Δέλτα Παλαιού Φαλήρου

ΜΗΤΣ

Supreme Member
19 June 2006
3,440
Athens, Greece
ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ MEDIA MARKT ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ
Η Media Marktεπεκτείνει τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες, προσθέτοντας ένα επιπλέον κατάστημα στο δίκτυό της στην περιοχή της Αττικής, φτάνοντας τα 3 καταστήματα στο σύνολο της ελληνικής επικράτειας. Μετά τη λειτουργία των δύο πρώτων καταστημάτων στο Μαρούσι και τη Θεσσαλονίκη, η Media Markt έρχεται να ενισχύσει την αγορά των νοτίων προαστίων, με ένα υπερκατάστημα έκτασης 4.000 τ. μ. στο Δέλτα Παλαιού Φαλήρου. Το νέο σημείο άνοιξε τις πύλες του στο κοινό χτές 14 Σεπτεμβρίου, θέτοντας στη διάθεση των καταναλωτών του Φαλήρου και της ευρύτερης περιοχής έναν υπερσύγχρονο χώρο και τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε ανταγωνιστικές τιμές. Με την προσθήκη και του τρίτου καταστήματος Media Markt το προσωπικό που απασχολεί πλέον η εταιρεία στην Ελλάδα ξεπερνάει τον αριθμό των 400 ατόμων συνολικά.

ΣΤΟ ΔΕΛΤΑ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ VILLAGE ROADSHOW: NΕΟΣ ΠΟΛΥΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ Σε λίγες ημέρες αναμένεται να λειτουργήσει ο νέος πολυκινηματογράφος της Village Roadshowστο Δέλτα Παλαιού Φαλήρου. Στο Δέλτα πρόκειται να λειτουργήσουν εννέα αίθουσες, σε μία επένδυση της τάξης των 7 εκατ. ευρώ περίπου. Η Village θα λειτουργήσει και μερικά από τα υπόλοιπα καταστήματα του ομίλου, όπως το Village Movie Store και το bowling.

Πηγή: Business Today

Πάντως στο Markt διάβαζα σήμερα έγινε χαμός στα εγκαίνια. Eγώ δεν έχω πάει σε αυτό στην Kηφισίας αλλά αυτό σίγουρα θα το επισκεφτώ που είναι και κοντά μου.

Εγω αυτο που ξερω, οτι οπου εχουμε λιγο χωρο .......................τον κανουμε ΜΑΓΑΖΙΑ.

Αμαν πια..................

Σωστή η άποψή σου. Bέβαια τελευταία ακούγονται αρκετές αναθέσεις για χώρους πρασίνου κλπ. Πάντως τα πολλά μαγαζιά είναι και υπέρ μας όσων αφορά τις αγορές και τον ανταγωνισμό. Bέβαια και από την άλλη, λίγα έχουμε?...

Απάντηση: Re: Δέλτα Παλαιού Φαλήρου

MHTΣ said:
Σωστή η άποψή σου. Bέβαια τελευταία ακούγονται αρκετές αναθέσεις για χώρους πρασίνου κλπ. Πάντως τα πολλά μαγαζιά είναι και υπέρ μας όσων αφορά τις αγορές και τον ανταγωνισμό. Bέβαια και από την άλλη, λίγα έχουμε?...

Μιλάς για το παλιό αεροδρόμιο του Ελληνικού που θέλουν να γίνει πίστα?-bye-

Κακαλιός Στέργιος said:
E, αφού όσα και να κάνουμε όλα είναι πάντα γεμάτα? :slapface:

Ποια γεματα ρε ? Πλακα με κανεις???

1 μεγαλο ανοιγει , 30 μικρα κλεινουν. Κι αυτο ειναι γεματο μονο στα εγγαινια.Αντε και μια βδομαδα μετα!

Ασε που πηγα εχθες στο εν λογω καταστημα, μιας που δεν εχω παει ουτε στο αλλο και επαθα τη πλακα μου.

Ολοι και ολες ειχαν αποψη για τις πολυ φτηνες τιμες :violent-smiley-030:

Αν ειναι δυνατον, που ηταν τα φτηνα και που τα βλεπαν δεν ξερω. Ολοι παντως ηταν καταπληκτοι με τις εκπληκτικες τιμες.
Εχει πεσει πλυση εγγεφαλου κανονικοι και την παταει ο κοσμος πολυ ασχημα.

Υπηρχαν και δυο τρια πραγματακια "κραχτες" αλλα .............

Τελος παντων, δεν ειναι αυτα τα μαγαζια για μας.

Ουτε ο χωρος μου αρεσε ουτε το φιλινγκ ουτε τιποτα......