@john78
Αντί να απαντάς σε ερωτήσεις με παράνομο περιεχόμενο θα έπρεπε να αποτρέπεις τα μέλη από την υποβολή τους.
Η συμπεριφορά σου δείχνει για άλλη μια φορά ότι δεν έχεις σκοπό να σεβαστείς τους κανόνες του χώρου που σε φιλοξενεί.
Ακόμα,
οι κάτοχοι ή οι υποψήφιοι αγοραστές, μπορεί να ενδιαφέρεστε ή να ανησυχείτε σφόδρα για τις ..υπερφυσικές δυνατότητες του δέκτη, συζήτηση όμως για τα θέματα αυτά δεν θα γίνει στο παρόν φόρουμ.
Η άκαμπτη στάση ορισμένων θα οδηγήσει τελικά σε οριστικό κλείδωμα του θέματος.
Mαζι με τον δεκτη μπορεις να παρεις και αυτο.
Κοιταξε το αν σε βολευει γι αυτο που θες να κανεις.
Home Plug-Twin Pack
Inculidng:
2 pz iniside + 2 lan cable 1m
High speed data transfer rate up to 200Mbps with Wire-Free feature
Plug-and-Play configuration with push button 'Pair' to connect two adapters without software
128-bit AES Link Encryption with key management to secure power-line communications
Build-in QoS feature to meet the requirement of online gaming & audio/video streaming
Easy Plug-N-Play operation, Use existing electrical wiring
HomePlug AV standard compliant, work with AC input of 100V~240V
Low power consumption <6w
Intelligent channel adaptation maximizes throughput under harsh channel conditions
Built-in QoS, prioritize the data, enabling smooth video streaming and lag-free gaming.
Supports IGMP managed multicast IP transmission, optimizes IPTV streaming
Transmission range up to 200m over household power supply grid.
Αν θεωρείς τα περί γκαμα, τιτα και Σκαι Ιταλια σεριγκ προσεγμένη προσέγγιση τότε ποια είναι η απροκάλυπτη συζήτηση?φιλε δεν εχεις δικιο,ο john78 ειναι απο τα παιδια που βοηθουν με τις γνωσεις του αρκετους και αυτο δειχνει οτι σεβεται τους κανονες του φορουμ,εχω παρακολουθηση αρκετες συζητησεις (ειμαι πολλα χρονια εδω, απο το παλιο φορουμ,απλα βαριεμαι να γραφω) με τετοιο περιεχομενο, και δεν ειδα να σε πειραζει,εμενα μου εσβησες το ποστ αν και δεν εγραψα κατι ξεκαθαρα Γιατι τοση πρεμουρα,κοροιδευομαστε?λιγο πολυ ολοι θελουμε να μαθουμε πριν αγορασουμε για καποιες δυνατοτητες που εχει ενα προιον και επειδη ξερω οτι ειναι πονηρο, νομιζω οτι το εκανα πολυ προσεκτικα.
δε θελω να ειμαι εγω η αιτια να κλειση το θρεντ,αλωστε ο δεκτης εχει πολλες δυνατοτητες-εικονα, συνεργασια με ταρατσα (disec),με cam oxi mono πονηρες,και ειναι χρησιμο να μεινη ανοιχτο.Αν θεωρείς τα περί γκαμα, τιτα και Σκαι Ιταλια σεριγκ προσεγμένη προσέγγιση τότε ποια είναι η απροκάλυπτη συζήτηση?
Εχω ξεκαθαρίσει πολλές φορές ποια είναι τα όρια των συζητήσεων. Και δυστυχώς επαναλαμβάνομαι διαρκώς..
Πάντως με τέτοιο θεματολόγιο οδηγείτε το thread κλείσιμο.
Και για να μη παίζουμε τις κουμπάρες, είναι γνωστό σε πολλούς γιατί προτιμάται ο συγκεκριμένος δέκτης. Στον τομέα αυτό έχω ιδιαίτερη ευαισθησία. Για τους ίδιους λόγους έκλεισε και το θέμα του Teckview.
Δεν με αφορούν οι εκτός Avclub διαφορές σας με πρόσωπα από άλλα φόρουμ. Δεν ασπάζομαι καθόλου τις απόψεις σου περί χουλιγκανισμού διότι κάτι τέτοιο δεν υφίσταται εδώ. Με τον παραπάνω χαρακτηρισμό απαξιώνεις το ρόλο μου ως συντονιστή της κατηγορίας θεωρώντας το χώρο "μπάτε σκύλοι αλέστε" και υποβαθμίζεις τη συμμετοχή όσων συμμετέχουν.δε θελω να ειμαι εγω η αιτια να κλειση το θρεντ,αλωστε ο δεκτης εχει πολλες δυνατοτητες-εικονα, συνεργασια με ταρατσα (disec),με cam oxi mono πονηρες,και ειναι χρησιμο να μεινη ανοιχτο.
Εχουν κάποιο νόημα αυτά τα αποσπάσματα εκτός του να εξάπτουν την φαντασία των υποψηφίων αγοραστών?
Θα μπορούσα να συμφωνήσω αν δε συνέβαινε για δεύτερη φορά (δες μήνυμα 555) από άλλο κωδικοποιημένο HD κανάλι, οπότε η εκ νέου παράθεση του είναι φανερό για πιο λόγο γίνεται. Αλλωστε υπάρχουν ελεύθερα κανάλια για τέτοιες βοήθειες.νομιζω οτι το παραπανω αρχειο εχει να κανει μετο πως εινα η εγγραφη με τον δεκτη και πως η ποιοτητα του αγωνα
δεν νομιζω οτι απευθινετε σε υποψηφιους αγοραστες οπως το θετεις
απλα ειναι δειγματα εγγραφων του δεκτη σε hd καναλια
εγω αν δεν ειχα δεκτη pvr θα με ενδιεφερε παρα πολυ να δω το αποτελεσμα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.