Δέκτες Spiderbox (HD 9000, HD Combo, SD 5000)

Re: SPIDERBOX 9000HD , ξαφνικός θάνατος

Γειά σας

Τελικά δεν επισκευάζεται και αντικαταστάθηκε με καινούργιο.
Άψογη εξυπηρέτηση από το service.

Καλές γιορτές

Re: Spiderbox 9000HD και 5000SD.

για να δούμε τι λέει και ο spid....ας τον δοκιμάσουμε και αυτόν...ελπίζω να μην πάει στο πατάρι.......

Re: SPIDERBOX 9000HD , ξαφνικός θάνατος

Γειά σας

Τελικά δεν επισκευάζεται και αντικαταστάθηκε με καινούργιο.
Άψογη εξυπηρέτηση από το service.

Καλές γιορτές
- Σε πιά εταιρεία το πήγες για service ;;;;;; για να την εχουμε υπόψη εάν κανείς από μας εχει να αντιμετωπίσει κάποια βλάβη.

Απάντηση: Spiderbox 9000HD και 5000SD.

Σήμερα ρύθμισα μια κεραία που έχω για να πιάνω τους δορυφόρους Eutelsat W2A (10°E) και Eurobird 9A (9°E) με ένα lnb παράκεντρα σε κεραία με κέντρο τις 16°E.
Στον δορυφόρο Eutelsat W2A (10°E) στην συχνότητα 11305V DVB-S2 (8PSK) - 30000 5/6 μια μου έδινε ποιότητα σήματος 60 -64 % μια μου έβγαζε μήνυμα δεν υπάρχει σήμα.

Σκέφτηκα μήπως είναι οριακή η συχνότητα ,γύρισα την μεγάλη κεραία στον δορυφόρο και τώρα μου βγάζει ποιότητα σήματος 98 % και μετα μου βγάζει μήνυμα δεν υπάρχει σήμα.

Μου το κάνει συνέχεια στον Spiderbox ,μια μου δείχνει 98 %, μια δεν υπάρχει σήμα.

Re: Απάντηση: Spiderbox 9000HD και 5000SD.

Σήμερα ρύθμισα μια κεραία που έχω για να πιάνω τους δορυφόρους Eutelsat W2A (10°E) και Eurobird 9A (9°E) με ένα lnb παράκεντρα σε κεραία με κέντρο τις 16°E.
Στον δορυφόρο Eutelsat W2A (10°E) στην συχνότητα 11305V DVB-S2 (8PSK) - 30000 5/6 μια μου έδινε ποιότητα σήματος 60 -64 % μια μου έβγαζε μήνυμα δεν υπάρχει σήμα.

Σκέφτηκα μήπως είναι οριακή η συχνότητα ,γύρισα την μεγάλη κεραία στον δορυφόρο και τώρα μου βγάζει ποιότητα σήματος 98 % και μετα μου βγάζει μήνυμα δεν υπάρχει σήμα.

Μου το κάνει συνέχεια στον Spiderbox ,μια μου δείχνει 98 %, μια δεν υπάρχει σήμα.

μηπως δεν του αρεσει το νταισεκ που εχεις...?

Βάλτο απευθείας Κωνσταντίνε και δοκίμασε χωρίς diseqc

Λες να είναι το DiSEqC, δεν πήγε το μυαλό μου εκεί .
Έχω στον Spiderbox το EMP-Centauri 16/1.

πολυ πιθανο-δεν ειναι ο μονος δεκτης που μπορει να μην συμφωνει με καποιους διακοπτες...κανε αυτο που σου λεει ο Αfam

Βάλτο απευθείας Κωνσταντίνε και δοκίμασε χωρίς diseqc

Θα το δοκιμάσω αύριο.

Εμένα το μυαλό μου πήγε σε κάποια παράμετρο εκπομπής η οποία δεν είναι σωστή, μια και η συχνότητα είναι DVB-S2 (8PSK).

Re: Απάντηση: Spiderbox 9000HD και 5000SD.

Θα το δοκιμάσω αύριο.

Εμένα το μυαλό μου πήγε σε κάποια παράμετρο εκπομπής η οποία δεν είναι σωστή, μια και η συχνότητα είναι DVB-S2 (8PSK).

την εχω παθει με 2 προηγουμενους δεκτες και μαλιστα με επωνυμα νταισεκ.
δικιμασε και βλεπεις...

Τώρα το θυμήθηκα,όταν ρύθμιζα το πιάτο είχα τον sab συνδεμένο με το συγκεκριμένο DiSEqC και δεν είχα πρόβλημα στην συγκεκριμένη συχνότητα.

Μάλλον είναι θέμα δέκτη.

Τώρα το θυμήθηκα,όταν ρύθμιζα το πιάτο είχα τον sab συνδεμένο με το συγκεκριμένο DiSEqC και δεν είχα πρόβλημα στην συγκεκριμένη συχνότητα.

Μάλλον είναι θέμα δέκτη.

εγω σκεφτηκα να στο πω απο χθες... αλλαξε δεκτη και οχι DiSEqC!!

Για να δεις αν είναι θέμα δέκτη ή DiSEqC κάνε αυτό που σου είπε ο Αντώνης.
Θα δοκιμάσω και εγώ με τον ίδιο δέκτη και θα σου πω.

Το σύμπτωμα εμφανίζεται και εδώ (με τον 7000HD), το κάνει και σε μερικές άλλες συχνότητες (όχι βέβαια πολλές) σε DVB-S2, και δεν έχω διακόπτη diseqc, αλλά μοτέρ. Στην skystar hd2 οι ίδιες συχνότητες δουλεύουν κανονικά. Για παράδειγμα, υπάρχει άλλη μία συχνότητα στις 10Ε που εμφανίζεται το φαινόμενο, είναι η 11221,Η,28500 σε DVB-S2 (συνήθως μεταδίδει κλειδωμένα feed από αγώνες ποδοσφαίρου της primera division, τουλάχιστον αυτό καταλαβαίνω από τις ονομασίες των καναλιών στην ανίχνευση).

attachment.php

Attachments

• 11221.jpg
    11221.jpg
    147.3 KB · Views: 136
Last edited:

Ποια η διαδικασία στον Spiderbox ώστε το τηλεχειριστήριο του, να δουλεύει ως πολυτηλεχειριστήριο;

Τρεις μέρες συνεχόμενα ,όταν άνοιγα τον SPIDERBOX ,έβλεπα ότι είχε χάσει όλα τα κανάλια.
Χτες όμως δεν μου το έκανε και μου εμφάνισε όλα τα κανάλια .