σου περί χουλιγκανισμού διότι κάτι τέτοιο δεν υφίσταται εδώ. Με τον παραπάνω χαρακτηρισμό απαξιώνεις το ρόλο μου ως συντονιστή της κατηγορίας θεωρώντας το χώρο "μπάτε σκύλοι αλέστε" και υποβαθμίζεις τη συμμετοχή όσων συμμετέχουν.
Επίσης να λείπουν οι χαρακτηρισμοί προς άλλα πρόσωπα.

Θα σου ζητήσω να με παραπέμψεις με λινκ - σε προσωπικό μήνυμα - για τις εκδηλώσεις χουλιγκανισμού που αναφέρεις.

(ΔΙΑΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ)

Last edited:

παντος παιδια το alzazeera hd δεν με ικανοποει απο ποιοτητα εικονας σημερα δεν ξερω ποια η αποψη σας οσοι το βλεπετε απο απο εκει το παιχνιδι

Εχουν κάποιο νόημα αυτά τα αποσπάσματα εκτός του να εξάπτουν την φαντασία των υποψηφίων αγοραστών?

Re: Απάντηση: Spiderbox 9000HD και 5000SD.

Εχουν κάποιο νόημα αυτά τα αποσπάσματα εκτός του να εξάπτουν την φαντασία των υποψηφίων αγοραστών?

νομιζω οτι το παραπανω αρχειο εχει να κανει μετο πως εινα η εγγραφη με τον δεκτη και πως η ποιοτητα του αγωνα

δεν νομιζω οτι απευθινετε σε υποψηφιους αγοραστες οπως το θετεις
απλα ειναι δειγματα εγγραφων του δεκτη σε hd καναλια

εγω αν δεν ειχα δεκτη pvr θα με ενδιεφερε παρα πολυ να δω το αποτελεσμα

Last edited:

για την ιστορια να πουμε εδω για τους χρηστες

οτι η εγγραφη γινεται σε .trp και με το προγραμμα h264ts_cutter_v111 το μεταρεπουμε σε .ΤS που παιζει παντου

Απάντηση: Re: Απάντηση: Spiderbox 9000HD και 5000SD.

νομιζω οτι το παραπανω αρχειο εχει να κανει μετο πως εινα η εγγραφη με τον δεκτη και πως η ποιοτητα του αγωνα

δεν νομιζω οτι απευθινετε σε υποψηφιους αγοραστες οπως το θετεις
απλα ειναι δειγματα εγγραφων του δεκτη σε hd καναλια

εγω αν δεν ειχα δεκτη pvr θα με ενδιεφερε παρα πολυ να δω το αποτελεσμα
Θα μπορούσα να συμφωνήσω αν δε συνέβαινε για δεύτερη φορά (δες μήνυμα 555) από άλλο κωδικοποιημένο HD κανάλι, οπότε η εκ νέου παράθεση του είναι φανερό για πιο λόγο γίνεται. Αλλωστε υπάρχουν ελεύθερα κανάλια για τέτοιες βοήθειες.

Εν κατακλείδι:
Η διαφήμιση - προώθηση του δέκτη σταματάει εδώ. Στο εξής θα διαγράφεται κάθε μήνυμα με τέτοιο σκοπό.

Το thread εχει καταντησει μια μα....κια και μιση, AlexT κανεις λες και ο spiderbox σου τρωι το ψωμακι, ειναι σαν να γραφω την λεξη torrent και να μου λες ανεβασες παρανομο υλικο, μπενω σε 10δες forum αυτο το πραγμα δεν υπαρχει, ελπιζω να μην εχεις κανα επαγγελμα μπατσου γιατι οποιος μπενει μπροστα σου θα τον γδερνεις.
Sorry φιλε μου αλλα εισαι υπερβολικα υπερβολικος.

Παίδες δεν έχετε καταλάβετε κάτι εδώ μέσα....

Το AvClub ανήκει σε σωματείο με αρκετά μέλη.

Αν για οποιοδήποτε λόγο μας κάνουν μήνυση για προώθηση παράνομων δραστηριοτήτων δεν θα τρέχετε εσείς, εμείς θα τρέχουμε.

Προστατέψτε τον χώρο που ανταλλάσσετε απόψεις για το χόμπι σας.
Η πλατφόρμα του φόρουμ μας δίνει την δυνατότητα των pm, χρησιμοποιήστε αυτό και αφήστε τον χώρο καθαρό από το οτιδήποτε μπορεί να μας βλάψει.

Αν σε εσάς αρέσει να σκανδαλίζετε, εμάς δεν μας αρέσει καθόλου... σκεφθείτε το.

Έχουμε ένα χόμπι, δεν θα τραβιόμαστε γιατί κάποιοι δεν έχετε την στοιχειώδη γνώση περί κυνηγήματος (η την έχετε αλλά μας γράφετε κανονικά....).

Και κάτι άλλο, υπάρχουν κανονισμός που αποδέχεστε για να γίνετε μέλη.

Τιμήστε τουλάχιστον την υπογραφή που βάζετε, όσα nick names και να αλλάζουμε δεν υπάρχει ανωνυμία στο internet και αυτό το γνωρίζουμε καλά....

Μαζι σου.
Εγω δεν εχω δει καποιον να αναφερει διαδικασια για τροπο σπασιματος ή κλεψιματος, που αυτο θα επρεπε ουσιαστικα να απαγορευετε. Εχουμε καταντησει να φοβομαστε να ρωτησουμε για τις δυνατοτητες του δεκτη.
Ειμαι σιγουρος πως στο thread του dreambox αν υπαρχει η λογικη που υπαρχει εδω θα πρεπει να σβηστουν ολα τα μηνυματα.
Τελος παντων γιατι χαλαμε ακομα ποιο πολυ το θεμα και εννοειτε οτι δεν θελω να κλειδωθει.

Κάνεις ένα λάθος που το κάνει και ο Γιάννης συνέχεια. Έχω ξεψαχνίσει τα νήματα του Dream και δεν έχω βρει κάτι από αυτά που λες....

Και στα υπόψη ότι είμαι αντι-Dream όπως και αντι-γκολφάκιας !!!!:D

Με τον Alex έχουμε τσακωθεί ουκ ολίγες φορές, δεν τα έχετε δει γιατί είσαστε νέοι σε αυτό το φόρουμ (και ειδικότερα γιατί αν θα τσακωθώ με κάποιον το κάνω μέσω pm).

Στο θέμα όμως της διαχείρισης είμαι μαζί του, δεν έχει αδικήσει κανένα, δεν μπανάρει χωρίς σοβαρότατο λόγω και γενικώς φροντίζει να εξαντλεί την υπομονή του.....

Το νήμα του tecview έκλεισε μετά και από δική μου παράκληση γιατί κάποιοι δεν έβαζαν μυαλό και το παραξήλωσαν.....

φιλε αfam νομιζω οτι το θεματα στο forum οχι μονο αυτο αλλα και αλλα βρισκοντε σε παρα πολυ καλο επιπεδο

αν δεν εβγαινε ο συντονιστης της κατηγοριας να πει πως βλεπετε το καναλι
θα γινοντουσαν ολα αυτα

ξερει αυτος η εσυ εαν εγω ειμαι συνδρομιτης της επισιμης καρτας τοu aljazeera η οποιο μελος ανεβασει ενα αποσπασμα εγγραφης

με ποιο δικαιομα λεει αυτα τα πραγματα

επισις εαν υπαρχει σωματειο βγαλτε το caς interfase απο το μπανερακι (η μηπως εαν ανοιχτει ενα θεμα με αυτο θα την πληρωσει καποιος που θα το δει και θα πει ρε παιδια τι κανει αυτο)

γιατι αυτα προκαλουν φιλε μου τον χωρο πρεπει πρωτα να τον εχετε καθαρο εσεις που ειστε συντονιστες και μετα τα μελη

δεν στα λεω για να τσακοθουμε ουτε με εσενα αλλα ουτε με κανεναν

απλα την αποψη μου λεω