Δέκτης HD με πολύ καλή εικόνα

να κανουμε συγκριτικο 3-4 δεκτες παρεα με δυο τρεις φιλους της κατηγοριας προβολεων- τηλεορασεων ?

πειτε δεκτες

Kαι μιας δεν γινεται τεστ-συναντηση με επαθλο ανεβαζεις φωτο τωρα Servus HD (και με καμερα κινητου) mvision και azbox ?

Με επαθλο ?

Ακυρο το επαθλο.
Σε αιθουσα με οποιο μελος του φορουμ θελει να παρεβρεθει.
10 τυχαιους κριτες,5 σχετικους και 5 ασχετους με τα δορυφορικα.
Εκτος του τεστ: περιοδικα,σπονσορες,μαγαζια
Oι δεκτες καλυμμενοι και βλεπουμε ολοι μονο την εικονα στην τηλεοραση.

Ακυρο το επαθλο.
Σε αιθουσα με οποιο μελος του φορουμ θελει να παρεβρεθει.
10 κριτες,5 σχετικους και 5 ασχετους με τα δορυφορικα.
Εκτος του τεστ: περιοδικα,σπονσορες,μαγαζια
Oι δεκτες καλυμμενοι και βλεπουμε ολοι μονο την εικονα στην τηλεοραση.

πολλυ σωστη ιδεα :operator:αριθμιμενοι προσθετω

Kαι μιας δεν γινεται τεστ-συναντηση με επαθλο ανεβαζεις φωτο τωρα Servus HD (και με καμερα κινητου) mvision και azbox ?

Όταν θα έχω χρόνο θα κάνουμε κανονικό τεστ....που αν θυμάσαι στο είχα αναφέρει...

Με εχει καλεσει και ο Οπλοποιος σε τεστ που θα κανουν.
Αν ισχυσουν τα παραπανω, θα παρεβρεθω.
Μετα και σε αλλο να παω ?

ρε παιδια αντε να γινει και να παρεβρεθουμε ολοι να τα πουμε και απο κοντα

Όταν θα έχω χρόνο θα κάνουμε κανονικό τεστ....που αν θυμάσαι στο είχα αναφέρει...

Μια φωτο και εσυ και οι υπολοιποι να ομορφαινει και το φορουμ μπορειτε να ριχνετε που και που.......
Και απο κανενα feed που μια συχνοτητα αντιστοιχει σε ενα καναλι και ετσι η εικονα ειναι καλυτερη αλλα ετσι τσεκαρετε και τα χαμηλα sr.

Παιδια δεν ζηταω και πολλα απο τους δεκτες. Μονο ζεστα χρωματα και καλη τελικη επεξεργασια εικονας (ή αναλογα σε HD upscale). Δεν τα θελω τα παγωμενα χρωματα και την αδικαιολογητα μικροπιξελιασμενη εικονα.

Ας του λειπει και λιγο οξυτητα και ας μην εχει zoom και multi channel view . Κατι αναλογικοτερο απο αυτη τη ψηφιακιλα βρε αδελφε.

Παιδια δεν ζηταω και πολλα απο τους δεκτες. Μονο ζεστα χρωματα και καλη τελικη επεξεργασια εικονας (ή αναλογα σε HD upscale). Δεν τα θελω τα παγωμενα χρωματα και την αδικαιολογητα μικροπιξελιασμενη εικονα.

Ας του λειπει και λιγο οξυτητα και ας μην εχει zoom και multi channel view . Κατι αναλογικοτερο απο αυτη τη ψηφιακιλα βρε αδελφε.
πηγαινε σε ενα μαγαζι που εχει tv set να σου βαλουν καποιους να δεις
γιατι οχι

Το τεστ θα το κάνουμε με τον καινούργιο χρόνο, τότε θα μπορώ να έχω και διάφορα κομμάτια στα χέρια μου ..... οπότε μας λείπει ο χώρος και μια καλή τιβούλα από 46 και άνωθεν... :D

Απάντηση: Re: Δέκτης HD με πολύ καλή εικόνα

Το τεστ θα το κάνουμε με τον καινούργιο χρόνο, τότε θα μπορώ να έχω και διάφορα κομμάτια στα χέρια μου ..... οπότε μας λείπει ο χώρος και μια καλή τιβούλα από 46 και άνωθεν... :D

O χώρος και η tv είναι ειδικότητα του Λάρρυ-bye-