δεκτης Mpg4 σε τηλεορασεις..

serreos73

AVClub Addicted Member
28 June 2006
2,429
ΑΘΗΝΑ-ΑΛΙΜΟΣ
δεν γνωριζω αν εχει απαντηθει το ερωτημα μου ηδη.. ηθελα να ρωτησω, οσες τηλεορασεις δεν εχουν δεκτη Mpg4 αλλα εχουν slot ci θα μπορουν να γινουν συμβατες σε μελλοντικες εκμπομπες Mpg4 με την αγορα καταλληλης καρτας? η θα χρειαστει εξωτερικος δεκτης?

Υ.Σ. ειμαι κατοχος samsoung786.

δεν γνωριζω αν εχει απαντηθει το ερωτημα μου ηδη.. ηθελα να ρωτησω, οσες τηλεορασεις δεν εχουν δεκτη Mpg4 αλλα εχουν slot ci θα μπορουν να γινουν συμβατες σε μελλοντικες εκμπομπες Mpg4 με την αγορα καταλληλης καρτας? η θα χρειαστει εξωτερικος δεκτης?

Υ.Σ. ειμαι κατοχος samsoung786.

Δεν ξερουμε ακομα. Ο χρονος θα δειξει. Μην ξεχνας οτι ειναι πολυς κοσμος σαν και σενα που εχει τετοιες τηλεορασεις. Μην ξεχναμε ακομα οτι το θεμα γινεται πιο σοβαρο οταν στις τηλεορασεις προσθεσουμε και ολα τα μηχανηματα recorders με δεκτη MPEG2 αλλα και με θεση για module.
Ωστοσο μονο ο χρονος θα το δειξει.
Προσωπικα πιστευω οτι θα βρεθει λυση. Το θεμα ομως ειναι αντε και βλεπουμε mpeg4. Η μοντουλα σταματαει εκει. Απλα μετατρεπει on the fly περιεχομενο mpeg4 σε mpeg2 συμβατο και συνεπως ορατο εφοσων τηρουνται και αλλες παραμετροι εκπομπης. Αλλα για mpeg4HD ουτε κουβεντα αν και εφοσον εκπεμψει κανεις. Εκει μαλλον κανε χωρο στο rack γιατι το εξωτερικο κουτι ειναι μονοδρομος.
Νικος