Demonoid.com ,οριστικό τέλος ;;;;

Αυτοί οι Καναδοί μας κάνανε κόρπα :furious3:

Downtime

We received a letter from a lawyer represeting the CRIA, they were threatening with legal action and we need to start blocking Canadian traffic because of this.

Thanks for your understanding, and sorry for any inconvenience.

Σάκη γιατί?

Αλέξη, να τους ζητήσεις ταυτότητα, α μπας και είναι τίποτα αλήτες και σε κοροϊδέψουν!!

Απότι βλέπω όμως ανέβηκε πάλι ο δαιμονοιντ... λες να κάτσει όρθιος???:BDGBDGB53: -bye-

Downtime

We received a letter from a lawyer represeting the CRIA, they were threatening with legal action and we need to start blocking Canadian traffic because of this.

Thanks for your understanding, and sorry for any inconvenience.

The latest changes to the site are giving us some problems - We'll be back soon

Η αλήθεια είναι ότι πέρα από το Demonoid υπάρχουν και πολλά άλλα τορρεντάδικα του είδους.....και πολλά είναι πολύ καλά...άρχισε πάλι πιλοτικά και το παλιό καλό suprnova.org το οποίο και ανήκει πλέον στο piratebay (να ναι καλά τα παιδιά)

Αλλά δεν ξέρω για μένα το demonoid ήταν πάντοτε η προτίμησή μλου, θα έλεγα (αν είναι δυνατόν) ότι ήμουν συναισθηματικά attached to it και στεναχωριέμαι πολύ που το βλέπω να κλείνει.....

Ε όχι και το demonoid δλδ ρε γμτ!!!!

Αν και πιστεύω ότι θα ανέβει σε άλλο provider, η ομάδα από πίσω είναι πολύ δυνατή.......είδωμεν......

Η αλήθεια είναι ότι πέρα από το Demonoid υπάρχουν και πολλά άλλα τορρεντάδικα του είδους.....και πολλά είναι πολύ καλά...άρχισε πάλι πιλοτικά και το παλιό καλό suprnova.org το οποίο και ανήκει πλέον στο piratebay (να ναι καλά τα παιδιά)

Αλλά δεν ξέρω για μένα το demonoid ήταν πάντοτε η προτίμησή μλου, θα έλεγα (αν είναι δυνατόν) ότι ήμουν συναισθηματικά attached to it και στεναχωριέμαι πολύ που το βλέπω να κλείνει.....

Ε όχι και το demonoid δλδ ρε γμτ!!!!

Αν και πιστεύω ότι θα ανέβει σε άλλο provider, η ομάδα από πίσω είναι πολύ δυνατή.......είδωμεν......

Ουπς!!!! πάνω που λέγαμε ότι έχεις εξαφανισθεί!!!
Νομίζω ότι αλλάζει server, πολύ σύντομα θα επαναλειτουργήσει.:grandpa:

Ουπς!!!! πάνω που λέγαμε ότι έχεις εξαφανισθεί!!!
Νομίζω ότι αλλάζει server, πολύ σύντομα θα επαναλειτουργήσει.:grandpa:

Έχεις δίκιο έχω καταλήξει φαντομάς!! Άντε να κανονίσετε κανένα καφέ να τα πούμε και από κοντά (να μου πει και ο Γιάννης για τη Λάρα)

Ελπίζω να ανέβει το demonoid σύντομα!!!!

Να πω τώρα ότι λέει :
"Currently performing daily site maintenance"

Να το πω...μα τι εννοεί ο ποιητής daily site maintenance? Από πότε torrentάδικο θέλει daily site maintenance????????????

Αααααααα!:rifle:

Απάντηση: Re: Demonoid.com ,οριστικό τέλος ;;;;

Να πω τώρα ότι λέει :
"Currently performing daily site maintenance"

Να το πω...μα τι εννοεί ο ποιητής daily site maintenance? Από πότε torrentάδικο θέλει daily site maintenance????????????

Αααααααα!:rifle:

Εγώ θα έλεγα να μην ξαναμπείς γιατί όταν μπαίνεις όλο και για κάποιο λόγο κλείνει :flipout: