Δέκτης HD με πολύ καλή εικόνα

Απάντηση: Re: Δέκτης HD με πολύ καλή εικόνα

Τηλεφωνησα στα γραφεια της NOVA και μου ειπαν οτι μεχρι τον Μαρτιο τα ελληνικα καναλια θα δειχνουν σε HD(αμα εισαι συνδρομιτης και εχεις HD αποκωδικοποιητη). Αληθευει?

Ποιου έτους σου είπανε???:rolleyes::rolleyes:

Και όμως κάνουν δοκιμές σε HD, τώρα το πότε θα τα βγάλουν στον αέρα θα δείξει...

Re: Απάντηση: Δέκτης HD με πολύ καλή εικόνα

o.k. τώρα μπορούμε να συνεχίσουμε τη συζήτηση για HD δέκτες με καλή εικόνα?

ξερεις κατι νομιζω η κουβεντα ειναι ατοπη
εγω εχω ενα δεκτη ενας αλλος εχει εναν αλλο αμα πω πως ο δικος μου εχει την καλυτερη εικονα δεν θα ειναι λαθος και (βλακεια)
πιστευω οτι μονο καποιος που εχει μαγαζι και εχει αρκετους δεκτες θα μπορουσε να κανει μια συγκριση και να πει την αποψη του
να πει εβαλα αυτους τους 3 δεκτες και να τους καταταξει
εσυ Αλεχ εχεις δυο δεκτες και ειπες δεν εισαι ικανοποιημενος κατι ειναι και αυτο
θα αμπορουσε καποιος αλλος να ειχε αλλους δυο και να ελεγε την αποψη του
παλι κατι θα ηταν αυτο
γενικα καπως ετσι και θα εβγαινε καποιο συμπερασμα:operator:

Από τον azbox (μπήκε πρόσφατα στη συλλογή) και εγώ δεν είμαι ικανοποιημένος στο θέμα εικόνα (είχες δίκιο Αλέξη), αλλά σαν player είναι μια χαρά....αυτό όμως είναι σχετικό γιατί στα μάτια της γυναίκας μου δεν έχει διαφορά με τον Mvision HD200.

Μια διαφορά αρκετά προς το καλύτερο έχω πάρει από τον Mvision HD300 N ο οποίος φοράει καλύτερο τροφοδοτικό από τον HD200 και ζεσταίνεται λιγότερο...

Οι διαφορές μεταξύ των Mvision είναι εμφανείς σε μένα γιατί είχα 1 χρόνο τον 200 και βλέποντας εδώ και 2 βδομάδες τον 300 στην ίδια τηλεόραση η διαφορά φαίνεται. Στα υπόψη ότι και ο 200 έχει πολύ καλή εικόνα.

Από την άλλη όμως αποφεύγω να γράψω σχετικά με το ποιος είναι ο καλύτερος - εδώ βρήκα την ευκαιρία γιατί είναι ο 3ος hd δέκτης που περνάει από τα χέρια μου- και αυτό γιατί δεν βλέπουμε όλοι από το ίδιο μοντέλο τηλεόρασης ούτε και από τον ίδιο προβολέα..

Αυτό που λέτε συμβαίνει. Ολοι λίγο πολύ έχουμε αλλάξει δυο-τρεις δέκτες SD και HD και για μικρά ή μεγάλα διαστήματα βλέπουμε στην ίδια τηλεόραση. Συνεπώς μπορούμε να έχουμε άποψη για την εικόνα.
Οτι αφορά εμένα, οι 110'' του βιντεοπροβολέα (πλέον 1080p) είναι αμείλικτος κριτής και δεν περνάει τίποτα απαρατήρητο.
Σε άλλες περιπτώσεις τηλεοράσεων 32'' - 40'' οι διαφορές είναι μικρές και δυσδιάκριτες.

Από τον azbox (μπήκε πρόσφατα στη συλλογή) και εγώ δεν είμαι ικανοποιημένος στο θέμα εικόνα (είχες δίκιο Αλέξη), αλλά σαν player είναι μια χαρά....αυτό όμως είναι σχετικό γιατί στα μάτια της γυναίκας μου δεν έχει διαφορά με τον Mvision HD200.

Μια διαφορά αρκετά προς το καλύτερο έχω πάρει από τον Mvision HD300 N ο οποίος φοράει καλύτερο τροφοδοτικό από τον HD200 και ζεσταίνεται λιγότερο...

Οι διαφορές μεταξύ των Mvision είναι εμφανείς σε μένα γιατί είχα 1 χρόνο τον 200 και βλέποντας εδώ και 2 βδομάδες τον 300 στην ίδια τηλεόραση η διαφορά φαίνεται. Στα υπόψη ότι και ο 200 έχει πολύ καλή εικόνα.

Από την άλλη όμως αποφεύγω να γράψω σχετικά με το ποιος είναι ο καλύτερος - εδώ βρήκα την ευκαιρία γιατί είναι ο 3ος hd δέκτης που περνάει από τα χέρια μου- και αυτό γιατί δεν βλέπουμε όλοι από το ίδιο μοντέλο τηλεόρασης ούτε και από τον ίδιο προβολέα..

γιατι αποφευγεις να γραψεις ποιος εχει την καλυτερη εικονα
κακο ειναι αυτο δηλαδη να πεις την αποψη σου?
ωρες ωρες δεν σας καταλαβαινω τι φοβαστε???:operator:
ολα κουτια τα λεω εγω,,,,,,,,,,
εγω ετσι και τους ειχα και τους δυο θα ειχα κανει πληρη αναλυση

Last edited:
Εγω δεν καταλαβαινω πως ειναι κριτηριο οι 110 ιντσες λες και εχουμε ολοι προβολείς . Απ οτι καταλαβαινω ολοι εδω εχουν plasma η LCD , αρα εδω ειναι το κριτήριο και για μενα στην 5090Η παίζει ο AZBOX αψογα για να μην πω τέλεια

Εγω δεν καταλαβαινω πως ειναι κριτηριο οι 110 ιντσες λες και εχουμε ολοι προβολείς . Απ οτι καταλαβαινω ολοι εδω εχουν plasma η LCD , αρα εδω ειναι το κριτήριο και για μενα στην 5090Η παίζει ο AZBOX αψογα για να μην πω τέλεια
Και η 50άρα μια χαρά είναι για να εξάγεις αποτέλεσμα. Βάλε τον Azbox δίπλα σε κάποιον άλλο δέκτη και θα δεις ότι δεν είναι άψογα τα πράγματα..
Πάντως στα τόσα χρόνια ενασχόλησης/αλλαγής δεκτών δεν έχω βρει τον δέκτη με την άψογη ή σχεδόν τέλεια εικόνα.

Και ότι αφορά τις 110'', εκεί μεγεθύνονται τα πράγματα και είναι πολύ εύκολος ο εντοπισμός των ελαττωμάτων. Και στην 46άρα LCD 100Hz έβλεπα τα ίδια πράγματα.

Nα κανετε τεστ με επαθλο και 10 κριτες με η' χωρις σχεση με το αντικειμενο και ερχομαι να κερδισω.......

γιατι αποφευγεις να γραψεις ποιος εχει την καλυτερη εικονα
κακο ειναι αυτο δηλαδη να πεις την αποψη σου?
ωρες ωρες δεν σας καταλαβαινω τι φοβαστε???:operator:
ολα κουτια τα λεω εγω,,,,,,,,,,
εγω ετσι και τους ειχα και τους δυο θα ειχα κανει πληρη αναλυση

Αν δεν το κατάλαβες από αυτά που έγραψα τι να σου πω !!!!!

Να το ξαναγράψω τότε, με σειρά από 1-3, Mvision HD300N, Mvision HD200, AZbox....

Εντάξει τώρα ?????

Αν δεν το κατάλαβες από αυτά που έγραψα τι να σου πω !!!!!

Να το ξαναγράψω τότε, με σειρά από 1-3, Mvision HD300N, Mvision HD200, AZbox....

Εντάξει τώρα ?????
οχι δεν το καταλαβα τωρα καταλαβα
γιατι ειμαι κουρασμενος

Ο ΑΖΒΟΧ δεν εχει την ιδια συμπεριφορα σε ολα τα καναλια.
Σε παρα πολλα παιζει καλα σε καποια συγκεκριμενα ομως οχι.
Εσεις που γραφετε οτι δεν παιζει καλα μπορειτε να πειτε σε ποια ???

οχι δεν το καταλαβα τωρα καταλαβα
γιατι ειμαι κουρασμενος

Ένα μπανάκι και καθάρισες.....

Ο ΑΖΒΟΧ δεν εχει την ιδια συμπεριφορα σε ολα τα καναλια.
Σε παρα πολλα παιζει καλα σε καποια συγκεκριμενα ομως οχι.
Εσεις που γραφετε οτι δεν παιζει καλα μπορειτε να πειτε σε ποια ???

Γιάννη δεν είναι θέμα το αν παίζει σε κάποιο και σε κάποιο άλλο δεν....

Στο σύνολο δεν έχει καλύτερη εικόνα.....

Όταν αγοράζουμε ένα δέκτη θέλουμε να παίζει σωστά όλα τα κανάλια.... (λέμε τώρα !!!:D)

@Afam και στα hd καναλια και στα sd βγαζουν καλυτερη εικονα οι mvision
κατα την αποψη σου σε σχεση με εναν azbox?

Θεμα ευκρινειας η' και κακου upscaling τιθεται σε ορισμενα λιγα καναλια.
Τα χρωματα του θα μπορουσαν να ειναι λιγο πιο εντονα.
Παντως παιζει πολυ καλυτερα απο πολλους αλλους δεκτες.
Για καποιον που εχει κανει τεστ εικονας θα επρεπε να εχει εντοπισει ποια καναλια δεν παιζουν καλα.....

@Afam και στα hd καναλια και στα sd βγαζουν καλυτερη εικονα οι mvision
κατα την αποψη σου σε σχεση με εναν azbox?

Στα sd υπάρχει διαφορά και φαίνεται, στα hd είναι σαφώς μικρότερη η διαφορά αλλά και πάλι υπάρχει..

πχ. στα hd ο azbox χάνει στη φυσικότητα των χρωμάτων .....

Στα sd υπάρχει διαφορά και φαίνεται, στα hd είναι σαφώς μικρότερη η διαφορά αλλά και πάλι υπάρχει..

πχ. στα hd ο azbox χάνει στη φυσικότητα των χρωμάτων .....

thanks για τις αποψεις

η καθε γνωμη ειναι σεβαστη