Δεκτης HD PVR για NOVA;

Θα έπερνα το PVR αλλά φοβάμαι οτί σε κανα μήνα θα βγάλουν κανα καινούργιο αποκωσηκοποιητή με HD κανάλια και θα πάνε τσάμπα τα λεφτά μου!

Θα έλεγα να μην πάρεις το PVR, περίμενε λίγο να δούμε αν όντως βγάλουν δεκτη HD. Το ότι έριξαν την τιμή στα 99 ευρώ του pvr (από 200+ που είχε πριν λίγο καιρό) ίσως σημαίνει κάτι.
Από την άλλη, ίσως ο νέος δέκτης να κλειδώνει με την κάρτα. Και ο pvr να είναι από τους τελευταίους που δεν κλειδώνουν...

Τώρα η κάρτα σε πάνασατ έχει προβλήματα;

μου είπαν πως μόνο εαν η κάρτα είναι κατεστραμένη από φυσίκα αίτια δικαιολογείται η αντικατάσταση.στην ερωτηση μου πως θα το βεβαιώσω αυτό μου είπαν οτί πρέπει να την πάω σε κάποιον τεχνικό.ζω στην Πάργα και ο κοντινότερος τεχνικός της νοβα είναι στην Κέρκυρα!!!!!!!!θα πρέπει δηλαδή να πάρω καράβι και να χάσω μια ημέρα εργασίας για να βεβαιωθεί οτί η κάρτα είναι χαλασμένη!εν συνεχεία πρέπει να την στέιλω αθήνα με κούριερ να επιβαρυνθώ τα έξοδα και μετα απο λίγο καιρο (και ενω εγω θα πληρώνω αλλά δεν θα βλεπω) θα μου έρθει καινόυργια!Θέατρο του παραλόγου δηλαδή και είμαι συνδρομητής 6 χρόνια περίπου!τους είπα ότι θα κόψω την συνδρομή αλλά δεν ίδρωσε το αυτί τους.Θα έπερνα το PVR αλλά φοβάμαι οτί σε κανα μήνα θα βγάλουν κανα καινούργιο αποκωσηκοποιητή με HD κανάλια και θα πάνε τσάμπα τα λεφτά μου!
Φίλε μου αν το κόβανε όλοι θα σου έλεγα αν σου κάνανε ´τετοια κόλπα. Αλλά επειδή πείρανε το Ελληνικό πρωτάθλημα νομίζουνε ότι πιάσανε τον παπά από τα γιένια για να μην πω κάτι άλλο!!!! Οι απάτες από 240 ξαφνικά την προπληρωμένη την κάνανε 270 και αν έχεις την παντρεμένη με τον κολοδέκτη τους και τους πεις ότι θέλω να συμψηφιστή λόγω συμβολαίου με την παντρεμένη το υπόλοιπο ποσό σου λένε πλήρωσε και τα δύο. Μπούρδες.:argue:

ξερει κανεις, αν αγορασω (λεμε τωρα) NOVA PVR ενω εχω συνδρομη θα πρεπει να κανω καινουριο συμβολαιο; θα μπορω να εχω το πακετο με 19.90 ή θα πρεπει να εχω το πακετο τον 58 ευρω; οποιος ξερει να μου απαντησει παρακαλω. ευχαριστω!

Re: Απάντηση: Δεκτης HD PVR για NOVA;

ξερει κανεις, αν αγορασω (λεμε τωρα) NOVA PVR ενω εχω συνδρομη θα πρεπει να κανω καινουριο συμβολαιο; θα μπορω να εχω το πακετο με 19.90 ή θα πρεπει να εχω το πακετο τον 58 ευρω; οποιος ξερει να μου απαντησει παρακαλω. ευχαριστω!

Νομίζω πως απλά προστίθενται 7,5 ευρώ μηνιαίως στο πακέτο στο οποίο είσαι. Δεν αναφέρεται πουθενα πως οι PVR υπηρεσίες είναι μόνο για τους κατόχους του FULL Pack.

Αναλυτικά οι όροι του συμβολαίου για την παροχή PVR υπηρεσιών εδώ
http://www.nova.gr/gr/pvr/contract.pdf

καλησπέρα,

ενφιαδέρομαι να αγοράσω έναν δέκτη PVR με HD δυνατότητες για να αναβαθμίσω τον δέκτη της NOVA που έχω τα τελευταία 5 χρόνια.¨Οπως καταλαβαίνεται ο δέκτης θα πρέπει να είναι συμβατός με κάρτα της NOVA ,να μπορεί να προγραματιστεί για την εγγραφή προγραμμάτων,να κάνει εάν είναι δυνατο πάυση ζωντανού προγραμματος και να μπορεί στο μέλλον να δείξει κανάλια HD.Εάν εχει και έξοδο HDMI και κάνει και Upscalling τότε ακόμα καλυτερα.Το κόστος θα ήθελα να είναι όσο το δυνατόν μικρότερο και να μη υπερβεί τα 400-500 ευρώ .ευχαριστώ εκ των προτέρων και περίμενω τις προτάσεις σας
dreambox 8000 hd:rifle:

Δεν είναι υπερβολή να δωσει κάποιος 1000euro για τον dreambox 8000 hd αφού κάνεις τη δουλειά σου και με κάποιο άλλο στα μισά λεφτά;
Δηλαδή αγοράζοντας τον dreambox 8000 hd θα είμαστε καλυμμένοι για μερικά χρόνια ή όχι;

Όσο καιρό θα είσαι καλυμένος με τον Dreambox των 1000 ευρώ τον ίδιο καιρό θα είσαι καλυμένος με δέκτη των 300 ευρώ.