Dell Inspiron 15 + 3 χρόνια extra εγγύηση

Status
Not open for further replies.
18 June 2006
15,906
Αθήνα-Κέντρο
Πουλάω το παρακάτω netbook Dell Inspiron Ν5010, σε χρώμα μεταλλικό μπλέ και αλουμίνιο brushed.

inspiron-15r-design1.jpg

Εχει οθόνη LED 15"6 HD, 4GB RAM,Intel Pentium P6100, Κάρτα γραφικών Radeon Mobility HD5470 512MB ,DVD-RW Multi,WI-Fi, Ethernet, 7 in 1 card reader,Bluetooth,Windows 7 Home Premium 64-bit, ελληνικά και ορίτζιναλ.

http://www1.euro.dell.com/gr/el/dhs/Φορητοί-υπολογιστές/inspiron-15-intel-n5010/pd.aspx?refid=inspiron-15-intel-n5010&s=dhs&cs=grdhs1&~ck=anavml

Αγοράστηκε στις 25/11/2010 από το Public Συντάγματος μαζί με 3 χρόνια έξτρα εγγύηση Public Safety Net, στην τιμή των 683,23 ευρώ.

Παρ όλο που είναι πανέμορφο,καινούριο και σε άριστη κατάσταση,το δίνω για δύο βασικούς λόγους.

α. πρόσφατη διαμάχη μου με το εν λόγω κατάστημα και διακοπή κάθε σχέσης μαζί τους (ο σοβαρότερος λόγος !!!!)

β. αγορά μικρού σταθερού HTPC.

Eίναι σε άριστη κατάσταση, με το κουτί του και απόδειξη σύν την κάρτα της πρόσθετης εγγύησης,δεκτός κάθε έλεγχος.
Δώρο διάφορα προγραμματάκια αρκετά "χρήσιμα".

Τιμή 600 ευρώ.

Να προσθέσω ακόμα:

- την πλήρη και κανονική bitstream audio έξοδο από την HDMI και την απροβλημάτιστη κίνηση ακόμα και σε full Blu-ray αρχεία (για όσους ενδιαφέρονται).

- την σχεδόν αχρησιμοποίητη μπαταρία,αφού όσες φορές λειτούργησε,ήταν συνδεδεμένο μόνο με τον μετασχηματιστή στην πρίζα.

- Δώρο ένα ασύρματο ποντίκι για φορητούς υπολογιστές ,Microsoft Wireless Mobile Mouse 3500.

Απάντηση: Re: Dell Inspiron 15 + 3 χρόνια extra εγγύηση

Καλησπερα. Βλεπω στο ΣΚΡΟΥΤΖ το ιδιο μοντελο με Ι3-370Μ 585Ε

a .Είσαι σίγουρος οτι έχει αυτόνομη κάρτα γραφικών της ΑΤΙ?
Και μάλιστα απ την σειρά HD 5XXX (όχι την 550v)?

Γιατί και εγώ που τα κοίταξα ,έχουν μόνο ενσωματωμένη της Intel.

b. Σε Benchmark tests, o P6100 έριξε στ αφτιά στον i3 (της πρώτης γενιάς τουλάχιστον).

c.Αναγκαστικά "πουλάω" και την έξτρα εγγύηση.

Ολα έχουν 1 χρόνο και σε αυτήν την τιμη..χμ..

Και στην τελική,όποιος θέλει ας το πάρει απ το Σκρούτζ.
Μη με φέρνετε σε δύσκολη θέση.
Το αγαπάω τρελλά γιατί είναι πανέμορφο και "πετάει" αλλά το δίνω για λόγους ευθιξίας , μην επαναλαμβανόμαστε..

Ευχαριστώ.

Δημήτρη αν μου επιτρέπεις, προσπαθώντας να βοηθήσω την πώληση, καλό θα ήταν να αναφέρεις μια δυο λεπτομέρειες για το περιστατικό με το κατάστημα και προς ενημέρωσή μας ως καταναλωτές.
Γενικά πάντως, εκτός της εγγύησης που αγόρασες, μετά την αγορά ενός λαπτοπ δεν υπάρχει κάποια σχέση με το κατάστημα, αλλά με τον κατασκευαστή.

Δυστυχώς θέλω μια πολύ δυνατή κάρτα γραφικών και έχω παραγγείλει άλλο μοντέλο, διαφορετικά θα ενδιαφερόμουν για το λαπτοπ, το οποίο έχω δει σε μαγαζί (με γραφικά 5650 στα 600 ) και μου φάνηκε ως κατασκευή από τα καλύτερα στην αγορά.

Last edited:
Δημήτρη αν μου επιτρέπεις, προσπαθώντας να βοηθήσω την πώληση, καλό θα ήταν να αναφέρεις μια δυο λεπτομέρειες για το περιστατικό με το κατάστημα και προς ενημέρωσή μας ως καταναλωτές.
Γενικά πάντως, εκτός της εγγύησης που αγόρασες, μετά την αγορά ενός λαπτοπ δεν υπάρχει κάποια σχέση με το κατάστημα, αλλά με τον κατασκευαστή.

Δυστυχώς θέλω μια πολύ δυνατή κάρτα γραφικών και έχω παραγγείλει άλλο μοντέλο, διαφορετικά θα ενδιαφερόμουν για το λαπτοπ, το οποίο έχω δει σε μαγαζί (με γραφικά 5650 στα 600 ) και μου φάνηκε ως κατασκευή από τα καλύτερα στην αγορά.

Η έξτρα εγγύηση αφορά ΚΑΙ στο κατάστημα (Public safety Net) όπου το παραλαμβάνουν και στο φέρνουν στον χώρο σου (αχρείαστο βέβαια !!!) καθώς και αντικατάσταση ή προσωρινή παραχώρηση άλλου υπολογιστή,όταν ο δικός μου (σου,του κλπ..) θα βρίσκεται σε επισκευή (φτού και πάλι,μακρυά).
Και άλλα τέτοια,θα κοιτάξω την κάρτα μου και θα σου πώ.

Η προσωπική μου διαμάχη δεν εχει καμμία σχέση με την πολιτική του Καταστήματος ούτε με την εξυπηρέτηση ,ούτε κάτι άλλο που θα μπορούσε να φανεί χρήσιμο στο Φόρουμ μας.
Είναι αυστηρά προσωπικό και δική μου ευθύνη.

Οσο για την κατασκευή του Dell, όντως ,απλά δεν πιάνεται (ίσως μόνο τα Toshiba).
Το λατρεύω και δεν θα το άλλαζα με τίποτα.
Είδα και κάποια πιό "δυνατά", στημένα σε κατάστημα.
Ψεύτικα δείχνουν.
Αυτό είναι σαν κόσμημα.!

Τέλος πάντων..

Status
Not open for further replies.