Δέκτες Spiderbox (HD 9000, HD Combo, SD 5000)

Re: Spiderbox 9000HD και 5000SD.

Αν χρειάζεται ενεργοποίηση , χλωμό το κόβω να γίνει σε UCAS..
Οπότε η κάρτα με το τσιπ επάνω μέσα στη μοντουλα και στον δεκτη...

Ευχαριστώ για την βοήθεια, ετσι οπως τα λές .... εγινε ενεργοποίηση στην μοντούλα .... υστερα από 2 ωρες περίπου, δοκίμασα και στο UCAS (με το τσιπάκι προς τα κάτω) το άφησα 1 νύχτα σε σταθμό ORF1 HD αλλά δεν έγινε τίποτα !!!! καποιος έλεγε να το βάλω με το τσιπάκι να κοιτάει προς τα επάνω ..... ποιό ειναι το σωστό ;;;

Δεν θυμάμαι που, αλλά κάπου βρήκα στοιχεία για το BBCi που έλεγε:

Tα PID -- SID VPID ΑudioPid
BBCi 1 6880 5000 5001 έως 5006
BBCi 2 6881 5100 5101-5002
BBCi 3 6882 5200 5201-5002
BBCi 4 6883 5300 5301-5002
BBCi 5 6884 5400 5401-5402
BBCi 6 6885 5500 5501-5502-5503-5504
BBCi 7 6886 5600 5601-5602
Αυτά είναι τα 7 κανάλια, περνάς τις πληροφορίες με το χέρι

Πως λοιπόν μπορούμε να περάσουμε χειροκίνητα αυτά τα στοιχεία στον Spiderbox 9000HD ;;;;;;

Ειναι εφικτή η λήψη του BBCi στην Αθήνα (Νοτια προάστια) με πιάτο 120χ140 σταθερό πιάτο (κέντρο 28.5*Ε & παράκεντρο 19,2*Ε με lnb Darkgoald 0,1db) ;;;;;

Τι πρόγραμμα παίζει το BBCi ;;;;;

Ευχαριστώ για την βοήθεια, ετσι οπως τα λές .... εγινε ενεργοποίηση στην μοντούλα .... υστερα από 2 ωρες περίπου, δοκίμασα και στο UCAS (με το τσιπάκι προς τα κάτω) το άφησα 1 νύχτα σε σταθμό ORF1 HD αλλά δεν έγινε τίποτα !!!! καποιος έλεγε να το βάλω με το τσιπάκι να κοιτάει προς τα επάνω ..... ποιό ειναι το σωστό ;;;

Στον spider, για το ucas το τσιπάκι θέλει προς τα κάτω (σωστά το έβαλες)...

Απάντηση: Spiderbox 9000HD και 5000SD.

Στo Ucas προς τα κάτω θα κοιτάει το τσιπάκι της κάρτας.
Στο module προς τα πάνω αντίστοιχα.

Τα bbc streams αν δεν υπάρχει η συχνότητα στην βάση δεδομένων του δέκτη την προσθέτεις χειροκίνητα και την σκανάρεις,αν δεν στα βγάλει σημαίνει πως δεν τα πιάνεις !
ASTRA 2A/2D
12441
κάθετα 13v
dvb-s qpsk

τσέκαρε αν σου βγάζει σήμα, αν και δεν θυμάμαι είμαι σίγουρος πως η συχνότητα είναι μέσα στην βάση δεδομένων του δέκτη.
Με το μέγεθος του πιάτου σου σίγουρα το πιάνεις.
Παίζουν f1, motogp , αρκετά αθλητικά: snooker,rugby συναυλίες κι άλλα.

ΒΟΗΘΕΙΑ .....

Εκανα μιά μακακία και ζητώ την βοηθειά σας.

Πήγα MENU -> Options -> Control Panel

και κατά λάθος πήγα και άλλαξα το RGB/YUV (είχα HDMI/YbsYr και το έκανα κάτι άλλο και εξαφανίστηκε η εικόνα από την τηλεόραση μου !!!!!!).

Προσπάθησα να το διορθώσω πηγαίνοντας στα τυφλά (χωρις εικόνα στην TV, απλα με τα κουμπιά του τηλεκοντρόλ) στο MENU -> Options -> Control Panel για να αλλάξει πάλι σε HDMI/YbsYr αλλά ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ !!!!!

ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΗΝ Τηλεοραση, και ετσι δεν μπορω να κάνω καμία διόρθωση.

Υπάρχει τρόπος να το διορθώσω ;;;;;;; ΠΩΣ ;;;;;

ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ αλλά δεν ξέρω κάποιον άλλο τρόπο για να ζητήσω βοήθεια.

Σύνδεσε ένα scart πάνω στο δέκτη και φτιάξτο....

ΒΟΗΘΕΙΑ .....

Εκανα μιά μακακία και ζητώ την βοηθειά σας.

Πήγα MENU -> Options -> Control Panel

και κατά λάθος πήγα και άλλαξα το RGB/YUV (είχα HDMI/YbsYr και το έκανα κάτι άλλο και εξαφανίστηκε η εικόνα από την τηλεόραση μου !!!!!!).

Προσπάθησα να το διορθώσω πηγαίνοντας στα τυφλά (χωρις εικόνα στην TV, απλα με τα κουμπιά του τηλεκοντρόλ) στο MENU -> Options -> Control Panel για να αλλάξει πάλι σε HDMI/YbsYr αλλά ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ !!!!!

ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΗΝ Τηλεοραση, και ετσι δεν μπορω να κάνω καμία διόρθωση.

Υπάρχει τρόπος να το διορθώσω ;;;;;;; ΠΩΣ ;;;;;

ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ αλλά δεν ξέρω κάποιον άλλο τρόπο για να ζητήσω βοήθεια.

με scart δοκιμασες?
edit:μαζι γραφαμε αντωνη

Οπως τα ειπατε ......

Το πρόβλημα λύθηκε με την συνδεση το scart καλώδιο ..... οπότε ειδα εικόνα στην τηλεόραση και το επανέφερα σε HDMI/YbsYr.

Ευχαριστώ δημόσια τους leo06, Afam, johnny78 γιαυτη και άλλες παρα παρα πολλες πολλες βοήθειες που μας εχετε δωσει.

D A R K M A N I A V 2 Gift Patch SpiderBox 9000 HD.

D A R K M A N I A V 2

This Version is Master -Server for Spiderbox...
After download it, please go Key Edit menu - > “reset Data “ First please..

> - Newcamd sever adding (mainmenu->network->newcamd setup - > put the "port" / "user setup" rebooting
> - Implementation of a boxkey entry for the cardreader. Hex code entry enabled.
> - In channel manager, the right hand side window is now transparent between the channel name and the satellite name
> - Info button x 2 shows Newcamd/NuevoXstream/Cardreader information similar to that already on cccamd.
> - "Remove" a channel when on a favourites list in channel manager removes it from the favourites list, but does not delete it from the satellite.
Removing while in satellite view on channel manager removes the channel entirely from the receiver.
> - In detail channel view, pressing the sat button shows the names and positions of the satellites
> - Menu-Installation-Manual Scan initial sat selection changed

The Credit goes all ways to Spider Team - Alsat Team
Enjoy.

Thanks To to all Involve Anrakh,Boxer26,Magic and others.
DARKMAN
Εδω

Μπραβο στα παιδια για την καταπληκτικη δουλεια που κανουν.

D A R K M A N I A V 2 Gift Patch SpiderBox9000 HD

Ο σωστός τρόπος για να περάσουμε αυτό το λογισμικό ειναι :

Κατεβαζουμε το αρχειο

το κανουμε unrar

το βαζουμε σε ενα usb stick, και το usb stick το βάζουμε στον δέκτη.

Απο τον δεκτη, παμε Menu-Accessory-USB ,βρισκουμε το αρχειο και παταμε οκ στην πρωτη επιλογη sw upgrade. Περιμενουμε να τελειωσει και κανει επανεκκινηση.

Μετά παμε στο menu-accessory-key edit-reset key data-exit-restart

Μετά menu-accessory-key edit-add (κιτρινο κουμπί) και επιλέγουμε ενα καινούργιο softcam.key (που υπάρχει σε διάφορα φορουμ και ειδικά στο φόρουμ του SpiderBox9000 HD). (αυτή η διαδικαδία βάζει νέα στοιχεία (κουφετάκια) στον SpiderBox9000 HD).

Επανεκκίνηση και είμαστε έτοιμοι........

Καλές Θεάσεις, καλοί πειραματισμοί ......

Με αφορμή τις ερωτήσεις συμφορουμητών (πάλι καλά που τα κατάφερα και το έγραψα !!!) σχετικά με σοφτκαμ, θα ήθελα και εγώ να μάθω από τους ειδικούς μερικά ακόμη πράγματα, οπως :

1. Υπάρχουν διάφορα σοφτκαμ που κυκλοφορουν σε φορουμ, μπορούμε να πάρουμε οποιοδήποτε (εννοείται φρέσκο) και να το βάλουμε στον Spiderbox ;;;; Η μήπως το σοφτκαμ του Spiderbox εχει κάποια ειδική μορφή (φόρματ) ;;;;;;

2. Ειναι καλύτερα να αφαιρέσουμε στοιχεία που αφορούν δορυφόρους στους οποίους τα δικά μας πιάτα δεν κοιτάνε για να κάνουμε μικρότερο το μέγεθος του αρχείου του σοφτκαμ και να φορτώνει πιο γρήγορα ;;;;;

Ελπίζω να μην σας κούρασα ...........

Last edited by a moderator:

Έχω την εντύπωση ότι έχεις ήδη πάρει την απάντηση στο φόρουμ του δέκτη, αν κάνω λάθος να μου το πεις !!!!

Για λόγους που άπτονται της νομιμότητας, διεγράφησαν οι ερωτήσεις 3 και 4 απο το post του φίλου alambi.
Αφορούν "δραστηριότητες" του δέκτη που παραπέμπουν ευθέως σε άλλες καταστάσεις. Μέχρι και διαφήμιση θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν, χωρίς να είμαι κακόβουλος ή καχύποπτος.

Θα παρακαλέσω να μείνουμε στις "κανονικές" λειτουργίες του δέκτη.

Μην επανερχόμαστε κάθε τρείς και λίγο στα ίδια και τα ίδια, καταντάει κουραστικό.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την κατανόηση και συμμόρφωση

Φίλιππος

Με αφορμή τις ερωτήσεις συμφορουμητών (πάλι καλά που τα κατάφερα και το έγραψα !!!) σχετικά με σοφτκαμ, θα ήθελα και εγώ να μάθω από τους ειδικούς μερικά ακόμη πράγματα, οπως :

1. Υπάρχουν διάφορα σοφτκαμ που κυκλοφορουν σε φορουμ, μπορούμε να πάρουμε οποιοδήποτε (εννοείται φρέσκο) και να το βάλουμε στον Spiderbox ;;;; Η μήπως το σοφτκαμ του Spiderbox εχει κάποια ειδική μορφή (φόρματ) ;;;;;;

Καλύτερα βάζε του spider...

2. Ειναι καλύτερα να αφαιρέσουμε στοιχεία που αφορούν δορυφόρους στους οποίους τα δικά μας πιάτα δεν κοιτάνε για να κάνουμε μικρότερο το μέγεθος του αρχείου του σοφτκαμ και να φορτώνει πιο γρήγορα ;;;;;

Ελπίζω να μην σας κούρασα ...........

Δεν χρειάζεται να αφαιρέσεις τίποτα, η διαδικασία κρατάει 1 sec...

Για λόγους που άπτονται της νομιμότητας, διεγράφησαν οι ερωτήσεις 3 και 4 απο το post του φίλου alambi.
Αφορούν "δραστηριότητες" του δέκτη που παραπέμπουν ευθέως σε άλλες καταστάσεις. Μέχρι και διαφήμιση θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν, χωρίς να είμαι κακόβουλος ή καχύποπτος.

Θα παρακαλέσω να μείνουμε στις "κανονικές" λειτουργίες του δέκτη.

Μην επανερχόμαστε κάθε τρείς και λίγο στα ίδια και τα ίδια, καταντάει κουραστικό.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την κατανόηση και συμμόρφωση

Φίλιππος

Δεν υπήρχε κακή πρόθεση. Μήνυμα ελήφθη και ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΕΙΦΘΕΙ ......

Καλησπέρα στο φορουμ.....νέος εδώ με νέο δέκτη αφού ο tecview έχει χάσει πλέον από την ''αίγλη'' του......διάδοχος ο spiderbox αλλά αμέσως άρχισαν τα ζόρια......έχω ένα torrodial πιάτο με διακόπτη 1/8.....για αρχή δεν μπορώ να αποθηέυσω τις θέσεις των lnb για καθε δορυφόρο....σε ποιά επιλογή στο installation πρέπει να πάω.....

ευχαριστώ προκαταβολικά, Στάθης....