Δέκτης nova που να μην "παντρεύεται" με την κάρτα;

Νομίζω είχε γίνει ήδη για τα HD. Τώρα το επεκτείνουν σε όλα τα κανάλια;

edit: Παραπάνω ξέχασα και το Digitalb που σε ελεύθερες κάρτες έχει αφήσει πλέον ελάχιστα κανάλια. Τα premium τα δίνει μόνο με δικό του δέκτη.

Ναι τα HD εχουν πάψει εδω και μηνες. Πλεον θα γίνει και για τα SD

Βέβαια. Σχεδόν όλα. D-smart, Dolce, Total TV, Vivacom, Bulsatcom, ADMC, OSN, Max TV, Yes, T-Home.

Αλλά και Sky Italia, Sky UK, D+, N, Polsat κτλ κτλ κτλ κι αυτά ιδιοκτησιακούς δέκτες δίνουν, άσχετα αν προς το παρόν μπορείς εύκολα ή δύσκολα να παίξεις την κάρτα σε μη εξουσιοδοτημένο εξοπλισμό.

Πακέτα που δίνουν ελεύθερες κάρτες είναι ΕΛΑΧΙΣΤΑ.

edit: Ένα καλό πακέτο με ελεύθερη κάρτα ήταν το Sat BG, και αυτό χρεοκόπησε. Οι ανταγωνιστές του (Vivacom, Bulsatcom) δίνουν ιδιοκτησιακό δέκτη.

edit2: Πρόσθεσε στα παραπάνω και τα δικά μας που τα ξέχασα, Nova και ΟΤΕ.

Το Sky Germany είναι ειδική περίπτωση. Θέτει κάποιες προϋποθέσεις για το δέκτη και επιτρέπει σε αρκετούς κατασκευαστές να φτιάξουν μοντέλα (με NDS), ενώ διατηρεί αρκετά μεγάλη βάση από παλιούς συνδρομητές με betacrypt.

Εγώ είπα παίζουν σε μη ιδιοκτησιακούς δέκτες.
Όχι αν δίνουν κάρτες.

Και όταν λέμε περισσότερα, δεν σημαίνει όλα.

Τα μεγάλα πακέτα της Ευρώπης παίζουν σε μη ιδιοκτησιακούς δέκτες.

Και ας μην σου αρέσει εσένα και στον φίλο στο στο anti-piracy της Nova.

Το Sky Germany είναι ειδική περίπτωση. Θέτει κάποιες προϋποθέσεις για το δέκτη και επιτρέπει σε αρκετούς κατασκευαστές να φτιάξουν μοντέλα (με NDS), ενώ διατηρεί αρκετά μεγάλη βάση από παλιούς συνδρομητές με betacrypt.

προφανως ομως στην ιδια φιλοσοφια με τον ιδιοκτησιακο και με οτι περιορισμους συνεπαγεται αυτο..(?)

Όχι αν δίνουν κάρτες.

Από το "σχεδόν όλα" πήγαμε στο "τα μεγάλα πακέτα της ευρώπης". Το T-Home με 2 εκατομμύρια συνδρομητές δεν είναι μεγάλο;
Άσε, σε καταλάβαμε, τα "σχεδόν όλα" για σένα είναι ότι κατεβάζει η γραμμούλα σου ...

προφανως ομως στην ιδια φιλοσοφια με τον ιδιοκτησιακο και με οτι περιορισμους συνεπαγεται αυτο..(?)

Για τους NDS ναι, για τους betacrypt επειδή είναι πολύ παλιοί δεν έχουν κάποιο περιορισμό.

Last edited by a moderator:
Όχι αν δίνουν κάρτες.

ποια εννοεις μεγάλα πακέτα της Ευρώπης?
γιατι για τον περισσοτερο κοσμο τουλαχιστον,αλλα και βαση των υπηρεσιων τους και του περιεχομενου τους,
μεγαλοι ειναι οι τρεις sky,οι οποιοι παιζουν με ιδιοκτησιακο δεκτη.(εκτος του germany που ανφερει πιο πανω o malakudi ως ιδιαιτερη περιπτωση)
ποιος αλλος μεγαλος εχει free καρτα?

Malakudi: το t-home δεν έχει ούτε το 10% από τους συνδομητές των Sky.

Για γραμμή πες ότι θες. Μπορείς να φαντάζεσαι ότι θες.

Έχω περάσει και από αυτό το στάδιο, αλλά όχι πια.

Να ξέρεις πάντως ότι με το υφάκι σου εδώ μέσα, αρκετοί θέλουν να σε βρίσουν. Και δεν εννοώ εμένα(δεν είμαι αυτής της λογικής) αλλά διάφορα άτομα που μου στέλνουν pm και μου το λένε.

Δημήτρη, δεν λέω ότι δίνουν ελεύθερες κάρτες αλλά ότι οι κάρτες παίζουν σε μη ιδιοκτησιακούς δέκτες.

Και τα μεγάλα πακέτα που λες(συμφωνώ πως είναι τα sky και τα canal+) προσπαθούν σιγά σιγά να αλλάξουν σε ιδιοκτησιακούς,αλλά το point είναι πως παίζουν και σε μη ιδιοκτησιακούς και δεν θέτουν χρονοδιαγράμματα πότε δεν θα μπορείς να δεις κτλ.

Μεγάλο πακέτο δηλαδή είναι μόνο το Sky UK, το Sky Italia και το Sky De. ΟΚ, ότι πεις.

Όποιος θέλει να με βρίσει μπορεί να μου στείλει pm.

Δημήτρη, δεν λέω ότι δίνουν ελεύθερες κάρτες αλλά ότι οι κάρτες παίζουν σε μη ιδιοκτησιακούς δέκτες.

Και τα μεγάλα πακέτα που λες(συμφωνώ πως είναι τα sky και τα canal+) προσπαθούν σιγά σιγά να αλλάξουν σε ιδιοκτησιακούς,αλλά το point είναι πως παίζουν και σε μη ιδιοκτησιακούς και δεν θέτουν χρονοδιαγράμματα πότε δεν θα μπορείς να δεις κτλ.

κατσε ρε συ Μητσο.δηλαδη τα 3 sky π.χ,δινουν και ελευθερη καρτα για να την κοτσαρεις σε οποιον δεκτη θελεις?
ισχυει κατι τετοιο..?

Tα μεγαλύτερα είναι τα Sky και τα canal+. Αυτό λέω.

Δημήτρη όχι. Αυτό γινόταν πιο παλιά. Τώρα δίνουν παντρεμένους.
Αλλά οι παλιοί παίζουν όπου θέλουν.

Για να ελαφρύνουμε λίγο, πραγματικά που πανε με το όνομα Bulsat-com ???? :worshippy:

@jimmy0007: Αυτό που δε καταλαβαίνεις είναι πως τα πακέτα με τεράστιο αριθμό συνδρομητών δυσκολεύονται να κάνουν αλλαγές. Δεν είναι πως δε θέλουν να τις κάνουν. Τα νέα πακέτα ή πακέτα με λιγότερο αριθμό συνδρομητών που μπορούσαν να κάνουν αλλαγές, τις έκαναν και πλέον δε παίζουν σε δέκτες του εμπορίου - πολλά από αυτά δε παίζουν ούτε σε πειρατικά δίκτυα. Να φανταστώ πως η αρχική σου δήλωση "σχεδόν όλα" δεν ισχύει πλέον, την έχεις αντικαταστήσει με το "Sky* + Canal+*

Δεν διαφωνώ σε αυτό.
Το έχω γράψει και σε προηγούμενο post μου αυτό που λες ότι δεν καταλαβαίνω.

Αν δεν είναι ακριβές το "τα περισσότερα", τότε είναι ακριβές το "αυτά με τους περισσότερους συνδρομητές". Μην παίζουμε την κολοκυθιά.

Last edited:
Καθόλου άμεσα.
Σε βάθος χρόνων.......
Το είδα.
Αναφέρέται στο πάντρεμα μερικών sky boxes με τις κάρτες.
Δεν σημαίνει αυτό ότι θα σταματήσουν να βλέπουν(τουλάχιστον σύντομα) όσοι δεν έχουν sky box.

Όλοι έχουν sky box. Ποτέ δε δινόταν συνδρομή Sky UK χωρίς Sky Box. Απλώς τα παλιά SD Sky box δε μπορούν να πάρουν το νέο secure silicon πάντρεμα. Μόνο τα νέα HD boxes μπορούν.

Κανονικά παίζουν οι κάρτες σε Dreambox και σε άλλους δέκτες.
Ρώτησα.

δεν εχουν κλεισει ακομα οι ελευθερες καρτες για αυτο και παιζουν.
σε λιγο καιρο δεν θα παιζουν πουθενα αλλου εκτος απο τους pace.

Από το "σχεδόν όλα" πήγαμε στο "τα μεγάλα πακέτα της ευρώπης". Το T-Home με 2 εκατομμύρια συνδρομητές δεν είναι μεγάλο;
Άσε, σε καταλάβαμε, τα "σχεδόν όλα" για σένα είναι ότι κατεβάζει η γραμμούλα σου ...

Για τους NDS ναι, για τους betacrypt επειδή είναι πολύ παλιοί δεν έχουν κάποιο περιορισμό.

Για να παίξω και εγώ λοιπόν τον δικηγόρο του διαβόλου:

Το T-home μπορεί να έχει 2 εκατομμύρια συνδρομητές έχει όμως ακόμα και από τον δορυφόρο κανάλι επιστροφής!
Έχεις δηλαδή μια δορυφορική κεραία που σου παρέχει εκτος σήμα τηλεοράσεως και σήμα internet και καθιστά την επικοινωνία με την εταιρία αμφίδρομη.

Δεν σημαίνει ότι δεν γίνετε, απλά σημαίνει ότι μέχρι να πεις κύμινο σε έχουν τσουβαλιάσει.

Πηγή για τον λόγου του αληθές:

http://telekom.dsl-flatrate-angebot...ertain-sat-paket-mit-empfang-per-satellit.htm

Δημήτρη για το SKY UK λέω.
Και της Nova θα παίζουν μέχρι τέλη Αυγούστου τουλάχιστον.

Αυτός που έλεγα ότι του έστειλαν μήνυμα για 31/8, έχει full pack, όχι start.