Δέκτης HD με ucas~200ευρώ.-Τι προτείνετε?

-EDISION ARGUS HD PVR
με 149 απο το Δεκτάδικο.
-MVISION HD200
με 192

Τι προτείνετε?
Ωχου μπερδεμα....

Για δες εδώ, είναι λίγο παλιό όμως.
http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=22354

Ψάχνωντας στο google δεν μπόρεσα να βρω κάποιο τεστ, κάπου κάτι θα υπάρχει.
Επίσης η τιμή, έπεσε αρκετά για τον Argus. Δεν τον έχω δει κάπου και δεν μπορώ να σου πω την γνώμη μου για αυτόν.
Κάποιο παλιότερα τεύχος από τα περιοδικά που κυκλοφορούν, θα τον έχει παρουσιάσει.

Αντίθετα, μπορώ να σου πω για τον Mvision πως έχω διαβάσει πολλά, και όπως είπα και λίγα μηνύματα πριν, τα σχόλια είναι πολύ θετικά για τον δέκτη!

Αν διαβάζει κάποιος φίλος που έχει τον Edision Argus, ας μας πει δυο-τρία πράγματα.

Last edited:
Τελικα θα παρω τον mvision.
Σαν μέλος του AVclub μηπως σε καποιο απο τα προαναφερθέντα καταστηματα εχω καποιου είδους έκπτωση?

Re: Απάντηση: Δέκτης HD με ucas~200ευρώ.-Τι προτείνετε?

Τελικα θα παρω τον mvision.
Σαν μέλος του AVclub μηπως σε καποιο απο τα προαναφερθέντα καταστηματα εχω καποιου είδους έκπτωση?

Κάνε ένα τηλέφωνο κατ' ευθείαν στον Γιώργο Ζώτο (Zotronics) που τους φέρνει.
210 6394553

Τρεχάτε κόσμε , μόνο με 99,99 ευρά !!!! :SFGSFGSF:

http://www.zotos.biz/

''Από σήμερα και για μερικές μέρες ή μέχρι εξαντλήσεως του στοκ θα διατίθενται οι δέκτες υψηλής ανάλυσης της M-Vision HD200 σε ειδική τιμή. Συγκεκριμένα ο HD200 θα πωλείται με 99,99 ευρώ από 195 ευρώ που είναι η κανονική του τιμή.........''
:BDGBGDB55:

Ακομα δεν το σηκονουν κατι χτηπαει συνεχεια και τιποτα!

απο softcam δουλεβει ο δεκτης καθως επισης τι καρτες δουλεβουν στο reader?

softcam όχι, κλαδιά χειροποίητα... από κάρτες παίζει τα πάντα...

οκ Thanks
επισις θα υπαρξει στο μελλον καποια σχετικη υποστιριξη απο αναβαθμισεις
κτλπ

αυτό δεν το γνωρίζω, ο δέκτης δεν είναι καινούργιος. Υποστηρίζεται από την Gxmax.

Εγώ προσωπικά πήρα τον δέκτη μετά από 2μηνο τεστ πολλών hd δεκτών, ήταν ο μόνος που μου έδωσε την εικόνα που ήθελα στην pz....

Καλός χρυσός ο MVISION και η προσφορα του αλλά που θα βρουμε το περιοδικό..
την μιση Αθηνα έψαξε ο αδερφος μου με αδεια χέρια εμεινε..