Δέκτης Sky Box

w4tt4n4b3

Established Member
7 December 2007
117
Έχει κάποιος το δέκτη που δίνουν με το συνδρομητικό πακέτο του Sky digital Uk;
Χρησιμοποιείτε κάποιον άλλο δέκτη; Κάπου διάβασα ότι οι κάρτες του Sky πάνε πακέτο μόνο με το δέκτη που δίνουν αυτοί.

Έχει κάποιος το δέκτη που δίνουν με το συνδρομητικό πακέτο του Sky digital Uk;
Χρησιμοποιείτε κάποιον άλλο δέκτη; Κάπου διάβασα ότι οι κάρτες του Sky πάνε πακέτο μόνο με το δέκτη που δίνουν αυτοί.
Θεωρητικά ειναι παντρεμενες με το δεκτη τους αλλα αυτο εχει ξεπεραστει εδω και πολυ καιρο.
Παιζουν και με αλλους δεκτες, Dreambox με CCcam για παραδειγμα μια χαρά! Το sky box αλλα ειναι σε καποιο ραφι μονο για περιπτωση ανάγκης, αν δεν κανει AU η καρτα (πραγμα που δεν εχει συμβει ποτέ μεχρι τωρα τα 3 τελευταια χρονια).

Dante32, δεν είχες ποτέ πρόβλημα να συνδέσεις ακόμα και το απλό κουτί με τον υπολογιστή μέσω κάρτας έτσι;

Dante32, δεν είχες ποτέ πρόβλημα να συνδέσεις ακόμα και το απλό κουτί με τον υπολογιστή μέσω κάρτας έτσι;
Δεν κατάλαβα ακριβώς τι θελεις να πεις... Να συνδεσω το sky box νε τον υπολογιστή; Αν εννοεις αυτο, το sky box δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτε, η καρτα ειναι παντα σε dreambox ή σε pc.

Ναι εννοώ μέσω κάποιας κάρτας όπως αυτή κάνεις λήψη του ψηφιακού σήματος στον υπολογιστή.

Last edited:
Ναι εννοώ μέσω κάποιας κάρτας όπως αυτή κάνεις λήψη του ψηφιακού σήματος στον υπολογιστή.
Ο υπολογιστής χρησιμοποιήται μονο για να διαβάζει τις καρτες και να τροφοδοτει μετα τους υπολοιπους δεκτες στο σπίτι που χρησιμοποιουνται για θεαση, και οι οποιοι κανουν και AU τις καρτες.

Εγω σκοπεύω όμως να χρησιμοποιήσω τον υπολογιστή σαν βίντεο για να κάνει capture το ψηφιακό SD σήμα. Αυτό το νόημα έχει η κάρτα που παρέθεσα πιο πάνω...

Εγω σκοπεύω όμως να χρησιμοποιήσω τον υπολογιστή σαν βίντεο για να κάνει capture το ψηφιακό SD σήμα. Αυτό το νόημα έχει η κάρτα που παρέθεσα πιο πάνω...

Η κάρτα που αναφέρεις δεν είναι καν δορυφορική. Σε κάθε περίπτωση μπορείς να δεις sky στο pc με τη χρήση ενός phoenix programmer και του newcs σαν server, και την χρήση plugins σαν το acamd (που υποστηρίζει EMM updates) σαν client, με κάποιο πρόγραμμα που να υποστηρίζει mdapi plugins. Και φυσικά μία δορυφορική κάρτα για το pc. Αν σε ενδιαφέρουν μόνο τα SD, ακόμα και η παλιά skystar 2 σου κάνει.