δέκτης nova-mpeg4

jbpaok

New member
5 February 2010
16
επειδή είμαι λίγο άσχετος,θα ήθελα τη βοήθειά σας.Είμαι συνδρομητής nova και χρησιμοποιώ ένα δέκτη starsat. Η λήψη κάνει κάτι παρεμβολές και γενικά δεν είμαι πλήρως ικανοποιημένος με την ποιότητα της εικόνας.Επειδή μένω και Θεσσαλονίκη σκέφτομαι να αγοράσω ένα δέκτη mpeg4 που να έχει και υποδοχή για κάρτα nova. Δεν πρόκειται να τον χρησιμοποιήσω για τρελά πράγματα, απλά θα ήθελα να έχει και θύρα usb ώστε με flashακι να μπορώ να παίξω καμία ταινία σε hd...Επειδή δεν τον θέλω για προχωρημένη χρήση το budget θα προτιμούσα να μην ξεπερνά τα 120-150 euro. Υπάρχει κάτι που να με καλύπτει σε αυτήν την τιμή;

Θελεις HD δορυφορικό δέκτη με ενσωματωμένο δεύτερο τιουνερ για επίγεια ψηφιακή (δηλαδή δέκτη HD Combo, για να καλύπτει και το mpeg4 της επίγειας ψηφιακής) και να έχει και καλές δυνατότητες PVR
Σ αυτή την τιμή το βλέπω πολύ χλωμό, στα 250 ευρώ πρέπει να ξεκινάνε τετοιοι δέκτες.(Μπορει και απο 200...δεν παρακολουθώ πολύ τις τιμές)

Για τον EDISION ARGUS HD MINI ποια η γνώμη σας;Μέσω usb μπορώ να παίξω ταινίες;Για να μη χρειαστώ κάποια στιγμή να πάρω και media player...

Μόνο ο Azbox τα καταφέρνει καλά στο ρόλο του δορυφορικού δέκτη και media player.
Ολοι οι άλλοι υστερούν.

Συνεπώς είναι προτιμότερο να στραφείς σε ξεχωριστές συσκευές.