Δεκτες Venex - On Lien (HD Combo)

supacoopa

AVClub Addicted Member
19 June 2006
2,422
Athens
Εχει καποιος αποψη σχετικα με τους παρακατω δεκτες?

Venex 3602 HD Combo

On Lien 4070 HD Combo

Μου φαινονται ιδιοι απο χαρακτηριστικα και δυνατοτητες, μαλλον προκειται για το ιδιο μηχανακι με διαφορετικο brand name? Εχουν παντως σημαντικη διαφορα στην τιμη.

Με ενδιαφερει η ποιοτητα της εικονας (ειδικα το upscale σε SD καναλια), η συμβατοτητα με (παλια) καρτα Nova και Digea, καθως και η τυχον "ανεπισημη υποστηριξη" που ενδεχομενως να εχουν.

Μηπως να δωσω κατι παραπανω και να παω σε Edision Argus Mini Combo, για τον οποιο ακουω καλα λογια γενικα?

Ευχαριστω.

Πανε σε Αrgus mini,ειναι το ιδιο μηχανημα, αλλα εχει συχνα firmware update.O venex παιρνει on lien firmware αλλα δυστηχως δεν μπορεις να βαλεις του argus,το δοκιμασα.Μετρια εικονα sd σε σχεση με αλλους σε sd τυπικα καλως σε hd.Δουλευει μια χαρα καρτα nova "απαντρευτη".Τιμια επιλογη,παιζει τα επιγεια της digea χωρις προβλημα.

Ειχα τον Venex 3329 , παρουσιασε προβλημα (αργη αποκριση στις εντολες του τηλεκοντρολ) πηγα στο μαγαζι που τον πηρα και τον αλλαξα με τον 5119 και αυτος μου εμφανιζε μια λεπτη μαυρη γραμμη στο κατω μερος της οθονης σε ολα τα καναλια...

Δεν ξερω αν σου λεει κατι αυτο για την ποιοτητα κατασκευης (made in China)...

Την καρτα της Nova παντως την επαιζαν και οι δυο κανονικα...

Παιδιά την κάρτα της nova την παίρνει σίγουρα ο VENEX?
Γιατί ακούω τώρα τελευταία ότι οι κάρτες NOVA παντρεύονται μόνο με τους αποκωδικοποιητές NOVA...

Επίσης επειδή έχω κι εγώ venex 3329 δεν έχω δει πουθενά υλικό για firmware upgrade όπως επίσης για αποθήκευση δεδομένων... Εχετε δει εσείς τίποτα?

Σε καινούργια συνδρομή στη Νόβα (από το Σεπτέμβρη του '09 και μετά) η κάρτα είναι παντρεμένη με τον δέκτη....

Οι παλιές συνδρομές είναι ανύπαντρες...

Αρα λοιπόν εγώ μπορώ να βρω παλιά συνδρομή (τύπο κάρτας)? Υπάρχει στο εμπόριο?

Ευχαριστώ...

Re: Απάντηση: Δεκτες Venex - On Lien (HD Combo)

Αρα λοιπόν εγώ μπορώ να βρω παλιά συνδρομή (τύπο κάρτας)? Υπάρχει στο εμπόριο?

Ευχαριστώ...

Οπως σου είπε ήδη ο Αντώνης, ΔΕΝ υπάρχουν πλέον ανύπαντρες κάρτες, απο το Σεπτεμβρη του 2009 !

Αρα πώς θα βρείς στο εμπόριο; Καμμιά μεταχειρισμένη και άν ....
Ασε που και μεταχειρισμένη να βρείς, θα πρέπει να είναι ήδη version 5.7 αλλιώς δεν σου την επανενεργοποιεί η Nova !

Ναι βρε και νεα καρτα να παρει.....δεν χριαζετε ο πατατα που δινουν!
Ακου που σου λεει ο πονηρος......χιχιιχιχ.

Δεν είναι πατάτα ο Pace ... Η τουλάχιστον δεν είναι τόσο πατάτα όσο ο Panasat !

Πάντως, πονηρέ, αυτά που γράφεις καλό θα ήταν να μην τα γράφεις έτσι, για δύο λόγους : Πρώτον φαίνεται σαν διαφήμιση και δεύτερον παραπέμπει σε "άλλα πράγματα" ...

Και εσύ συγκεκριμένα το ξέρεις οτι καταλαβαίνω καλά τί εννοούσες !!!

Πονηρέ :rofl:

Ναι βρε και νεα καρτα να παρει.....δεν χριαζετε ο πατατα που δινουν!
Ακου που σου λεει ο πονηρος......χιχιιχιχ.

Ο PACE ειναι "πατατα" ενω οι VENEX και οι αλλοι Κινεζοδεκτες ειναι πρωτοι...:worshippy:

Ένας πολτός είναι οι περισσότεροι.... από το ίδιο εργοστάσιο βγαίνουν ......:D

Απάντηση: Re: Απάντηση: Δεκτες Venex - On Lien (HD Combo)

Ο PACE ειναι "πατατα" ενω οι VENEX και οι αλλοι Κινεζοδεκτες ειναι πρωτοι...:worshippy:
Θα μαθεις πολλα ακομα εσυ......μεινε με τον pace, αλλα μην μεινεις με κατι αλλο στο χερι:flipout::flipout:

Δηλαδή με το venex δεν έχω καμμία πιθανότητα να δω NOVA...
Αυτό μου λέτε? :(

Αυτό που σου λέμε είναι οτι αν ΔΕΝ έχεις ήδη συνδρομή στη Nova πριν απο το Σεπτέμβριο του 2009 (οπότε η κάρτα ίσως να είναι ανύπαντρη), δεν έχεις καμμία τύχη να δείς ΕΠΙΣΗΜΑ, όχι μόνο στον δέκτη που αναφέρεις, ούτε και σε κανένα άλλο δέκτη...

Και αυτό τι είναι?Ρίχτε μία ματιά...
http://www.europesat.gr/index.php?act=viewProd&productId=273
Εγώ δεν έχω καθόλου συνδρομή στη nova... Η μάλλον είχα κάποτε το 1999 αλλά το απλό τότε πακέτο...

Αυτό που έχει το link λέει : Αν έχετε ΗΔΗ ανύπαντρη κάρτα Nova ή οποιαδήποτε άλλη κάρτα (= ο δέκτης έχει UCAS), τότε ο δέκτης θα δουλέψει κανονικά ...

Τί το παράξενο βλέπεις σ' αυτό;

Φίλιππα δεν το λέει το "αν έχετε ανύπαντρη κάρτα" και για κάποιον (πάρα πολλοί είναι αυτοί) που δεν ξέρει είναι αφορμή για "πως την πατήσαμε γμτ...."

Κοινώς, είναι λάθος διατυπωμένο και περιέχει δόλο..... ή δεν το γράφεις καθόλου ή το τονίζεις ότι ο δέκτης παίζει 'Μόνον τις ανύπαντρες κάρτες"......

Μιλάω μόνο για τη νόμιμη οδό και για τίποτε άλλο...