Demonoid.com ,οριστικό τέλος ;;;;

Re: Απάντηση: Re: Demonoid.com ,οριστικό τέλος ;;;;

Εγώ θα έλεγα να μην ξαναμπείς γιατί όταν μπαίνεις όλο και για κάποιο λόγο κλείνει :flipout:

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ λες ε? :blush:

Στράτο υποθέτω ότι μιλάς για links του demonoid που εμφανίζονται από κάποιο torrent search? Νομίζω ότι δεν τα βγάζει όλα έξω ο demonoid. Γι αυτό έχει και νόημα να είσαι μέλος.... Μου έχει τύχει μερικές φορές στο search να μην βγάζει κάτι που ήταν μέσα όμως...

Τα μη μέλη δεν μπορούν να κατεβάσουν torrents παλαιότερα από λίγων ημερών. Στην αναζήτηση όμως νομίζω τα βγάζει όλα.

Απάντηση: Re: Demonoid.com ,οριστικό τέλος ;;;;

Τα μη μέλη δεν μπορούν να κατεβάσουν torrents παλαιότερα από λίγων ημερών. Στην αναζήτηση όμως νομίζω τα βγάζει όλα.

Σωστός!

Σήμερα δείχνει αυτό :

The CRIA threatened the company renting the servers to us, and because of this it is not possible to keep the site online. Sorry for the inconvenience and thanks for your understanding.

The CRIA threatened the company renting the servers to us, and because of this it is not possible to keep the site online. Sorry for the inconvenience and thanks for your understanding.
Παντως ακούγεται ότι θα επιστρέψει....

Απάντηση: Re: Demonoid.com ,οριστικό τέλος ;;;;

Παντως ακούγεται ότι θα επιστρέψει....

μακάρι να επιστρέψει...από τα λίγα trackers που έβρισκες losless..τουλάχιστον ήταν το μόνο στο οποίο ήμουν γραμμένος εγώ.εαν ξέρει κανείς κάποιο άλλο να προτείνει,τουλάχιστον μήπως χωθούμε αλλού.... -bye-

Re: Απάντηση: Demonoid.com ,οριστικό τέλος ;;;;

Το www.hd-bits.ro το γνωρίζετε;
Έχει όριο 17.000 χρήστες και αυτή τη στιγμή που γράφω έχει 16.171, οπότε και ελεύθερη εγγραφή.

εγινε η εγγραφη

16187 προλαβετε

Last edited: