Δεκτες Venex - On Lien (HD Combo)

Οκ, κατάλαβα φίλε μου. Θα πρέπει λοιπόν εγώ να ψάξω να βρω ανύπαντρη κάρτα NOVA στις αγγελίες?
Η μπορώ να βρω κάποιον φίλο και να του πάρω την κάρτα του που είναι πριν το 2009 για δοκιμή?

Last edited:
Φίλιππα δεν το λέει το "αν έχετε ανύπαντρη κάρτα" και για κάποιον (πάρα πολλοί είναι αυτοί) που δεν ξέρει είναι αφορμή για "πως την πατήσαμε γμτ...."

Κοινώς, είναι λάθος διατυπωμένο και περιέχει δόλο..... ή δεν το γράφεις καθόλου ή το τονίζεις ότι ο δέκτης παίζει 'Μόνον τις ανύπαντρες κάρτες"......

Μιλάω μόνο για τη νόμιμη οδό και για τίποτε άλλο...

Αντώνη, εγώ δεν εξέφρασα άποψη για τον αν είναι παραπλανητική η περιγραφή (ΕΙΝΑΙ !) αλλά απλά μετέφρασα αυτο που εννοεί !

Στα άλλα συμφωνούμε απόλυτα !

Απάντηση: Re: Δεκτες Venex - On Lien (HD Combo)

Φίλιππα δεν το λέει το "αν έχετε ανύπαντρη κάρτα" και για κάποιον (πάρα πολλοί είναι αυτοί) που δεν ξέρει είναι αφορμή για "πως την πατήσαμε γμτ...."

Κοινώς, είναι λάθος διατυπωμένο και περιέχει δόλο..... ή δεν το γράφεις καθόλου ή το τονίζεις ότι ο δέκτης παίζει 'Μόνον τις ανύπαντρες κάρτες"......

Μιλάω μόνο για τη νόμιμη οδό και για τίποτε άλλο...
Ακριβώς έτσι είναι, δεν λένε πουθενά για ανύπαντρες κλπ...
Πλήρη Συμβατότητα με NOVA (Όλες οι Version) & Οποιαδήποτε άλλη κάρτα.

Re: Απάντηση: Δεκτες Venex - On Lien (HD Combo)

Οκ, κατάλαβα φίλε μου. Θα πρέπει λοιπόν εγώ να ψάξω να βρω ανύπαντρη κάρτα NOVA στις αγγελίες?

Πλεόν δεν αρκεί μόνο αυτό : θα πρέπει να έιναι και τελευταία version (5.7) αν είναι ανενεργή, γιατί τις παλιότερες ΔΕΝ δέχεται η Nova να τις επανενεργοποιήσει !

Κοινώς, πέφτεις απο την Ακρόπολη : Αν επιζήσεις και βρείς και πορτοφόλι, έχεις ελπίδα να βρείς και ανύπαντρη Nova κάρτα :smile:

Πέρα από NOVA μπορώ να αγοράσω άλλη κάρτα είτε για ποδόσφαιρο-μπάσκετ-ΧΧΧ-ταινίες που να τη δέχεται ο δέκτης μου?
Ευχαριστώ

Re: Απάντηση: Δεκτες Venex - On Lien (HD Combo)

Πέρα από NOVA μπορώ να αγοράσω άλλη κάρτα είτε για ποδόσφαιρο-μπάσκετ-ΧΧΧ-ταινίες που να τη δέχεται ο δέκτης μου?
Ευχαριστώ

Διευκρίνησε αν μιλάς για ΕΛΛΗΝΙΚΟ ποδόσφαιρο και μπάσκετ...

Καλα για ελληνικό δεν νομίζω... Για ξένο δεν με χαλάει ΜΠΑΣΚΕΤ και ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.
Απλά εάν υπάρχει κάποιο ξένο οικονομικό πακετάκι που να το δέχεται ο δέκτης και να παίζει
ταινίες-αγώνες

Έχω τον Onlien 4070hd και προσπαθώ εδώ και καιρό να πιάσω τους δορυφόρους με το μοτέρ moteck sg2100 αλλά τζίφος,δεν τα καταφέρνω με τίποτα,με δύο άλλους δέκτες που έχω δοκιμάσει βρίσκω κανονικά τους δορυφόρους,με αυτόν όμως τίποτα,εννοείτε ότι συνδέω το καλώδιο μόνο του χωρίς λούπα απευθείας πάνω στον δέκτη

Μήπως κανένας αλλος έχει αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα?είναι πολύ καλό δεκτάκι για τα λεφτά του,αλλά είναι μεγάλο αυτό το πρόβλημα που αντιμετωπίζω,μήπως υπάρχει καμία επιλογή ή κάτι άλλο στο μενού που πρέπει να ενεργοποιηθεί η να απενεργοποιηθεί?

Ευχαριστώ