Δέκτης HDMI για Nova?

therock003

Senior Member
29 June 2008
626
Καταρχας θα ηθελα να γνωιζω τι σημα στελνει η Νοβα, δλδ σε τι αναλυση και φορμα (πχ 576p 4/3?) και αν υπαρχει δεκτης που να μπορω να το "ταισω" στην τηλεοραση μεσω HDMI για καλυτερη εικονα. Επειδη πηρα νεα TV, και σε συνυασμο με τον παλιο της δεκτη με SCART δεν μου δινει καλο αποτελεσμα!

Re: Δεκτης HDMI για Nova?

Ότι δέκτη και να πάρεις η κακή ποιότητα εικόνας οφείλεται στο χαμηλό bitrate και δεν θα βελτιωθεί.

Αν επιμένεις πάντως για νέο δέκτη εγώ θα σου πρότεινα να πας στον δέκτη Pace της NOVA για να αποφύγεις ασυμβατότητες και κολλήματα.

Έτσι κι αλλιώς nova νομίμως μπορείς να δεις μόνο με τους ιδιοκτησιακούς δέκτες pace 831 και 865 (εκτός αν είσαι συνδρομητής με σκέτη κάρτα).

Χμμ τι σημαινει αυτο? Τι εννοεις σκετη καρτα. Εγω παντως κατι αρχαιους εχω... δεν εχω αυτους τους Pace που λετε....

Οι νέοι συνδρομητές της Νόβα παίρνουν πακέτο τον HD δέκτη παντρεμένο με την κάρτα...... και αν θέλουν με ένα μικρό επιπλέον κόστος έχουν και τα 5 HD κανάλια του πακέτου....

Απάντηση: Re: Δέκτης HDMI για Nova?

Οπότε έχεις κάρτα που μπορεί να παίξει σε δέκτη του εμπορίου. Υπάρχουν αρκετές επιλογές δεκτών hd και θα δεις ελαφρώς καλύτερη εικόνα με κάποιον από αυτούς.

Re: Απάντηση: Re: Δέκτης HDMI για Nova?

Οπότε έχεις κάρτα που μπορεί να παίξει σε δέκτη του εμπορίου. Υπάρχουν αρκετές επιλογές δεκτών hd και θα δεις ελαφρώς καλύτερη εικόνα με κάποιον από αυτούς.

Οι καινουριες καρτες κλειδωνουν μονο με τους δεκτες της Pace? Της Nova ειναι παντως ο δεκτης που εχω, απλως τον εχω πολλα χρονια, μιας και ειμαι χρονια συνδρομητης και απλα δεν τον εχω αναβαθμισει τοσα χρονια.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Δέκτης HDMI για Nova?

Οι παλιοί δέκτες τις νόβα (όπως και ο δικός σου) ΔΕΝ υποστηρίζουν την τεχνολογία για πάντρεμα κάρτα – δέκτη όπως ο Pace.

Ε καλο ειναι αυτο, γιατι να θελει κανεις να κλειδωσει την καρτα σε εναν δεκτη? Μονο την εταιρια συμφερει κατι τετοιο. Οι δεκτες της Pace βλεπω εχουν hdmi, απλως αν παρω τετοιον δεν θα μπορω να μεταφερω την καρτα στον εξοχικο μου. Θα πρεπει να κουβαλαω και τον δεκτη καθε φορα. :thumbsdown

Απάντηση: Re: Δέκτης HDMI για Nova?

Σωστά.
Μείνε με δέκτη του εμπορείου αν δεν σε ενδιαφέρουν τα HD γιατί έχεις περιορισμένες δυνατότητες με τους δέκτες τις εταιρείας.