Δέμα ΕΛΤΑ, σπασμένο, ξανασυσκευασμένο..

nikosxeng

Banned
16 September 2007
795
Ότι και να πω είναι λίγο.
Δέμα ΕΛΤΑ, σπασμένο, χάλασε το περιεχόμενο, ξανασυσκευασμένο σε παρόμοιο κουτί,τι να κάνω; ο παραλήπτης το παρέλαβε. Υπάρχει καμμία λύση;
Γιατί κάποιος δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του;

ΟΧΙ, μιλάμε το ξανασυσκευάσαν σε παρόμοιο κουτί!...

Τι να κάνω;

Για το μέλλον κάτι;

και εμενα ηρθε εδω καραβοτσακισμενο δεμα απο Ελλαδα και μου λεγανε ιστοριες για μπλε αρκουδες.......

δεν μπορεις να κανεις τιποτα ..... εγω δεν βρηκα το δικιο μου διοτι τα ριχναν στον Ελληνικο τομεα και ο Ελληνικος στον Γερμανικο .......

Δηλαδή τα ίδια σκ#τά κι εδώ κι εκεί.
Τι να πώ, δεν ξέρω, αν η αξία του ήταν πολύ μεγάλη, τι θα έκανα;

Απάντηση: Re: Δέμα ΕΛΤΑ, σπασμένο, ξανασυσκευασμένο..

Τι να κάνω; Για το μέλλον κάτι;
Σκληρό μεν αλλά μόνο αν αποφεύγεις τις ΕΛ.ΤΑ. μεταφορές το δυνατόν περισσότερο!
Διαφορετικά θα πρέπει να μη κάνεις παραλαβή αν δεν μπορείς να διαπιστώνεις επιτόπου την πλήρη ακεραιότητα.

Χάλι μαύρο λέμε!

Απάντηση: Re: Δέμα ΕΛΤΑ, σπασμένο, ξανασυσκευασμένο..

Δηλαδή τα ίδια σκ#τά κι εδώ κι εκεί.
Τι να πώ, δεν ξέρω, αν η αξία του ήταν πολύ μεγάλη, τι θα έκανα;

νομιζω αν εχει μεγαλη αξια το δεμα πρεπει να το στελνεις παντα ασφαλισμενο !

δεν εχω κανει ποτε ...

Οπότε πάλι στα ίδια.

Υπάρχει κανένα τηλ., μπας και βρω καμμιά άκρη που δεν το βλέπω.

Επίσης το Tracking έχει κολλήσει στην αρχική παραλαβή του δέματος.

Last edited:
Η περίπτωση ΕΛΤΑ είναι μάλλον η καλύτερη όλων. Χειρότερη πρέπει να είναι η FEDEX όταν κάτι έχει ξεφύγει από τις προδιαγραφές. Απλώς χαλάει τόσο το σύστημά τους που το αγνοούν. Αν δηλαδή κάτι δεν έχει πάει ποτέ στραβά και πήγε στη δική σου περίπτωση, δεν θα πιστέψουν και θα καλέσουν αστυνομία. Κυριολεκτώ!!!

Η μόνη λύση είναι να ανοίγει κανείς το δέμα όταν το παραλαμβάνει. Βέβαια η επανασυσκευασία σε ίδιο δέμα ξεπερνά κάθε φαντασία και θα έφηνε άφωνο τόσο εμένα όσο και τον αποστολέα ή το κατάστημα που το πούλησε.

Δεν θα βγαλεις ακρη ποτε ουτε απο κρατικη ουτε απο ιδιωτικη εταιρεια. Το μονο που σωζει ειναι να εχεις κανει ασφαλιση του προιοντος και να απαιτησεις με εξωδικο αποζημιωση.