Δέκτες Spiderbox (HD 9000, HD Combo, SD 5000)

Re: Spiderbox 9000HD και 5000SD.

Δηλαδή θες να πεις ότι το cas είναι παράνομο, πωλείται παράνομα ???????

Μάλλον πλάκα κάνεις....

Οτιδήποτε παράνομο παίρνει δρόμο, αυτό είναι κανόνας....

Δηλαδή θες να πεις ότι το cas είναι παράνομο, πωλείται παράνομα ???????

Μάλλον πλάκα κάνεις....

Οτιδήποτε παράνομο παίρνει δρόμο, αυτό είναι κανόνας....

α δεν ειναι μαλιστα

οκ θα ανοιξω Thread απο σαββατοκυριακο Thanks

α δεν ειναι μαλιστα

οκ θα ανοιξω Thread απο σαββατοκυριακο Thanks

Αν μπορείς να το κάνεις μέσα, μαζί σου.

Αρκεί να μείνεις στις νόμιμες λειτουργίες του.... :D

Απάντηση: Spiderbox 9000HD και 5000SD.

καλα μιλαμε σοβαρα που ξερεται οτι το αποσμασμα το διλεπτο δεν ηταν απο νομιμη καρτα. και ναι και το cas παρανομο ειναι αφου φορτωνη καρτες, επειδη βαζει για εκπαιδευτικους λογους? να γραφωμαι και εμεις το λοιπον οταν ρωταμε για το δεκτη οτι ρωταμε για εκπαιδευτικους λογους αυστηρα και μονο ,να κοροιδευομαστε μεταξυ μας δηλαδη.

Όταν καταλάβεις τι λέμε και πως το λέμε τα ξαναλέμε.

Καμία συσκευή που πωλείται δεν είναι παράνομη, παράνομα είναι τα μη επίσημα λογισμικά που κυκλοφορούν.....

Επειδή όλοι καταλαβαίνετε γιατί μιλάμε, θα ζητήσω για τελευταία φορά να μείνετε στις τεχνικές και λειτουργικές δυνατότητες του δέκτη.

Αφήστε κατά μέρος τις "έξτρα δυνατότητες" γιατί είναι αντίθετες με τους κανόνες λειτουργίας του Avclub.
Αυτά που κάνει ο δέκτης τα κάνουν και πάρα πολλοί άλλοι, κανένας όμως δε βγαίνει να το διαλαλήσει εδώ.
Αν θέλετε να κάνετε παράνομη χρήση των συσκευών σας, καλώς να το κάνετε στο σπίτι σας, αλλά θα το κρατήσετε για τον εαυτό σας.
Οι συσκευές από μόνες τους δεν είναι παράνομες, άλλως δε θα επιτρεπόταν η κυκλοφορία τους.

Ενα θέμα του Teckview που έκλεισε και ένα υποψήφιο αυτό.

Μη παίζουμε τις κουμπάρες με φωτογραφίες και βιντεο από συνδρομητικά κανάλια και δήθεν αναφορές σε ξένα συνδρομητικά πακέτα (βλέπε Thor) αλλά και με υποδείξεις για σεταρίσματα emu με προφανή σκοπό. Επίσης είμαι αντίθετος και στην άμεση ή έμμεση εμπορική προβολή του δέκτη μέσω των παραπάνω και όχι μόνο.

Εξηγήσεις δόθηκαν και συζήτηση τελειώνει εδώ.

Βρε συ Αλεx με αυτά που γράφεις ώρες ώρες!!!

Δεν έχει γράψει κανένα παιδί εδώ στο thread για παράνομες δυνατότητες
Αν θέλεις μόνο εγώ ανέβασα κάτι κλαδιά μερικές φορές εδώ στο forum και αυτά από άλλο forum τα βρήκα
Δεν φτάνει που εξελίσσετε το forum με video και όμορφες εικόνες μας την λες και από πάνω
Έχεις πει χίλιες φορές θα κλίσεις το θέμα μετά τι θα κάνουμε εμείς που έχουμε τον δέκτη??μας διώχνεις
Όπως βλέπεις πολλά παιδιά αγοράζουν τον δέκτη και γενικά όλο και περισσότεροι γινόμαστε
Εμένα βάλε με στην άκρη αυτά τα παιδιά που αγόρασαν τον δέκτη ποιος θα τα βοηθήσει να τον αναβαθμίσουν η ακόμα αν πάθει κάτι ο δέκτης τους τι πρέπει να κάνουν και χίλια δυο θέματα(εσύ έχεις τον vu ο οποιος είναι σαν dreambox σου θιμιζω τι εγινε στην Κυπρο με τετοιους δεκτες άρα δεν μπορείς να βοηθήσεις για αυτόν τον δέκτη)
Άλλοι δεν γνωρίζουν να διαβάσουν και αγγλικά
Σε γενικές γραμμές το Thread προσφέρει ασύλητο έργο για τους χρήστες και όλα αυτά τα παιδιά ανεβάζουν και το forum
Άμα δεν μας θες κλείδωσε το θέμα η αν θες δώσε μας Κανά 2 χρόνια παράταση όπως έκανες και με τον tecview

Επειδη ειπωθηκαν ακυρα πραγματα ,να ενημερωσω οτι τα τεστ,εγιναν με κανονικες καρτες.Οποιος παρατηρησε καλα την εικονα

post no.554

http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=50886&page=56

θα ειδε οτι εγραφε card --> irdeto.
Aν καποιος επιθυμει,υπο προυποθεσεις, μπορουν να γινουν γνωστα τα serial number των καρτων αλλα και το μαγαζι που μου τις δανεισε.

Ισως αυτοι που γραφουν περι παρανομιας, ισως γραφουν λογω κεκτημενης ταχυτητητας συγχεοντας την δικια τους παρακολουθηση με Dreambox και το cccam τους.

Τελος ,ειναι λιγο ασχημο να προσβαλλουν καποιοι , μελη του φορουμ και να τους κανουν να αισθανονται ασχημα και οτι ειναι υπευθυνοι για κλεισιμο thread ,και ' τρεξιματα ' των υπευθυνων του φορουμ, οταν υπαρχουν πολλα ποστ χειροτερης μορφης απο τους ιδιους.

http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=57163

'' θα βρείτε δοκιμές στα πιο hot προϊόντα της ελληνικής αγοράς, όπως την νέα κάρτα Omnia, που κατέρριψε το κάστρο του Viaccess και έφερε τα κανάλια του στην τηλεοπτική μας οθόνη ''

Και αυτοι 'παρανομοι' ειναι ?
Και αν ναι, γιατι γινεται αναδημοσιευση του αρθρου απο εσας ?

Εχεται σε ολα τα καναλια της nova info? Eγω στα περισσοτερα οχι, κατι εχω κανει λαθος?
Μπορουμε κατα την διαρκεια του zapping να πεταξουμε ενα καναλι στα αγαπημενα χωρις να παμε στο channel manager? Aν δεν υπαρχει ειναι κατι που πρεπει να προστεθει οπως δηποτε. Το οτι ο δεκτης μου ζεστενετε να φοβαμαι?

Εχεται σε ολα τα καναλια της nova info? Eγω στα περισσοτερα οχι, κατι εχω κανει λαθος?
Μπορουμε κατα την διαρκεια του zapping να πεταξουμε ενα καναλι στα αγαπημενα χωρις να παμε στο channel manager? Aν δεν υπαρχει ειναι κατι που πρεπει να προστεθει οπως δηποτε. Το οτι ο δεκτης μου ζεστενετε να φοβαμαι?
Ο δέκτης δεν ζεσταίνετε σχεδόν καθόλου αν θυμάμαι καλά είχες πει ότι δεν αερίζετε καθόλου εκεί που το έχεις δοκίμασε να έχεις ανοιχτή την πόρτα στο σύνθετο και ξαναέλα στο θέμα
Μόνο από channel manager φτιάχνεις λίστες αλλά συμφωνώ σε αυτό που λες ότι πρέπει να μπει μια επιλογή να πηγαίνουμε ποιο γρήγορα στις λίστες και θα το προωθήσω αν γίνετε να φτιαχτεί
Info θα το δω το βράδυ με προσοχή

Το ξερω οτι δεν ζεστενετε γι αυτο ανησυχω, μηπως ειναι οντως κρυος σε σχεση με αλλους δεκτες? γιατι εγω δεν ειχα ποτε παλι δεκτη, δεν ξερω και πως να προσδιορισω την θερμοκρασια για να καταλαβεις, παντως εχει την ιδια θερμοκρασια σχεδον με εναν ενισχυτη που εχω 24 ωρες ανοικτο.
Θα ανεβασω μια φωτο να δειτε που τον εχω.

Απάντηση: Re: Spiderbox 9000HD και 5000SD.

Τελος ,ειναι λιγο ασχημο να προσβαλλουν καποιοι , μελη του φορουμ και να τους κανουν να αισθανονται ασχημα και οτι ειναι υπευθυνοι για κλεισιμο thread ,και ' τρεξιματα ' των υπευθυνων του φορουμ, οταν υπαρχουν πολλα ποστ χειροτερης μορφης απο τους ιδιους.

http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=57163

'' θα βρείτε δοκιμές στα πιο hot προϊόντα της ελληνικής αγοράς, όπως την νέα κάρτα Omnia, που κατέρριψε το κάστρο του Viaccess και έφερε τα κανάλια του στην τηλεοπτική μας οθόνη ''

Και αυτοι 'παρανομοι' ειναι ?
Και αν ναι, γιατι γινεται αναδημοσιευση του αρθρου απο εσας ?
John, το πνεύμα στην Ακαδημία Αθηνών, όχι εδώ.
Εξυπηρετείς συγκεκριμένα συμφέροντα και ενεργείς με συγκεκριμένο σκοπό.
Απλά κάνε με να αλλάξω γνώμη.. Δηλαδή, συμπεριφέρσου σαν απλός χρήστης και όχι σαν dealer. Επίσης τις πονηριές με τα παράνομα θα τις αφήσεις στην άκρη. Αυτά.

Και προς όλους. Αν θεωρείτε βοήθεια το πως θα σας ανοίξει κάποιος τα μάτια για να παρακολουθείτε "τσάμπα" συνδρομητικές υπηρεσίες, τότε είστε σε λάθος φόρουμ.
Και επειδή ο John έχει περίσσιο θράσος, θα μας εξηγήσει δημόσια τι είναι το "gift" που παρέχεται δωρεάν για ένα έτος και στη συνέχεια το thread θα το φάει το μαύρο σκοτάδι.. (ίσως να μας πει και πόσο θα κοστίζει ..η ανανέωση)

εγω λεω παιδια να το κλειδωσει το θεμα να υσιχασουμε

λυπαμε που το λεω αλλα δεν εχει νοημα

teo, εγώ λέω να μείνεις απέξω από αυτό..
Καλώς ή κακώς εγώ συντονίζω εδώ και για αυτό φέρω τις δικές μου ευθύνες.
Οταν ζητάω να σταματήσουν κάποια πράγματα τα οποία θεωρώ ότι είναι εκτός ορίων, η έκκληση μου θέλω να γίνεται σεβαστή. Τέλος.

Re: Απάντηση: Re: Spiderbox 9000HD και 5000SD.

Απλά κάνε με να αλλάξω γνώμη.. Δηλαδή, συμπεριφέρσου σαν απλός χρήστης και όχι σαν dealer. Επίσης τις πονηριές με τα παράνομα θα τις αφήσεις στην άκρη. Αυτά.

Και προς όλους. Αν θεωρείτε βοήθεια το πως θα σας ανοίξει κάποιος τα μάτια για να παρακολουθείτε "τσάμπα" συνδρομητικές υπηρεσίες, τότε είστε σε λάθος φόρουμ.
Και επειδή ο John έχει περίσσιο θράσος, θα μας εξηγήσει δημόσια τι είναι το "gift" που παρέχεται δωρεάν για ένα έτος και στη συνέχεια το thread θα το φάει το μαύρο σκοτάδι.. (ίσως να μας πει και πόσο θα κοστίζει ..η ανανέωση)

Εγω λεω ,στο σωματειο που θα μαζευτειτε, να δηλωσεις την παραιτηση σου απο Διαχειριστης της κατηγοριας.
Δεν νομιζω οτι τα 'χεις καταφερει.
Εχεις συγκεκριμενες συμπαθειες ,οπως και αντιπαθειες.
Εχεις διχασει τα μελη του φορουμ και αλλα πολλα....

Re: Απάντηση: Re: Spiderbox 9000HD και 5000SD.

Εγω λεω ,στο σωματειο που θα μαζευτειτε, να δηλωσεις την παραιτηση σου απο Διαχειριστης της κατηγοριας.
Δεν νομιζω οτι τα 'χεις καταφερει.
Εχεις συγκεκριμενες συμπαθειες ,οπως και αντιπαθειες.
Εχεις διχασει τα μελη του φορουμ και αλλα πολλα.

ρε φιλε ελεος δηλαδη το να ζητησωμε να περασουμε μια αναβαθμιση στο δεκτη, που δε τον ξερωμε, και εχουν την ευχαριστηση να μας πουν τα παιδια ειναι κακο?πρεπει και καλα να ειναι για κατι παρανομο?

@john 78

χωρις να θελω να σε προκαλεσω η να σε προσβαλω αλλα νομιζω οτι ολα τα forums εχουν κανονες αλλα λιγους αλλα πολλους καλους η κακους ομως οταν γινεσαι μελος τους πρεπει να τους σεβεσαι. Aκομα και το alsat οπου εισαι mod η κατι τετοιο εχει κανονες που απογορευουν τις συζητησεις για το sky uk, μπορεις να μου πεις τι θα παθω αν μπω και γραψω οτι ο spiderbox προσφερει gifts που αφορουν το sky uk?
Aυτα τα λιγα χωρις οπως σου ειπα χωρις να θελω να σε κοντραρω η να σε προσβαλω, στο κατω-κατω της γραφης υπαρχουν και τα pm οπου μπορεις να πεις οτι θελεις σε καποιον χωρις ομως να φερνεις σε δυσκολη θεση to forum και τα στελεχη του

Mε εκτίμησή γιατι πραγματικα εισαι ατομο που γνωριζει πολλα και μπορεις να βοηθησεις το καθε forum

nakata