Ένα έχω να πω...
Πάρα πολύ ωραία εικόνα!!
Καθομουν κ χαζευα πολλές φορες την καθαρότητα,τα χρώματα...
Κανεις ληψη απο Hellas Sat? Κατεβαζεις τα HD καναλια (εστω και κωδικοποιημενα) απο τη συχνοτητα 11012? Στο δικο μου δεκτη δεν κατεβαινουν, εστω κι αν εχει σημα 95%.
Ναι,σε dreambox με αυτες τις ρυθμησεις στο σκαναρισμα τα βρισκει ευκολα.Κυριλοτ αυτα που λες προφανως ειναι ρυθμίσεις ε?
(ο άσχετος εντελώς όμως..)
... Σε μενα βγαζει πολλα κολληματα τον εχω συνδεμενο με 4 δορυφορους
και οταν αλλαζω δορυφορο να δω καποια αλλα καναλια τις περισσοτερες φορες κολλαει και θελει επαναεκκινιση ! ....
Ο MVision HD200 απ' ότι διαβάζω ζεσταίνεται αρκετά. Έχει κανείς τον Edision Argus να μας πει για τις δικές του θερμοκρασίες; Ποιότητα εικόνας μεταξύ των δύο έχει συγκρίνει κανείς;
δωσε και μια φωτο του τηλεκοντρολ του M VISION 200. απιστευτα ομορφο ειναι το τηλεκοντρολ του ARGUS κατα την γνωμη μου.Το τηλεκοντρόλ σου άρεσε ; Τα menu ;roud:
Ευχαριστώ παιδιά. Το ρωτάω γιατί με τις τελευταίες αναβαθμίσεις από το ichliebe.tv έχουν βελτιώσει πάρα πολύ την εικόνα του argus.Ο MVision 200HD πραγματικά βγάζει καταπληκτική εικόνα !!!
Ακόμα και στα SD κανάλια χαμηλού bitrate η εικόνα έχει σοβαρή βελτίωση !
Το καταλαβαίνει κανείς σχεδόν αμέσως πχ στα τσοντιάρικα τύπου 090 ιταλικά !
Φυσικά δεν γίνεται λόγος για τα κανάλια τύπου ZDF , RTL , .....roud:
Πεντακάθαρη εικόνα με σωστά χρώματα !!!!
Ακόμα και 2ος στη σειρά να είναι ο Argus με μια μικρή διαφορά όπως εννοεί ο
φίλος Afam σημαίνει πως και αυτός θα βγάζει πολύ καλή εικόνα ! :shakehands:
Το τηλέφωνο χαμένε έπρεπε να το κάνεις νωρίτερα να προλάβω την προσφορά του MVision. Όταν την είδα είχε βγάλει Εξαντλημένο πάνω ο Ζώτοςp.s. να αναμένεις τηλ μέχρι το Σάββατο......![]()
δωσε και μια φωτο του τηλεκοντρολ του M VISION 200. απιστευτα ομορφο ειναι το τηλεκοντρολ του ARGUS κατα την γνωμη μου.
τελικά είσαστε ικανοποιημένοι από το MVISION HD200?
Αν δεν είμασταν θα είχαμε πάρει άλλο δέκτη !!!!!
..... ή μετά από λίγες μέρες θα τον πετούσαμε ή θα τον πουλούσαμε !!! :coool:
Εγώ τον πήρα πριν ένα μήνα και έκατσα χθες και τον δοκίμασα. Η ετυμηγορία?... Τον έβαλα αγγελία!
Δεν έχει 0/12 volt (που το ήξερα) και δεν μπορεί να δει τους δορυφόρους από το δεύτερο καλώδιο που έχω.
Έλεγα πως θα του έβαζα διακόπτη για να το αλλάζω με το χέρι, αλλά δεν βολεύει με τίποτα.
Άσχετο...
"Τι κατάλαβα" που τον έβαλα να τον δοκιμάσω? Πως έκανα άνω κάτω τις καλωδιώσεις μου και τις συνδέσεις μου.
Αυτή τη στιγμή με τόσες αλλαγές που έκανα δεν "βλέπω" Hotbird, Astra2 και δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Τα έκλεισα όλα και τα παράτησα!
Επίσης με τόσα κουνήματα στα καλώδια και στους δέκτες, σταμάτησε να λειτουργεί η έξοδος 0/12 του Octagon 908!!!!!!!!! :furious3:
Αυτό που λέγαμε στη συζήτηση λίγο καιρό πριν. Άλλοι είναι υπερ ευχαριστημένοι με τον δέκτη, και άλλοι όπως εγώ, δεν τους "κάνει".
Όπως λες και εσύ Γιάννη, για τους πολλούς δεν είναι πρόβλημα η απουσία 0/12. Για τους λίγους όμως, όπως είμαι εγώ, είναι.Αυτο το προβλημα με το 0/12 που αναφερεις δεν ειναι και τοσο σημαντικο. Τουλαχιστον για πολλους.
Με το ελάχιστο που τον δούλεψα, τι παρουσίαση να κάνω. Δεν θυμάμαι καλά καλά πως πάμε για εύρεση καναλιών!Πιστευω οτι θα θελαμε να ακουσουμε αλλα πραγματα για τον δεκτη. Μια μικρη παρουσιαση θα ελεγα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.