Δέκτες Spiderbox (HD 9000, HD Combo, SD 5000)

Απάντηση: Spiderbox 9000HD και 5000SD.

Γιατι χανονται ετσι ξαφνικα; τον εσβησα το βραδι και το πρωι τιποτα! Αντε να τα σκαναρεις ολα απο την αρχη (12 δορυφορια!). Τις λιστες δεν τις εμπιστευομαι, εχουν πολλα που δεν πιανονται εδω
mousse εχεις καμια ιδεα τι συμβαινει;

Έγώ έχω ένα στικάκι (σχεδόν μόνιμα πάνω στον δέκτη) και αποθηκεύω τις όποιες αλλαγές στα κανάλια.
Οπότε φόρτωσα τα κανάλια από το στικάκι,όταν σβήστηκαν τα κανάλια.

Δεν μου το ξανα έκανε πάντως.

Re: Απάντηση: Spiderbox 9000HD και 5000SD.

Γιατι χανονται ετσι ξαφνικα; τον εσβησα το βραδι και το πρωι τιποτα! Αντε να τα σκαναρεις ολα απο την αρχη (12 δορυφορια!). Τις λιστες δεν τις εμπιστευομαι, εχουν πολλα που δεν πιανονται εδω
mousse εχεις καμια ιδεα τι συμβαινει;
Αν τον έσβησες απο πίσω αμέσως πριν προλάβει να αποθηκεύσει τα κανάλια ή αν κατά λάθος πάτησες δυο φορές το on-off....
Πάντως αυτό που σου ανέφερε ο Κωνσταντίνος είναι το πιο σωστό... καλού κακού πάρε ενα backup τα κανάλια σε ένα στικάκι.

Re: Spiderbox 9000HD και 5000SD.

Ειμαι σε αναζητηση καποιας συσκευης.
Σκεφτομε να παρω ενα μονιτορ 24αρι της dell.
Πολυ καλα monitors αλλα το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να συνδεσω πανω τον spiderbox.
Οποτε εδω εχουμε την εξης αναζητηση.
Συσκευη με ψηφιακο τουνερ που να περνει απο την hdmi του spiderbox και να δινει το σημα στην hdmi του μονιτορ.
Και φυσικα να ειναι hdtv εννοειτε.
Περασα ωρες και ωρες ψαχνοντας τα monitors tv αλλα ειτε επειδη ειχαν tn πανελ ειτε για αλλους λογους τα απεριψα κανενα απο αυτα δεν συγκρινετε με της dell u2410 h το u2711

Αυτο εδω λετε κανει ;
http://www.justechn.com/2009/12/07/review-kworld-external-atscqam-tvbox-hdmi-edition-sa295-q-de

Δεν ξερω αν στο συγκεκριμενο μπορω απο τον spiderbox combo να του δωσω στην εισοδο κεραιας και μετα να παρω απο την dvi που εχει χρησιμοποιωντας τον καλωδιο απο dvi σε hdmi.

Καποιοι που ασχολειστε επαγγελματικα με αυτα θα ξερετε κατι παραπανω.
Ευχαριστω.

Last edited:

Ουφ τωρα φυρισα απο τα μπαρακια.
Λοιπον στο θεμα.
Και μενα μου φαινετε παραξενο να μην παιζει απευθειας απο την hdmi του spiderbox αλλα ρωτησα εναν που εχει καταστημα computer και μου ειπε οχι δεν θα δειχνη το τηλεοπτικο σημα επειδη δεν εχει tuner.
Αλλα το tuner το εχει ο spiderbox αρα πρεπει να στελνει την εικονα και να την δειχνη το monitor.
Ετσι το σκεφτομαι εγω με την δικη μου λογικη.
Το θεμα ειναι οτι τωρα δεν ειμαι σιγουρος και δεν μπορω να παραγγειλω το μονιτορ χωρις να υπαρχει βεβαιωτητα οτι θα δειχνη εικονα απο τον spiderbox.
Εαν εχει καποιος σκετο μονιτορ με hdmi και οχι μονιτορ tv ας συνδεσει τον spiderbox να μας πει εαν δειχνη εικονα.

Άν κατάλαβα καλά θέλεις να συνδέσεις μονιτορ με τον Spiderbox με hdmi.
Το πρόβλημα δεν έχω καταλάβει ποιο είναι;

Προφανώς αυτόν που ρώτησες δεν έχει καμία σχέση με το "άθλημα".

Αν το μόνιτορ δεν έχει tuner... δεν έχει καμία σημασία φίλε μου!
Μια χαρά θα δουλέψει.

*Εκτός και αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα ασυμβατότητας, που δεν μπορούμε να ξέρουμε.

Πηρα την τεχνικη υποστηριξη της dell και βγηκε μια κοπελα και μου λεει κανονικα πρεπει να δειχνη εικονα απο τον αποκωδικοποιητη εφοσον αυτος εχει εξοδο hdmi.
Απλα επειδη καποιοι πελατες εχουν αναφερει προβληματα ηχου και εικονας να χρησιμοποιηθει καλο καλωδιο hdmi.
Θα το παραγγειλω και θα δοκιμασω και το hdmi - hdmi και το hdmi το dvi.
Να δω ποιοτητα εικονας αλλα με ενδιαφερει και το pip.
Οι dvi εχουν και HDCP δεν ξερω μηπως εχει και αυτο σημασια και πρεπει να κανω την συνδεση στην dvi.

2 dvi και μια hdmi
http://www.msystems.gr/index.php?category=2323&product=9507

Ειναι αυτο που συζηταω για να παραγγειλω ετσι ;

Γιατι αυτο που εχω τωρα ειναι tv 26 ιντσες αλλα εχει μεινη αποτυπωμα πανω στην οθονη και θα την βαλω σε αλλο δωματιο να λειτουργει μονο σαν τηλεοραση.

Last edited:

Σύνδεση του 9000 από hdmi out σε dvi in monitor (turbo-x 4:3),
ήταν επιτυχής με καλώδιο hdmi-->dvi σε 1080i.
Λογικά και από component to vga θα παίζει κανονικά (δεν το έχω δοκιμάσει όμως εδώ ).
& component to component

Last edited:

2 dvi και μια hdmi
http://www.msystems.gr/index.php?category=2323&product=9507

Ειναι αυτο που συζηταω για να παραγγειλω ετσι ;

Γιατι αυτο που εχω τωρα ειναι tv 26 ιντσες αλλα εχει μεινη αποτυπωμα πανω στην οθονη και θα την βαλω σε αλλο δωματιο να λειτουργει μονο σαν τηλεοραση.

ουτε τα μισα λεφτα απο αυτα που εδωσες

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169565

Μπορεί, αλλά το παν δεν είναι μόνο το χρηματικό ποσό. Η Dell έχει πάνελ H-IPS που δίνει πολύ πιο πιστή αναπαραγωγή χρωμάτων και γωνίες θέασης σε σχέση με το TN πάνελ της LG που δίνεις...

Να πούμε ότι με την τελευταία αναβάθμιση τα προπβλήμα που υπήρχαν στην συχνότητα 11305V DVB-S2 (8PSK) - 30000 5/6 στον δορυφόρο Eutelsat W2A (10°E), λύθηκαν.

2 γρήγορες ερωτήσεις πριν διαβάσω τις 100+ σελίδες του thread.
Εγγραφές άνω των 4GB σε εξωτερικό σκληρό δίσκο με NTFS υποστηρίζονται?

Πόσο κοστίζει ο 9000 και ο 9000 combo γιατί απο το skroutz δεν μου βγάζει τίποτα?

Απάντηση: Re: Spiderbox 9000HD και 5000SD.

2 γρήγορες ερωτήσεις πριν διαβάσω τις 100+ σελίδες του thread.
Εγγραφές άνω των 4GB σε εξωτερικό σκληρό δίσκο με NTFS υποστηρίζονται?

Πόσο κοστίζει ο 9000 και ο 9000 combo γιατί απο το skroutz δεν μου βγάζει τίποτα?

220ευρω ο 9000 και στα 260 ο combo..