Δέκτες Spiderbox (HD 9000, HD Combo, SD 5000)

Απάντηση: Re: Spiderbox 9000HD και 5000SD.

εχουμε τον ιδιο 9000hd combo
Eυχαριστώ φίλε για την απάντηση.
Τώρα είδα ότι τον έχεις και στην υπογραφή σου.

Σε 1,20 πιάτο έχεις 16 lnb ;
Είσαι ευχαριστημένος με τα inverto multiconnect,εγώ έχω ένα και παρατήρησα ότι πέφτει η απόδοση του κάθρτα όταν χαλάσει λίγο ο καιρός.

Re: Απάντηση: Re: Spiderbox 9000HD και 5000SD.

Eυχαριστώ φίλε για την απάντηση.
Τώρα είδα ότι τον έχεις και στην υπογραφή σου.

Σε 1,20 πιάτο έχεις 16 lnb ;
Είσαι ευχαριστημένος με τα inverto multiconnect,εγώ έχω ένα και παρατήρησα ότι πέφτει η απόδοση του κάθρτα όταν χαλάσει λίγο ο καιρός.
καλησπερα,ακριβως αυτο παθαινω,ειμαι νεος στα δορυφορικα και το εχω στησει μονος,τωρα ειμαι στην αναζητηση κινητου γιατι αυτο που εχω δεν ειναι polar mount,εχω βρει ενα 1,40 http://www.elektronik.gr/eshop/inde...ducts_id=201&zenid=0460htfe5qmeivlh9473hn64u6 και θελω actuator and positioner και τι αλλα υλικα χρειαζομαι αν μπορεις να μου πεις,και εαν μπορω να το στησω μονος 'η χρειαζομαι τεχνικο,οποια βοηθεια καλοδεχουμενη και για το υπαρχον,

Απάντηση: Spiderbox 9000HD και 5000SD.

Για κεραίες μεγάλες ,πάνω από 1,20 ,και βαριές χρειάζεσαι :polar mount,actuator , positioner και καλώδιο από το positioner μέχρι το actuator.
Εγώ πιο παλιά είχα μια Mabo 1,25x1,40 που την έκανα την εγκατάσταση της κινητής μόνος μου.
Και την μεγάλη που έχω την έκανα μόνος μου,αυτή όμως με παίδεψε πάρα πολύ.
Γίνεται χρειάζεται να πιάνουν τα χέρια σου και κάποιες γνώσεις για το πως δουλεύει το κινητό πιάτο.

SPIDERBOX 9000HD , ξαφνικός θάνατος

Γειά σας
Είμαι κάτοχος ενός Spiderbox 9000HD από το Μαιο και μέχρι χθες ήμουν πολύ ευχαριστημένος. Κορυφαία ποιότητα εικόνας και στα SD κανάλια σε 32 LG (σαν hd), αλλά και στα hd στον προβολέα Εpson 1080hd. Τέλεια εικόνα, τέλοιο pvr, όλα άψογα.
Ξαφνικά χθές κόμπλαρε και χαμήλωσε η φωτεινότητα των ενδείξεων στο δεκτη . Τον έκλεισα από τον διακόπτη πίσω να κάνει reboot και τον ξανάνοιξα, αλλά δεν ξεκινάει , παρά μόνο αναβοσβήνει γρήγορα ενα κοκκινο φωτάκι.
Προσπάθησα να το διορθώσω με τα εργαλεία fix unbootable μέσω σειριακής θύρας και null modem καλώδιο, αλλά ο δέκτης δεν ανταποκρίνεται.
Γνωρίζει κανείς τι έχει συμβεί και ώς μπορεί να διορθωθεί;
Ευχαριστώ

Re: SPIDERBOX 9000HD , ξαφνικός θάνατος

Ok
Το πήγα στο service . Τη Τετάρτη θα σας ενημερώσω.
Σας ευχαριστώ.

Re: Spiderbox 9000HD και 5000SD.

μεταξύ azb.. και spidr..είμαι σε δίλημμα ti na πάρο η expert του φόρουμ τι λένε..

AZBox δεν έχω για να τους συγκρίνω .
Από τον Spiderbox που έχω είμαι πολύ ευχαριστημένος και στον προτείνω.

tαινίες από pc παίζει i είναι τύπου visio...et .από tuner τι λέει..

Παίζει. Δεν είναι media player, αλλά είναι αξιοπρεπέστατος.
Για το tuner, δεν είχα στο παρελθόν μεγάλο δείγμα στα χέρια μου, οπότε δεν μπορώ να κάνω αντικειμενική κρίση. Προσωπικά είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από αυτό που φοράει ο εν λόγω δέκτης.

δεν με ενδιαφέρουν η κρυφές χαρες.....έτσι και αλλιώς περιστασιακές είναι .... mprampoytsala....

είναι έτοιμος η θέλει γαργάλεμα. ....

Για τον Spiderbox 9000 Combo(δεν ξέρω τι κάνουν οι άλλοι Spiderbox) που έχω παίζει ταινίες από στικάκι με τους εξωτερικούς υπότιτλους.
Από ότι ξέρω παίζει και από pc,δεν το έχω δοκιμάσει όμως.

Το tuner είναι πολύ καλό ,ελαφρως καλύτερο από αυτό των άλλων hd δεκτων(Kathrein UFS 910, SAB Ultimate HD) που έχω.

τι εννοείς όταν λες ότι παίζει ταινίες με εξωτερικούς υπότιτλους..

Έχω βάλει σε ένα στικάκι( 16 gb ), avi με εξωτερικούς(όχι ενσωματωμένους) ελληνικους υπότιτλους και παίζει ο Spiderbox τα avi μαζί με τους υπότιτλους.
Τα παίζει με αρκετα καλή ποιότητα εικόνας.
Στο ίδιο στικάκι ,αποθηκεύονται και οι εγγραφές.

Φυσικά άν θέλεις μπορείς να χρησιμοποιήσεις εξωτερικό σκληρό δίσκο.

Last edited:

Για να δείτε πως μπορείτε να κάνετε streaming μέσω pc στον δέκτη δείτε εδώ, από το θέμα του mvision HD 300net

Eνα από τα καλύτερα προγράμματα , που κάνει ενώσεις, ψαλιδίσματα, αφαίρεση διαφημίσεων και κάθε τέτοιου είδους επεξεργασία σε αρχεία βίντεο και σε τηλεοπτικές εγγραφές από τον Spiderbox, για όσους ενδιαφέρονται, είναι το VideoReDo.