Δέκτης HD με ucas~200ευρώ.-Τι προτείνετε?

Καλά καλά , για να δούμε... , θα ζούμε ή θα έχουμε πάει από γεράματα μέχρι να αποφασίσει ....ο φίλος !!! :shot:

Δημοκρατία έχουμε και ο καθένας φυσικά μπορεί και λέει την γνώμη του ! :hmmmm:

Κριμα που στο ονομα της Δημοκρατιας αρκουμαστε στο να κανουμε κακοπιστα και ειρωνικα σχολια, αντι να προσπαθησουμε με την εμπειρια μας ή τις γνωσεις μας να βοηθησουμε ενα φιλο, που απο την αρχη ξεκαθαρισε οτι δεν ειναι και ο πιο εμπειρος στα δορυφορικα και θα ηθελε να πιασουν τοπο τα λεφτα του, ειτε ειναι 100 ευρω ειτε 1000.

Υ.Γ. Πριν εναμιση χρονο εδωσα 350 ευρω για να παρω απο Γερμανια εναν Vantage HD, ο οποιος μου καηκε απο βραχυκυκλωμα και μου ειναι αχρηστος, γιατι κανενας αντιπροσωπος στην Ελλαδα δεν αναλαμβανει την επισκευη του.
Εξυπακουεται λοιπον οτι η επομενη αγορα μου σε HD θα ειναι ο,τι πιο φθηνο κυκλοφορει στα ελληνικα ραφια, αρκει να καλυπτεται τεχνικα.

Κριμα που στο ονομα της Δημοκρατιας αρκουμαστε στο να κανουμε κακοπιστα και ειρωνικα σχολια, αντι να προσπαθησουμε με την εμπειρια μας ή τις γνωσεις μας να βοηθησουμε ενα φιλο, που απο την αρχη ξεκαθαρισε οτι δεν ειναι και ο πιο εμπειρος στα δορυφορικα και θα ηθελε να πιασουν τοπο τα λεφτα του, ειτε ειναι 100 ευρω ειτε 1000.

Υ.Γ. Πριν εναμιση χρονο εδωσα 350 ευρω για να παρω απο Γερμανια εναν Vantage HD, ο οποιος μου καηκε απο βραχυκυκλωμα και μου ειναι αχρηστος, γιατι κανενας αντιπροσωπος στην Ελλαδα δεν αναλαμβανει την επισκευη του.
Εξυπακουεται λοιπον οτι η επομενη αγορα μου σε HD θα ειναι ο,τι πιο φθηνο κυκλοφορει στα ελληνικα ραφια, αρκει να καλυπτεται τεχνικα.

γιατι δεν το πας σε ενα μαγαζι να στο φτιαξουν μπορει να ειναι κατι που να
μη σου στοιχιζει και ιδιαιτερα:operator: μια και εγιναν ετσι τα πραματα

γιατι δεν το πας σε ενα μαγαζι να στο φτιαξουν μπορει να ειναι κατι που να
μη σου στοιχιζει και ιδιαιτερα:operator: μια και εγιναν ετσι τα πραματα
Το πηγα, μου ειπαν οτι εχει περασει ρευμα στη mainboard και εχει κανει εκει τη ζημια. Θα ρωτησω και στον επισημο εισαγωγεα, αλλα δεν ξερω αν μπορει να κανουν κατι εκει. Το πολυ-πολυ να το στειλουν Γερμανια.

Κακώς χτυπιέστε σαν τα χταπόδια στο βραχάκι !!!! καλοκαιράκι είναι χαλαρώστε ...

Ο M-vision είναι ένας πολύ τίμιος δέκτης ακόμα και στα 190 που τον αγόρασα εγώ, ήδη τσίμπησα και άλλο ένα για το εξοχικό (με 99) !!!!!

Αν θέλετε δέκτη χωρίς πολλά καλούδια αλλά με κορυφαία εικόνα, τότε ο HD200 είναι μονόδρομος. το ξαναγράφω αυτό έχοντας δοκιμάσει αρκετούς hd δέκτες πριν τον αγοράσω εδώ και 10 μήνες....

Κακώς χτυπιέστε σαν τα χταπόδια στο βραχάκι !!!! καλοκαιράκι είναι χαλαρώστε ...

Ο M-vision είναι ένας πολύ τίμιος δέκτης ακόμα και στα 190 που τον αγόρασα εγώ, ήδη τσίμπησα και άλλο ένα για το εξοχικό (με 99) !!!!!

Αν θέλετε δέκτη χωρίς πολλά καλούδια αλλά με κορυφαία εικόνα, τότε ο HD200 είναι μονόδρομος. το ξαναγράφω αυτό έχοντας δοκιμάσει αρκετούς hd δέκτες πριν τον αγοράσω εδώ και 10 μήνες....

Aμα περασεις απ τη γειτονια επειδη θελω να τον δω φερτον μαζι σου και θα σου δωσω να τεσταρεις εναν GDS 7000 για κανα 2ημερο-3 ημερο.

Όταν αγοράσει ...ο φίλος HD δέκτη , πιστεύω πως θα έχουμε ανάψει καλοριφέρ και τζάκια !!! :ciao:

Μέχρι τότε να τον βοηθάτε μην πάρει καμία λάθος απόφαση και χάσει τα λεφτά του !!! :shot:

Υ.Γ.
Σε όλα τα forum υπάρχουν οι καλοί και οι κακοί.
Εγώ ας είμαι στους κακούς !!!! :smile:

Didimos GR, πραγματικά δεν καταλαβαίνω.
Εσύ έχεις τον δέκτη, τον έχει παρουσιάσει και έχεις πάρει και τα μπράβο σου γιατί έδωσες αρκετές πληροφορίες ώστε να βοηθήσεις και άλλους που ενδιαφέρονται. Θα περίμενα να είχες πει απλά "φίλε, αν έχεις κάποια απορία, ρώτησέ με". Συγνώμη αλλά δεν καταλαβαίνω αυτήν την ειρωνία.

Φιλικά.

Re: Απάντηση: Re: Δέκτης HD με ucas~200ευρώ.-Τι προτείνετε?

Συγγνώμη για το εκτός θέματος μήνυμα: υποστηρίζει DiSEqC 1.1 ο συγκεκριμένος δέκτης;

Mπορει να 'φορεσει' το λογισμικο του 'Darkbox HD LED' που εχει επιλογη DiseqC 1.1 και 8 Favorite lists.
Απλως εχει επιλογη CI kαι PVR που δεν λειτουργει φυσικα σ αυτον τον δεκτη.
Το δικο του λογισμικο δεν εχει επιλογη DiseqC 1.1 και εχει 5 Favorite.
Στο επομενο λογισμικο θα προστεθουν.
Δεν εχω ξεχασει και για το lnb.
Στειλε μου καποια στοιχεια σε πμ. εδω η' στο Alsat.

Ο MVISION HD200 παραγγέλθηκε σήμερα τηλεφωνικώς απο τον κύριο Ζώτο.
Συνολικό κόστος με κούριερ 116ευρώ.
Οταν έρθει κ συνδεθει-δοκιμαστει,θα σας πω εντυπώσεις.
Η Ελλάδα μπορεί να κοιμάται ήσυχη,πήρα επιτέλους δέκτη.

μπραβο justapstar7 καλοριζικος και καλοθεατος να ειναι!!
ευχομαι να εκανες καλη αγορα και να μην την πατησεις οπως την προηγουμενη αγορα σου (lg7000)!

Re: Απάντηση: Δέκτης HD με ucas~200ευρώ.-Τι προτείνετε?

Ο MVISION HD200 παραγγέλθηκε σήμερα τηλεφωνικώς απο τον κύριο Ζώτο.
Συνολικό κόστος με κούριερ 116ευρώ.
Οταν έρθει κ συνδεθει-δοκιμαστει,θα σας πω εντυπώσεις.
Η Ελλάδα μπορεί να κοιμάται ήσυχη,πήρα επιτέλους δέκτη.

Με γεια σου ....!!! :ADFADF1:

Εντελώς τυχαία , πάω για :sleep: .... (λόγο βραδυνής βάρδιας) !!! :blush:

Φίλε justapstar7, με τα καλό να τον έχεις στα χέρια σου και πραγματικά... να τον "λιώσεις"!
Αναμένουμε εντυπώσεις!

Καλησπέρα σας!!
Πρώτες εντυπώσεις...
Καυτος!!
Πιάνει πολύ υψηλές θερμοκρασίες και μαλιστα μου κόλλησε μια φορά,ομως οταν τον ανασήκωσα λίγο ολα οκ..
Θα πείτε τι αυτό ήταν απο εντυπώσεις?
Οχι βέβαια...
Αλλά με την λίγη πείρα που διαθέτω και την πολύ λόξα να έχω καλή εικόνα όμως..
Ένα έχω να πώ...
Πάρα πολύ ωραία εικόνα!!
Καθομουν κ χαζευα πολλές φορες την καθαρότητα,τα χρώματα...κ ολο έλεγα κατσε να δω λίγο ακόμα...
Και δεν μιλάω για HD κανάλια!!
Ακόμα δεν εχω συνδρομη σε τετοιου είδους..
Αλλά ο δέκτης ναι εχει διαφορά..(με εναν απλό που είχα δοκιμάσει της HEAD)κ κάνει την διαφορά στην εικόνα...
2 μέρες στην κατοχή μου..
Απόλυτα ικανοποιημένος!!
Θα ακολουθησουν κ φωτο να ειστε σίγουροι!!!