Demonoid.com ,οριστικό τέλος ;;;;

Γραφτηκα κι εγω, μου δειχνει ratio 11,000 και 4 invites χωρις να εχω κανει upload η download. Μηπως εχει γινει λαθος?

Γραφτηκα κι εγω, μου δειχνει ratio 11,000 και 4 invites χωρις να εχω κανει upload η download. Μηπως εχει γινει λαθος?

Μόλις αρχίσεις να κατεβάζεις θα πέσει! είναι για το καλωσόρισμα

Οταν παω να κατεβασω απο το hd-bits.ro εχω το εξης προβλημα. Μου ανοιγει παραθυρο για την ληψη αρχειου που εχει 3 επιλογες -ευρεση-αποθηκευση-ακυρο. Αφου πατησω αποθηκευση μου ανοιγει αλλο παραθυρο με τις επιλογες-ανοιγμα-ανοιγμα φακελου-κλεισιμο.Μολις πατησω-ανοιγμα-εμφανιζεται νεο παραθυρο που με ενημερωνει οτι τα windowsδεν ειναι δυνατον να ανοιξουν αυτο το αρχειο (αρχειο πχ. hulkhddvd.vc1-to-mpeg2.100p)και με ρωταει αν θελω να κανω χρηση της υπηρεσιας webγια την ευρεση του σωστου προγραμματος η να επιλεξω ενα απο την λιστα.Γιατι σημβαινει αυτο μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει? Ευχαριστω

παιδια μου δεν ανοιγετε ενα νημα για το εν λογω σαιτ??

Γιατι να γραφετε εδω που συζηταμε για καποιο αλλο ??

Έχει κάτι λίγα το mininova, που πρόερχονται απο το demonoid. Επίσης αρκετά υπάρχουν και στο isohunt, αλλά με ελάχιστες εως καθόλου πληροφορίες για το καθένα. Κατα τα άλλα, κι εγω αναρωτιέμαι...

Έχει κάτι λίγα το mininova, που πρόερχονται απο το demonoid. Επίσης αρκετά υπάρχουν και στο isohunt, αλλά με ελάχιστες εως καθόλου πληροφορίες για το καθένα. Κατα τα άλλα, κι εγω αναρωτιέμαι...

μα οι πληροφορίες ήταν το καταπληκτικό.

Διαφορετικά, έχει και στο μουλάρι μερικά, αλλά όχι τόσο εξειδικευμένα

μα οι πληροφορίες ήταν το καταπληκτικό.

Διαφορετικά, έχει και στο μουλάρι μερικά, αλλά όχι τόσο εξειδικευμένα

Στο μουλάρι εχει πολλά, και ορισμένες φορές και δυσεύρετα. Αλλά το μουλάρι ειναι αργό. Πάντως, το περιεχόμενο των σέρβερς του Ντέμονοιντ δεν εχει χαθεί, απ' όσο διαβάζω. Και με βάση το παράδειγμα των αντίστοιχων sites, γινεται το "ένας στο χώμα, δέκα στον αγώνα". Υπομονή... :)

Για private tracker κυκλοφορούν πολλά, όμως πρέπει να περάσει λίγος καιρός για να αποκτήσω και αλλά invites παιδιά, σόρρυ.
Λίγοι συνφορουμίτες ήδη ξέρουν για τι μιλάω, αλλά επειδή είναι αντίστοιχο του Oink το seeding σε αυτό, χρειάζεται υπομονή!!

Πολλή υπομονή θα έλεγα.

Κάποια που μου βγήκε η πίστη να τα κατεβάσω, θα τα seedάρω όσο γίνεται περισσότερο.