Δεκτης απο σπόντα

thundergav

Senior Member
26 September 2007
608
Καλησπερα φιλοι μου ... απο σποντα βρεθηκε στα χερια μου ενασ δορυφορικος δεκτης Visionet VN-8000CIS.Αυτο που μου εκανε ευχαριστη εντυπωση ειναι οτι διαθετει ετηερνετ θυρα γιατι ο προηγουμενος που ειχα ηταν ενας αρχαιος ...μπορειτε λοιπον να δωσετε τα φωτα σας σεναν ασχετο ωστε να καταφερει να αξιοποιησει τισ οποιες τυχον δυνατοτητες μπορει να εχει ο συγκεκριμενος δεκτης ...Ευχαριστω πολυ προκαταβολικα !

Οπως θα σε ενημέρωσε αυτός που σου τον έδωσε, ο δέκτης μέσω της θύρας δικτύου διέθετε στο παρελθόν "ειδικές δυνατότητες" Τα ίδια ισχύουν και για τον κλώνο Starbox 5400.
Στην αρχή κυκλοφόρησε στην απλή εκδοχή του ως 8000s, δηλαδή μόνο με reader και στην συνέχεια ως CIS, με υποδοχή CI και card reader.

Το καιρό που έπρεπε να πουλήσει, είχε καλή υποστήριξη με συνεχείς αναβαθμίσεις, αλλά όσο πλήθαιναν οι κάτοχοι του τόσο αυξάνονταν τα προβλήματα στην σωστή αποκωδικοποίηση συγκεκριμένου πακέτου.

Κάποτε το Project ξεπούλησε και οι κάτοχοι έμειναν στα κρύα του λουτρού. (ως συνήθως)

Οσοι τον κατέχουν τον αγόρασαν ειδικά για το σκοπό αυτό, ήτοι κανένας δεν τον αγόρασε για το ντιζαιν του η κατά λάθος.

Σαν δορυφορικός δέκτης είναι καλός με ευαίσθητο tuner. Το card reader είναι allcam και σε κάθε περίπτωση μπορεί να επεκταθεί με τη χρήση μοντούλας.

Αν εξακολουθούν να βγαίνουν ανεπίσημα λογισμικά για τον δέκτη τότε μάλλον είναι σε θέση να ακολουθεί τις κοινές εξελίξεις. Διαφορετικά δεν προσφέρει κάτι το ιδιαίτερο.